Teraz jest 11 wrz 2025, 07:07

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 345, 346, 347, 348, 349, 350, 351 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 19:19

POSTY        400
Post Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Zed77                    

Na pewno zgubili listę osób które mają być mianowani i muszą ją odtwarzać od początku - jeszcze kogoś opuszczą ;)
Dlatego nie podają wyników - zgodnie ze starym przysłowiem: nieważne kto ile punktów zdobył, ważne kto zostanie powołany ;)

Brawo ! Mam podobne odczucia  :).

13 sie 2011, 11:54
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA14 cze 2011, 23:45

POSTY        14
Zacytujmy Uchwałę RSC z 28 czerwca 2011 r.: "Rada Służby Cywilnej wybiera Panią Barbarę Jaworską - Dębską na przedstawiciela Rady Służby Cywilnej w celu obserwacji przebiegu postępowania kwalifikacyjnego w służbie cywilnej w 2011 r."
Trzy dni po przeprowadzeniu postępowania zmienia się obserwatora???? (powołanego w maju Uchwałą 46) Dziwne  :blink:

14 sie 2011, 23:45
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA13 lip 2010, 10:13

POSTY        12
Oczekiwanie jest wykańczające. I tak straciłam już nadzieję na mianowanie w tym roku - im więcej czasu mija tym więcej mam wątpliwości. Tak więc życzę wszystkim wytrwałości, cierpliwości i powodzenia :)

16 sie 2011, 08:53
Amator

REJESTRACJA01 lip 2011, 13:07

POSTY        14
blanka79                    

Oczekiwanie jest wykańczające. I tak straciłam już nadzieję na mianowanie w tym roku - im więcej czasu mija tym więcej mam wątpliwości. Tak więc życzę wszystkim wytrwałości, cierpliwości i powodzenia  :)

Jak na razie nie dziękuję ale również tego życzę   :rolleyes:

16 sie 2011, 09:57
Znawca

REJESTRACJA23 wrz 2010, 09:07

POSTY        143
Blanka79 ja już po prostu olałam sprawę. Wzięłam sobie na luz i tak mnie wkurzyli że w ogóle o tym nie myślę.
Jestem rozżalona i zrezygnowana. Też przyjęłam do wiadomości że oblałam i nie wiem nawet, że w przyszłym roku się zdecyduję podejść bo dla mnie wywalenie na kusy dojazdy i egzamin to naprawdę kupa kasy, a ich podejście do naszego stresu wysiłku itd jest żenujące!!!!
Tak więc pozdrawiam wszystkich na forum i do usłyszenia w dniu wyników kiedy będziemy przeżywać sukces :) lub porażkę :(

16 sie 2011, 10:43
Zawodowiec

REJESTRACJA23 sie 2009, 07:34

POSTY        3657
blanka79                    

Oczekiwanie jest wykańczające. I tak straciłam już nadzieję na mianowanie w tym roku - im więcej czasu mija tym więcej mam wątpliwości. Tak więc życzę wszystkim wytrwałości, cierpliwości i powodzenia :)

Madziaradzia                    

Blanka79 ja już po prostu olałam sprawę. Wzięłam sobie na luz i tak mnie wkurzyli że w ogóle o tym nie myślę.
Jestem rozżalona i zrezygnowana. Też przyjęłam do wiadomości że oblałam i nie wiem nawet, że w przyszłym roku się zdecyduję podejść bo dla mnie wywalenie na kusy dojazdy i egzamin to naprawdę kupa kasy, a ich podejście do naszego stresu wysiłku itd jest żenujące!!!!
Tak więc pozdrawiam wszystkich na forum i do usłyszenia w dniu wyników kiedy będziemy przeżywać sukces :) lub porażkę :(

TO SĄ KPINY Z LUDZI !!!!!   :zly1:

ŚWIŃSTWO, CHAMSTWO, DRAŃSTWO I DROBNOMIESZCZAŃSTWO !!!!!!!!!  :za2:

