Teraz jest 06 wrz 2025, 12:39

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2158 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 155  Następna strona
Znamy zasady wyboru nowych NUSów, znamy wyniki 
Autor Treść postu
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA29 paź 2009, 17:12

POSTY        360
Post Re: Znamy zasady wyboru nowych NUSów, znamy wyniki
W Wałczu były już trzy konkursy obecny p.o. NUS za każdym razem odpadł, ale dalej pełni funkcję. W dodatku rzekomo ma obiecane, że i tak zostanie Naczelnikiem, bowiem już pracuje 5 lat jako p.o.
Czyżby MF stosowało metodę zasiedzenia?
A co na to pracownicy?
Jak są stosowane zalecenia DIS odnośnie poprawy relacji NUS z pracownikami i Związkami?
Czy naprawdę w Wałczu źle się dzieje, a nikt nie reaguje z nadzoru?
Czy osoba bez predyspozycji zarządzania zasobem ludzkim, dalej będzie ośmieszać ten Urząd?
Czy kompromitacja będzie dalej domeną NUS.

22 mar 2012, 17:00
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA03 sie 2009, 19:35

POSTY        113
apasko                    

W Wałczu były już trzy konkursy obecny p.o. NUS za każdym razem odpadł, ale dalej pełni funkcję. W dodatku rzekomo ma obiecane, że i tak zostanie Naczelnikiem, bowiem już pracuje 5 lat jako p.o.
Czyżby MF stosowało metodę zasiedzenia?
A co na to pracownicy?
Jak są stosowane zalecenia DIS odnośnie poprawy relacji NUS z pracownikami i Związkami?
Czy naprawdę w Wałczu źle się dzieje, a nikt nie reaguje z nadzoru?
Czy osoba bez predyspozycji zarządzania zasobem ludzkim, dalej będzie ośmieszać ten Urząd?
Czy kompromitacja będzie dalej domeną NUS.

Takich us jest wiele i wiecie kogo to obchodzi oprócz Was? NIKOGO! :piwo: Zła sytuacja w us zostanie stwierdzona  jak wątek dotyczący Romana będzie trwał do końca roku dzień w dzień :D

22 mar 2012, 20:11
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA30 lis 2007, 12:59

POSTY        101
I w końcu mamy ogłoszonych nowych kandydatów!

Teraz tylko czekać na kolejny konkurs i nowych naczelników !!!  :D

25 kwi 2012, 08:34
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA01 cze 2009, 16:48

POSTY        13
agusiach31                    

I w końcu mamy ogłoszonych nowych kandydatów!

Teraz tylko czekać na kolejny konkurs i nowych naczelników !!  :D

Długo to trwało... Jak widać jeden z Czechowic, jeden z Bielska w konkursie na NUS w Żywcu

25 kwi 2012, 17:23
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA30 lis 2007, 12:59

POSTY        101
A Myszków opanowały Katowice ....

25 kwi 2012, 18:08
Amator
Własny awatar

POSTY        13
I po konkursie, jeżeli chodzi o woj. śląskie.
Naczelnikiem US w Żywcu został zastępca naczelnika US w Żywcu

27 kwi 2012, 19:07
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA05 cze 2009, 15:34

POSTY        22
A jest to gdzieś oficjalnie ogłoszone? czy to jakaś plotka?

27 kwi 2012, 19:12
Amator
Własny awatar

POSTY        13
Qbek                    

A jest to gdzieś oficjalnie ogłoszone? czy to jakaś plotka?

To nie plotka, oficjalna informacja została podana na stronie internetowej IS w Katowicach

28 kwi 2012, 06:58
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA18 maja 2009, 11:52

POSTY        131
W Żywcu powołano p.o. Naczelnika. On nawet nie startuje w konkursie. Wiem, że konkursy są jakie są, ale osobiście obstawiam, że po konkursie nowym NUS-em w Żywcu zostanie aktualny NUS Czechowice-Dziedzice. Nie znam go co prawda osobiście, ale jestem ze Śląska i myślę, że intuicja mnie nie myli. Jak spełnią się moje przewidywania-pójdę na piwko. Żal mi tylko trochę pracowników z Czechowice - często im się szef zmienia ostatnimi laty. Ledwo zdążą się przyzwyczaić do jednego, a tu już ktoś inny... Jednym słowem Jednostka Eksperymentalna. Przydało by im się trochę stabilizacji... Ciekawe czy pójdę na to piwo?

28 kwi 2012, 23:14
Amator
Własny awatar

POSTY        13
Piotrek99                    

W Żywcu powołano p.o. Naczelnika. On nawet nie startuje w konkursie. Wiem, że konkursy są jakie są, ale osobiście obstawiam, że po konkursie nowym NUS-em w Żywcu zostanie aktualny NUS Czechowice-Dziedzice. Nie znam go co prawda osobiście, ale jestem ze Śląska i myślę, że intuicja mnie nie myli. Jak spełnią się moje przewidywania-pójdę na piwko. Żal mi tylko trochę pracowników z Czechowice - często im się szef zmienia ostatnimi laty. Ledwo zdążą się przyzwyczaić do jednego, a tu już ktoś inny... Jednym słowem Jednostka Eksperymentalna. Przydało by im się trochę stabilizacji... Ciekawe czy pójdę na to piwo?

Z tym p.o Naczelnika masz racje. Patrząc z boku to faktycznie  Czechowice taki eksperymentalny urząd, odskocznia do kariery ... :)
Zobaczymy czy Pan z Czechowic zostanie, ale takie skakanie ze stanowiska na stanowisko no nie wiem...

29 kwi 2012, 05:45
Specjalista

REJESTRACJA22 paź 2006, 10:51

POSTY        328

LOKALIZACJAUS poza stolicą
Piotrek99                    

W Żywcu powołano p.o. Naczelnika. On nawet nie startuje w konkursie. Wiem, że konkursy są jakie są, ale (...). Przydało by im się trochę stabilizacji...

PO ( z koalicjantem )nie przjmujesię wymogami ustawy  tylko na potęgę nominuje kolejnych p.o. NUS, DIS e.t.c.PATRZ MAŁOPOLSKA !
PiS(i co mniejsz opozycja ) nie bardzo protestuje bo jak dojdzie to też by chciała dla swoich p.o. i KÓŁKO SIĘ ZAMYKA !

01 maja 2012, 06:58
Amator
Własny awatar

POSTY        13
grzechm83                    

Piotrek99                    

Z tym p.o Naczelnika masz racje. Patrząc z boku to faktycznie  Czechowice taki eksperymentalny urząd, odskocznia do kariery ... :)
Zobaczymy czy Pan z Czechowic zostanie, ale takie skakanie ze stanowiska na stanowisko no nie wiem...

Słuchy chodzą, że kolejny etap konkursu 21.05.2012r.

16 maja 2012, 17:50
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA13 lut 2009, 14:28

POSTY        22
To żadna tajemnica, oficjalnie ogłoszono 21.05.
http://www.mf.gov.pl/index.php?const=6& ... &sub=sub23

17 maja 2012, 11:21
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA02 lis 2006, 11:41

POSTY        31
Wczoraj był egzamin czy ktoś ma coś do powiedzenia na ten temat i kiedy będą wyniki bo nie  dosłyszałem

22 maja 2012, 12:20
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2158 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 155  Następna strona