Teraz jest 06 wrz 2025, 10:30

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 126 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Co w IS Poznań i IS Szczecin? 
Autor Treść postu

REJESTRACJA11 sty 2009, 09:31

POSTY        10

19 sty 2009, 22:53

REJESTRACJA11 sty 2009, 09:31

POSTY        10
Czy to nie fakt, że obecny wice dyrektor E.I. był dyrektorem z PISowego rzutu. Jego stwórca M.M.niechlubnie zapamiętany przez urzędy skarbowe obecnie uwił sobie niezłe gniazdo w P. Od kogo otrzymał rekomendację?
Czy to przypadkiem nie prawda, że ostatnio powołana J.R wycięła i rozgoniła w  2006  w pień kadrę kierowniczą w Jedynce .Teraz w glorii i chwale wróciła jako wice dyrektor. ?
A może to kłamstwo, że M.G. awansowała w nagrodę za dyrektury E.I.,za wycięcie w pień kadry kierowniczej w Trójce.
Czy to prawda, że M.B.  z dwójki okazał się jedynym w miarę honorowym naczelnikiem z PISowskiego rzutu. Wyciął i przepędził kadrę  ale wyniósł się i nie udaje sympatyka obecnie panujących. To się chwali, coby nie mówić. Pewnie wróci razem z PISem a pozostali już na stanowiskach czekają i są jak znalazł na powrót PISu.Po co mają odchodzić. kto ich miałby przegonić, tak jak oni to robili? No kto? A tak to J.J. zostanie wice a E.I. lub. M.G. wskoczy na czoło.I tak w koło.
Dobrze wymyślone.I jakie proste. Taki szczelny mechanizm, ż ktorego nie wyłamie się żaden element. Odzywam się na tym forum bo dzisiaj już w urzędach wszyscy mówią kto i gdzie będzie a kto napewno nie będzie naczelnikiem.
No właśnie a czy konkursy na dyrektorów i naczelników już się odbyły.Czy ktoś wie????

20 sty 2009, 00:17
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA16 wrz 2011, 15:57

POSTY        6
Post Re: Co w IS Poznań i IS Szczecin?
Widziałem ofertę pracy w IS P na st. starszego specjalisty... złożyłem aplikację, jednak zastanawiam się czy warto?
Może mi ktoś pomóc?

25 wrz 2011, 21:30
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)
ernest1                    

Widziałem ofertę pracy w IS P na st. starszego specjalisty... złożyłem aplikację, jednak zastanawiam się czy warto?
Może mi ktoś pomóc?

Jeśli interesuje cię praca w stresie, permanentnym mobbingu, powszechnie pogardzana, nisko płatna, bez stabilizacji i jakichkolwiek perspektyw - Skarbówka czeka na Ciebie  3mmsie--

25 wrz 2011, 21:33
Początkujący
Własny awatar

POSTY        6
Wiadomo, że nie jest to szczyt moich marzeń;-) jednak wygląda ciekawie tym bardziej, że chyba Dyrektor sypnął kasą. Nabór jest na st. specjalistę.
Na jaką pensję mogę liczyć?

25 wrz 2011, 22:17
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA03 cze 2009, 12:38

POSTY        1
Ok. 5 lat temu w IS Poznań zdobyłem etat specjalisty w IS w otwartym naborze (dla osoby bez doświadczenia zawodowego zaoferowano 2.000 zł brutto). Sporo się nauczyłem - po przepracowaniu ok. roku w IS nowy pracodawca zaoferował ponad 5.000 zł brutto (bez dodatków).

26 wrz 2011, 07:57
Początkujący
Własny awatar

POSTY        6
a czy jest ktoś z IS kto mógłby więcej powiedzieć o tajemniczym skrócie KO (taki był dopisek w ofercie)?
Więcej mam na myśli jaka jest atmosfera w pracy, ile osób pracuje w Wieloosobowym St. Pracy Komunikacji, jakie są dodatki i takie tam... ;)

Będę bardzo dziękować.

26 wrz 2011, 18:26
Znawca

REJESTRACJA03 kwi 2010, 12:55

POSTY        294
ernest1                    

a czy jest ktoś z IS kto mógłby więcej powiedzieć o tajemniczym skrócie KO (taki był dopisek w ofercie)? (...)

Ów tajemniczy skrót "KO", to najprawdopodobniej symbol komórki organizacyjnej - Wieloosobowe Stanowisko Pracy (ds.) Komunikacji. Tak mi to przynajmniej wynika ze struktury organizacyjnej IS w Poznaniu.

Powodzenia.

27 wrz 2011, 08:49
Zaawansowany

REJESTRACJA29 lis 2006, 11:58

POSTY        82
ernest1                    

a czy jest ktoś z IS kto mógłby więcej powiedzieć o tajemniczym skrócie KO (taki był dopisek w ofercie)?
Więcej mam na myśli jaka jest atmosfera w pracy, ile osób pracuje w Wieloosobowym St. Pracy Komunikacji, jakie są dodatki i takie tam... ;)

Ze struktury i info o pracownikach KO wynika, że pracuje tam jedna osoba, Ty możesz być drugą.

27 wrz 2011, 11:07
Początkujący
Własny awatar

POSTY        6
szkoda że tak mało ale dzięki i za to ;)

27 wrz 2011, 11:58

REJESTRACJA17 gru 2010, 09:22

POSTY        624
ernest1                    

szkoda że tak mało ale dzięki i za to ;)

Fakt, że mało. Z drugiej strony jednak dobrze, że kacyków z IS nie obowiązuje zakaz zatrudniania, a sami mogą straszyć podległych naczelników odwołaniem w przypadku gdyby ośmielili się kogokolwiek u siebie zatrudnić. Nie od dziś wiadomo, że duży może więcej. :zygi:

27 wrz 2011, 20:13
Zaawansowany

REJESTRACJA29 lis 2006, 11:58

POSTY        82
Bardzo ciekawe, że w jednych wydziałach można zatrudniać nowych pracowników, a w innych jak ktoś odejdzie, to na jego miejsce nie można przyjąć nowego pracownika.
Znowu "równi i równiejsi"...
KO to public relation, więc pupil dyrektora....

28 wrz 2011, 09:48
Początkujący
Własny awatar

POSTY        6
ho ho ho pupil to bedą dobrze płacić :E

05 paź 2011, 18:51
Początkujący
Własny awatar

POSTY        6
no i postępowanie się zakończyło...
http://is.poznan.pl/bip/index.php?actio ... 2009:29:36

możecie pogratulować nowej koleżance :)
gratuluję spełnienia wysokich kwalifikacji.

Wykształcenie:
wyższe ekonomiczne, prawnicze, politologiczne.

Wymagania konieczne:
- Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym,
- znajomość HTML,
- umiejętność organizacji pracy,
- dokładność,
- zdolność analitycznego myślenia,
- otwartość na podnoszenie kwalifikacji,
- łatwość w formułowaniu wypowiedzi i pisaniu komunikatów oraz materiałów informacyjnych, komunikatywność,
- umiejętność rozwiązywania problemów.

26 paź 2011, 15:13
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 126 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9