Skoro każą czekać 2-3 miesiące na wyniki z powodu okresu urlopowego, a mianowania będą i tak dopiero od grudnia, to PO grzyba robić egzamin w czerwcu?????? Nie lepiej we wrześniu???!!!  :zygi:

16 sie 2011, 12:16
Zaawansowany

REJESTRACJA25 mar 2011, 13:42

POSTY        57
Cóż...brzmi logicznie.. do września można by się jeszcze obkuć ;) a im byłoby łatwiej bo i po sezonie urlopowym, koniec upałów... :D

16 sie 2011, 12:42
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)
Hanka81                    

Cóż...brzmi logicznie.. do września można by się jeszcze obkuć ;) a im byłoby łatwiej bo i po sezonie urlopowym, koniec upałów... :D

Jeszcze czego  :zly1:
Całe wakacje do  :dupa:  z przepisami w ręku  czytaj=--===  
Ja wolę tradycyjnie  pije-===[   :piwo:    :sex:

16 sie 2011, 17:15
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA14 cze 2011, 23:45

POSTY        14
marekffo                    

Zacytujmy Uchwałę RSC z 28 czerwca 2011 r.: "Rada Służby Cywilnej wybiera Panią Barbarę Jaworską - Dębską na przedstawiciela Rady Służby Cywilnej w celu obserwacji przebiegu postępowania kwalifikacyjnego w służbie cywilnej w 2011 r."
Trzy dni po przeprowadzeniu postępowania zmienia się obserwatora???? (powołanego w maju Uchwałą 46) Dziwne  :blink:

Najwyraźniej dziwne tylko dla mnie

16 sie 2011, 22:37
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA07 cze 2011, 16:57

POSTY        8
marekffo                    

Co ona ma obserwować? Teraz, po egzaminie? Może obserwowała jak sprawdzają testy? Kpina, robią co chcą, tylko sobie stołki przydzielają, kolesie...
I ten tekst szefa SC przed egzaminem - że każdy z nas może kiedyś piastować takie stanowisko jak on! Ciekawe ilu je3go kolesiów albo kuzynów etc. go tak wywindowało! Aż mi się flaki przewracają na myśl o tym wszystkim. :za2:

17 sie 2011, 07:05
Amator

REJESTRACJA01 lip 2009, 17:59

POSTY        28
Nadzieja umiera ostatnia, ale ponownie mam wrażenie, że tzw. służba apolityczna to tylko pobożna idea nie mająca nic wspólnego z rzeczywistością. Przypuszczam, że jak w ubiegłym roku.... :sex: .
W sumie supersaper ma rację. Trzeba dla ukojenia  :piwo: , a jak forma pozwoli to :sex:  i na koniec palka--== wszystkim tym, którzy nie wywiązują się ze swoich ustawowych obowiązków. :zly1:
Tak na marginesie, pewnie za rok "znów matura" :blush:

17 sie 2011, 07:45
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA08 lut 2010, 22:09

POSTY        55
Na egzaminie za rok ten Szef Służby Cywilnej powinien usłyszeć gwizdy a nie oklaski tak jak w tym roku.
Może dałoby mu to do myślenia.

17 sie 2011, 09:00
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA30 cze 2009, 12:09

POSTY        13
... podejrzewasz go o myślenie? :nonono:

17 sie 2011, 09:51
Zaawansowany

REJESTRACJA10 gru 2009, 15:52

POSTY        76
E tam, trochę przesadzacie :(. Po każdym egzaminie wszyscy tak się złoszczą  :zly1: czekając na wyniki, ale żeby zaraz całą winę zwalać na Szefa Służby Cywilnej :o .
To tak jak z tym metrem do Pułtuska, co jak go nie ma, to oczywiście wina Tuska :lol:
A S. Brodziński jest całkiem w porządku facet 3mmsie--

17 sie 2011, 10:17
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 345, 346, 347, 348, 349, 350, 351 ... 840  Następna strona