Po kilku godzinach żona wychodzi z salonu piękności a mąż na jej widok: -Trudno, chociaż spróbowałaś...
******* - Coś taka wkurzona? - Mężowi na urodziny kołowrotek kupiłam do wędki. - No to chyba dobrze? Twój stary co weekend z kolegami przecież na ryby jeździ. Nie spodobał mu się? - Gorzej. Zapytał, co to jest.
******* Małżonka czyta artykuł w gazecie i dzieli się z mężem zawartą tam informacją: - Słuchaj, tu jest napisane, że dobry seks zaczyna się w głowie... Mąż na to z nieukrywaną satysfakcją: - Widzisz, a ty ciągle upierasz się, że do buzi nie weźmiesz...
____________________________________ Wśród mędrców zawsze znajdzie się miejsce na głupotę.
29 maja 2012, 08:39
Re: Pośmiejmy się
Żona wysyła sms do męża... ...Policja cały czas trąbi, że znalazła całkowicie spalone ciało z małym fiutkiem. Daj znać, że żyjesz, bo się niepokoję!
30 maja 2012, 10:34
Kawał opowiadany w Niemczech: - Czemu rosyjscy złodzieje zawsze kradną w Niemczech 2 samochody? - Bo wracają przez Polskę...
____________________________________ Wśród mędrców zawsze znajdzie się miejsce na głupotę.
30 maja 2012, 14:00
Byłem dzisiaj na siłowni. Przywieźli nową maszynę, całkiem fajna. Po pół godzinie jednak miałem dość: spuchłem, rzygać mi się chciało. Ale naprawdę ma wszystko! Żelki, snickersy, marsy, kit-katy.
30 maja 2012, 19:44
Przychodzi Jasio do domu w czerwcu i mówi do taty: - Tata, przedłużyli mi kontrakt z szóstą klasą na najbliższe 12 miesięcy.
31 maja 2012, 04:08
Dlaczego kobieta jak ma okres gotuje zupę w 7 garnkach?
...... bo tak
Papież Jan Paweł II po śmierci poszedł oczywiście prosto do nieba Spaceruje sobie po tych niebiańskich ogrodach ,aniołowie śpiewają itd - trochę nudno Spogląda z nieba w stronę piekła , a tam balanga na całego tance , hulanki swawole Stoły uginają się od jedzenia , na gorąco , na zimno , grill ,alkohole - wiadomo piekło Panie zapytał się Pana Boga , dlaczego tam tak bogato a u nas tylko owsianka i grysik Karolku odpowiedział Pan Bóg dla nas dwojga nie opłaca się gotować
01 cze 2012, 10:09
Miasteczko, dwa domy koło siebie, w jednym mieszka rodzina Romów, a w drugim rodzina polska. Pewnego dnia spada na domy bomba. Jak myślicie, która rodzina przeżyła? Oczywiście polska; dziadkowie w pracy, dzieci na emigracji, a wnuki w przedszkolu.
03 cze 2012, 18:41
Każdy z nas ma ukrytego w sobie mistrza karate. Wystarczy, że wejdziemy w wiszącą pajęczynę.
Przychodzi baba do lekarza i mówi: - Mam owłosioną klatkę. - To niech pani jeździ windą.
04 cze 2012, 14:12
Spotyka się dwóch negocjatorów policyjnych: - No cześć! Co tam w pracy? - A nic w zeszłym tygodniu nasz szef utknął w windzie. - I co zrobiliście? - Nic. Ciągle negocjujemy.
Mężczyzna niewielkiego wzrostu na dyskotece upatrzył sobie piękną blondynkę i prosi ją do tańca. Ona zmierzyła go od stóp do głowy i mówi: - Nie będę tańczyć z dzieckiem. - O przepraszam. Nie wiedziałem, że jesteś w ciąży.
Pewnego dnia dostarczono do prosektorium młodego mężczyznę. Pracownik prosektorium patrzy z niedowierzaniem i myśli sobie: - Jaką on ma wielką fujarę! Muszę ją pokazać Grażynie! Zrobił zdjęcie komórką, a gdy wrócił z pracy, stanął w drzwiach i woła: - Grażynka chodź zobacz, jakiego cudaka nam dzisiaj przywieźli! Czegoś takiego jeszcze nie widziałaś! Żona podchodzi, patrzy... i szepce: - O boże... Ryszard nie żyje.
04 cze 2012, 15:02
No dobra chłopaki, co wy tam narozrabialiście?
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
04 cze 2012, 21:57
Mąż nie mógł zadowolić swoją żonę w łóżku. Wybrał się do seksuologa i mówi: - Proszę pana nie mogę zadowolić swojej żony, kiedy się kochamy to nawet nie krzyczy... - Niech pan zadzwoni do agencji i zamówi striptizera z dużym interesem. Kiedy państwo będziecie się kochać, on w tym czasie ma tańczyć. Wtedy pańska żona powinna krzyczeć. Koleś wyszedł z gabinetu i dzwoni do agencji. Zamówił striptizera z największym interesem i zaczął kochać się z żoną, podczas tego koleś z agencji tańczył. Niestety żona nie krzyczała. W końcu mąż mówi do striptizera: - Wiesz, może zamieńmy się rolami... Tak zrobili i po minucie żona zaczęła krzyczeć. Uradowany mąż mówi do kolesia z agencji: - Widzisz, tak się k***a tańczy...
06 cze 2012, 04:46
W pewnej wiosce mieszkał sobie gospodarz, który miał kurnik. Co noc do tego kurnika przychodził sprytny lisek i pożerał jedną kurę albo koguta, zależy na co miał chrapkę. I tak to trwało miesiącami, aż pewnego dnia gospodarz schwytał liska i zapytał: - Czy to ty wyjadasz stopniowo mój drób? Na co sprytny lisek odpowiedział: - Nie! ...A tak naprawdę to był on.
- - -
Małżeństwo w łóżku: -Patrz stanął mi! -To dawaj, przysuń sie do mnie szybko. -Ciszej, żeby nie poznał cię po głosie!
____________________________________ "Ludzie cały czas żyją w strachu. Boimy się pogody, boimy się władzy, boimy się nocy i potworów, które czają się w mroku. Boimy się starości i śmierci. Niektórzy boją się nawet życia. Ludzie czują strach w prawie każdej minucie swego istnienia."
13 cze 2012, 20:13
W pewnej wiosce mieszkał sobie gospodarz, który miał kurnik. Co noc do tego kurnika przychodził sprytny lisek i pożerał jedną kurę albo koguta, zależy na co miał chrapkę. I tak to trwało miesiącami, aż pewnego dnia gospodarz schwytał liska i zapytał: - Czy to ty wyjadasz stopniowo mój drób? Na co sprytny lisek odpowiedział: - Nie! ...A tak naprawdę to był on.
Kurde chyba nie zaskoczyłem, dasz rade przełożyć na polski?
13 cze 2012, 21:03
mozeanglia
... Na co sprytny lisek odpowiedział: - Nie! ...A tak naprawdę to był on.
Kurde chyba nie zaskoczyłem, dasz rade przełożyć na polski?
Dla skarbowca wszystko jasne
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.