Na pewno zgubili listę osób które mają być mianowani i muszą ją odtwarzać od początku - jeszcze kogoś opuszczą Dlatego nie podają wyników - zgodnie ze starym przysłowiem: nieważne kto ile punktów zdobył, ważne kto zostanie powołany
Brawo ! Mam podobne odczucia .
____________________________________ "Moja jest racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" - "Dzień Świra"
13 sie 2011, 11:54
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Zacytujmy Uchwałę RSC z 28 czerwca 2011 r.: "Rada Służby Cywilnej wybiera Panią Barbarę Jaworską - Dębską na przedstawiciela Rady Służby Cywilnej w celu obserwacji przebiegu postępowania kwalifikacyjnego w służbie cywilnej w 2011 r." Trzy dni po przeprowadzeniu postępowania zmienia się obserwatora???? (powołanego w maju Uchwałą 46) Dziwne
14 sie 2011, 23:45
Oczekiwanie jest wykańczające. I tak straciłam już nadzieję na mianowanie w tym roku - im więcej czasu mija tym więcej mam wątpliwości. Tak więc życzę wszystkim wytrwałości, cierpliwości i powodzenia
16 sie 2011, 08:53
blanka79
Oczekiwanie jest wykańczające. I tak straciłam już nadzieję na mianowanie w tym roku - im więcej czasu mija tym więcej mam wątpliwości. Tak więc życzę wszystkim wytrwałości, cierpliwości i powodzenia
Jak na razie nie dziękuję ale również tego życzę
16 sie 2011, 09:57
Blanka79 ja już po prostu olałam sprawę. Wzięłam sobie na luz i tak mnie wkurzyli że w ogóle o tym nie myślę. Jestem rozżalona i zrezygnowana. Też przyjęłam do wiadomości że oblałam i nie wiem nawet, że w przyszłym roku się zdecyduję podejść bo dla mnie wywalenie na kusy dojazdy i egzamin to naprawdę kupa kasy, a ich podejście do naszego stresu wysiłku itd jest żenujące!!!! Tak więc pozdrawiam wszystkich na forum i do usłyszenia w dniu wyników kiedy będziemy przeżywać sukces lub porażkę
16 sie 2011, 10:43
blanka79
Madziaradzia
Blanka79 ja już po prostu olałam sprawę. Wzięłam sobie na luz i tak mnie wkurzyli że w ogóle o tym nie myślę. Jestem rozżalona i zrezygnowana. Też przyjęłam do wiadomości że oblałam i nie wiem nawet, że w przyszłym roku się zdecyduję podejść bo dla mnie wywalenie na kusy dojazdy i egzamin to naprawdę kupa kasy, a ich podejście do naszego stresu wysiłku itd jest żenujące!!!! Tak więc pozdrawiam wszystkich na forum i do usłyszenia w dniu wyników kiedy będziemy przeżywać sukces lub porażkę
TO SĄ KPINY Z LUDZI !!!!!
ŚWIŃSTWO, CHAMSTWO, DRAŃSTWO I DROBNOMIESZCZAŃSTWO !!!!!!!!!
Skoro każą czekać 2-3 miesiące na wyniki z powodu okresu urlopowego, a mianowania będą i tak dopiero od grudnia, to PO grzyba robić egzamin w czerwcu?????? Nie lepiej we wrześniu???!!!
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
16 sie 2011, 12:16
Cóż...brzmi logicznie.. do września można by się jeszcze obkuć a im byłoby łatwiej bo i po sezonie urlopowym, koniec upałów...
16 sie 2011, 12:42
Hanka81
Cóż...brzmi logicznie.. do września można by się jeszcze obkuć a im byłoby łatwiej bo i po sezonie urlopowym, koniec upałów...
Jeszcze czego Całe wakacje do z przepisami w ręku Ja wolę tradycyjnie
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
16 sie 2011, 17:15
marekffo
Zacytujmy Uchwałę RSC z 28 czerwca 2011 r.: "Rada Służby Cywilnej wybiera Panią Barbarę Jaworską - Dębską na przedstawiciela Rady Służby Cywilnej w celu obserwacji przebiegu postępowania kwalifikacyjnego w służbie cywilnej w 2011 r." Trzy dni po przeprowadzeniu postępowania zmienia się obserwatora???? (powołanego w maju Uchwałą 46) Dziwne :blink:
Najwyraźniej dziwne tylko dla mnie
16 sie 2011, 22:37
marekffo
Zacytujmy Uchwałę RSC z 28 czerwca 2011 r.: "Rada Służby Cywilnej wybiera Panią Barbarę Jaworską - Dębską na przedstawiciela Rady Służby Cywilnej w celu obserwacji przebiegu postępowania kwalifikacyjnego w służbie cywilnej w 2011 r." Trzy dni po przeprowadzeniu postępowania zmienia się obserwatora???? (powołanego w maju Uchwałą 46) Dziwne :blink:
Co ona ma obserwować? Teraz, po egzaminie? Może obserwowała jak sprawdzają testy? Kpina, robią co chcą, tylko sobie stołki przydzielają, kolesie... I ten tekst szefa SC przed egzaminem - że każdy z nas może kiedyś piastować takie stanowisko jak on! Ciekawe ilu je3go kolesiów albo kuzynów etc. go tak wywindowało! Aż mi się flaki przewracają na myśl o tym wszystkim.
17 sie 2011, 07:05
Nadzieja umiera ostatnia, ale ponownie mam wrażenie, że tzw. służba apolityczna to tylko pobożna idea nie mająca nic wspólnego z rzeczywistością. Przypuszczam, że jak w ubiegłym roku.... . W sumie supersaper ma rację. Trzeba dla ukojenia , a jak forma pozwoli to i na koniec wszystkim tym, którzy nie wywiązują się ze swoich ustawowych obowiązków. Tak na marginesie, pewnie za rok "znów matura"
17 sie 2011, 07:45
Na egzaminie za rok ten Szef Służby Cywilnej powinien usłyszeć gwizdy a nie oklaski tak jak w tym roku. Może dałoby mu to do myślenia.
17 sie 2011, 09:00
... podejrzewasz go o myślenie?
17 sie 2011, 09:51
E tam, trochę przesadzacie . Po każdym egzaminie wszyscy tak się złoszczą czekając na wyniki, ale żeby zaraz całą winę zwalać na Szefa Służby Cywilnej . To tak jak z tym metrem do Pułtuska, co jak go nie ma, to oczywiście wina Tuska A S. Brodziński jest całkiem w porządku facet