Teraz jest 06 wrz 2025, 10:05

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1243 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 89  Następna strona
SeRCe ruszyło 
Autor Treść postu
Zaawansowany

REJESTRACJA22 cze 2011, 21:05

POSTY        42
Post Re: SeRCe ruszyło
Mam pytanie jak chodzi u was serce bo u mnie jedno to bardzo "szybko" a do drugiego nie moge sie nawet zalogować i tak jest od rana - może macie jakieś przecieki co sie dzieje

06 wrz 2011, 09:31
Amator

REJESTRACJA22 sie 2011, 19:55

POSTY        24
u nas też jedno działa a drugie ma agonię

06 wrz 2011, 09:56
Zaawansowany

POSTY        42
Jak wprowadzacie PIT-11 bo w Poltax jest  zaewidencjonowanie. Odkładacie i  :sex:  czy w niszczarke

Teraz to my sie połapiemy jaki US jest właściwy? Ja już przechodze ostatnie stadium ale jak mówią co nas nie zabije to nas wzmocni. To serce nas zabije strzel===]

06 wrz 2011, 09:59
Zaawansowany

REJESTRACJA21 lut 2008, 20:43

POSTY        30
Ludzie ratunku!!!
czy ktoś może miał taki przypadek: nip3 aktualizacyjny, zmiana właściwości us. Zmieniło wszystko: datę żródła, dokument tożsamości, zmigrowało do POLTAX wszystkie dane oprócz ADRESU ZAMIESZKANIA!!!, który nie da się zmienić. Po utworzeniu nowego adresu daje przy próbie zatwierdzenia daje komunikat: uwaga! wystąpił błąd! nie można tworzyć/zmieniać na miejscowość błędną. potwierdź  :zly1:  
Co robić??? jak mu wpisać nowy adres zamieszkania??? help me  :(

06 wrz 2011, 10:24
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA08 sty 2009, 17:39

POSTY        67
Czekać, czekać, czekać -  <_<

06 wrz 2011, 10:28
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA06 sie 2009, 18:31

POSTY        37
antalek                    

Ludzie ratunku!!!
czy ktoś może miał taki przypadek: nip3 aktualizacyjny, zmiana właściwości us. Zmieniło wszystko: datę żródła, dokument tożsamości, zmigrowało do POLTAX wszystkie dane oprócz ADRESU ZAMIESZKANIA!!!, który nie da się zmienić. Po utworzeniu nowego adresu daje przy próbie zatwierdzenia daje komunikat: uwaga! wystąpił błąd! nie można tworzyć/zmieniać na miejscowość błędną. potwierdź  :zly1:  

miałam taki sam problem. okazało się że poprzedni adres zamieszkania miał w nazwie miasta jeszcze dopisaną 3 (bo kiedyś miasto obsługiwały 3 poczty), więc wykasowałam tą 3, zatwierdziłam i wpisałam ponownie nowy adres i poszło. Po prostu taka miejscowość nie istnieje już w aktualnych słownikach.

06 wrz 2011, 10:31
Amator

REJESTRACJA22 sie 2011, 19:55

POSTY        24
a u nas serce padło  :piwo:

06 wrz 2011, 10:57
Zaawansowany

POSTY        42
antalek                    

Ludzie ratunku!!!

Wyszukaj po nazwie miejscowości w Sercu niektóre miejscowości delikatnie inaczej sie pisze

06 wrz 2011, 11:19
Zaawansowany

REJESTRACJA21 lut 2008, 20:43

POSTY        30
dzięki wielkie!!! dokładnie tak zrobiłam i zadziałało  :D
pozdrawiam wszystkich strapionych "Sercowców", ale mamy fajną robotę  :dupa:

06 wrz 2011, 12:43
Specjalista

REJESTRACJA26 paź 2006, 07:46

POSTY        788

LOKALIZACJAEuropa Środkowa z lekką północnowschodnią aberracją
Czy ktoś z Was zdołał skutecznie (łacznie z wyrejestrowaniem z POLTAX) zakończyć żywot podatnika?
U mnie po próbie unieważnienia NIP z powodem ustawowym serce zażądało daty decyzji i tp bzdur.
Informatyk zmienił mi klawiaturę ale powiedział, że to ostatnia klawiatura w tym miesiącu.

06 wrz 2011, 13:54
Zobacz profil WWW
Znawca

REJESTRACJA05 wrz 2007, 06:50

POSTY        130

SERCE- Zgłoszenie serwisowe_112113
Pełny opis:        Do urzędu wpłynął wniosek CEIDG-1. Na jego podstawie chcemy dokonać aktualizacji danych podatnika. Na liście kodu źródła informacji brak jest formularza CEIDG-1. Prosimy o informację jak obsłużyć ten wniosek. ---------------------
Rozwiązanie dla użytkownika:        Pomoc Informatyczna DI MF 06-09-2011 12:25:17 W słownikach SeRCE jest źródło informacji CEIDG-1, organem rejestrowym jest 3200000 Minister Gospodarki. ------------------------------------

PYTAM KUR...A GDZIE!!!!!!  :zly1:
Czy my czasem nie pracujemy na innym "SeRCu", może do mnie na prowincje po kablach daleko i zgubiło się po drodze jedno "źródło" i to akurat CEIDG-1.
palka--==

07 wrz 2011, 06:12
Amator

REJESTRACJA05 cze 2009, 08:01

POSTY        20
Oczywiście, że nie ma źródła w Sercu CEIDG-1.
Towarzystwo nieźle zorientowane  :blink:

07 wrz 2011, 06:59
Znawca

REJESTRACJA05 cze 2007, 13:39

POSTY        250
rychu                    

Czy ktoś z Was zdołał skutecznie (łacznie z wyrejestrowaniem z POLTAX) zakończyć żywot podatnika?
U mnie po próbie unieważnienia NIP z powodem ustawowym serce zażądało daty decyzji i tp bzdur.
Informatyk zmienił mi klawiaturę ale powiedział, że to ostatnia klawiatura w tym miesiącu.

Owszem, robiłam "zgony", (droga przez mękę: zamknąć obowiązki w POLTAX, w SERCE wpisać datę zgonu, potem wrócić do POLTAX i - jak "przejdzie" data zgonu - wyrejestrować nieszczęśnika z powodem "KONC"). Ale nie unieważniałam NIP-u  boje--== !!!! Czy ja o czymś nie wiem  :mur:  ?

Ostatnio edytowano 07 wrz 2011, 07:46 przez Asioka, łącznie edytowano 1 raz

07 wrz 2011, 07:44
Zaawansowany

REJESTRACJA17 lis 2009, 13:30

POSTY        31
rychu                    

U nas dotyczy to tylko podatników z naszym NIPem. Po wpisaniu daty końca w SRC, przy synchronizacji z PLTX usuwa datę decyzji i odbioru i przy próbie wyrejestrowania krzyczy: "nie zakończono procesu nadawania NIP". Wysłaliśmy zgłoszenie do Helpa. Nadal brak odpowiedzi.

07 wrz 2011, 08:00
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1243 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 89  Następna strona