Teraz jest 11 wrz 2025, 09:38

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 342, 343, 344, 345, 346, 347, 348 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Znawca

REJESTRACJA23 wrz 2010, 09:07

POSTY        143
Post Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Nie nabijaj się ze mnie Badman  B)))  Mam dosyć czekania i nie chciałabym wiedzieć ile to jeszcze potrwa..

03 sie 2011, 15:27
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA30 cze 2009, 12:09

POSTY        13
Witam wszystkich oczekujących, ja tez czekam i zaglądam na stronę kprm z uporem maniaka, ale głucha cisza. Zastanawiam się, czy ludzie , którzy dokonują weryfikacji, nigdy nie zdawali żadnego egzaminu??????? czy oni nigdy nie czekali na wyniki ?????? możne po prostu już tego nie pamiętają !!!!!!!! A szkoda   :mur:

03 sie 2011, 21:17
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA25 maja 2009, 13:02

POSTY        220
izabu                    

Witam wszystkich oczekujących, ja tez czekam i zaglądam na stronę kprm z uporem maniaka, ale głucha cisza. Zastanawiam się, czy ludzie , którzy dokonują weryfikacji, nigdy nie zdawali żadnego egzaminu??????? czy oni nigdy nie czekali na wyniki ?????? możne po prostu już tego nie pamiętają !!!!!!!! A szkoda   :mur:

w ubiegłym roku doczekaliśmy się na wyniki 11 sierpnia, dlatego cierpliwości - może za kilka dni będą już dostępne i wszyscy zobaczą co natworzyli :)

04 sie 2011, 06:04
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA30 cze 2009, 12:09

POSTY        13
Misiekp, w ubiegłym roku wyniki były dopiero 16 sierpnia, więc trudno o cierpliwość, biorąc pod uwage fakt, że w tym roku i ludzi było mniej i egzamin był wczesniej, pozdro  :zly1:

04 sie 2011, 06:35
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA08 lut 2011, 09:52

POSTY        17
Zgadza się! Wyniki już powinny byc. Uchwała zespołu sprawdzającego jest z 11 a wyniki udostępnili dopiero 16. Rozumiem że jest okres urlopowy ale praca jest praca i wyniki powinnych byc ogłoszone w ciągu 30 dni od egzaminu. Wszystkich muszą obowiązywac jakies terminy. KSAP też!!!

04 sie 2011, 06:42
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA08 lut 2010, 22:09

POSTY        55
Przed chwilą dzwoniłem do KPRMu i nie mam dobrych wieści.
Rada Służby Cywilej ma zebrać się 30 sierpnia i wtedy zapozna się z wynikami egzaminu a więc wyniki ogłosi najwcześniej na początku września.

Wychodzi na to że pomimo tego, że w tym roku egzamin był tydzień wcześniej niż w 2010 roku i pisało mniej osób to na wyniki będziemy czekali znacznie dłużej.

04 sie 2011, 09:35
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA13 paź 2009, 12:05

POSTY        22
To chyba jakiś żart.

04 sie 2011, 09:42
Amator

REJESTRACJA28 kwi 2011, 14:38

POSTY        14
wnui                    

Przed chwilą dzwoniłem do KPRMu i nie mam dobrych wieści. Rada Służby Cywilej ma zebrać się 30 sierpnia i wtedy zapozna się z wynikami egzaminu a więc wyniki ogłosi najwcześniej na początku września. Wychodzi na to że pomimo tego, że w tym roku egzamin był tydzień wcześniej niż w 2010 roku i pisało mniej osób to na wyniki będziemy czekali znacznie dłużej.

Chyba oszaleli! :blink:
To, że są właśnie wakacje i sezon urlopowy nie zwalnia nikogo z wykonywania swojej pracy we właściwym czasie - ukazywanie się tych wyników zdecydowanie powinno być uregulowane prawnie!
A jeśli rzeczywiście te wyniki będą dopiero we wrześniu, to taką informację powinni podac publicznie, aby co chwila nie zaglądac na ten "popularny"  :zygi: biuletyn!
Strajkuję !

04 sie 2011, 09:49
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA08 lut 2011, 09:52

POSTY        17
no takiego czegos ty chyba jeszcze nie było!!! Ale u nas wszystko jest możliwe.... To ja myślałam że do końca tego tygodnia beda wyniki a tu taka niespodzianka.... Sama nie wiem czy śmiac się czy płakac

04 sie 2011, 09:50
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA08 lut 2010, 22:09

POSTY        55
To nie żart, sam liczyłem że niedługo pojawią się wyniki, najpóźniej obstawiałem przyszły tydzień ale postanowiłem zadzwonić i taka niespodzianka...

04 sie 2011, 09:56
Zaawansowany

REJESTRACJA25 mar 2011, 13:42

POSTY        57
a już myślałam, ze mogę spokojnie zacząć wydawać te pieniądze z dodatku (którego jeszcze nie mam i nie wiadomo czy mieć będę) na wczasy w Andaluzji :D  :D  :D
idę do tesco kupić sobie hamak pije-===[

04 sie 2011, 10:27
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA02 kwi 2011, 11:05

POSTY        11
Niee noo, toż to się w pale nie mieści.... 40 dni to za mało - widać potrzeba co najmniej 70 dni by kilku wapniaków mogło doczłapać na sesję Rady i pokiwać przez dwie minuty głowami nad wynikami egzaminu. Prawdziwy obraz biurokracji w pigułce. :wsciekly:

04 sie 2011, 11:25
Znawca

REJESTRACJA18 maja 2009, 16:42

POSTY        206
Hanka81                    

a już myślałam, ze mogę spokojnie zacząć wydawać te pieniądze z dodatku (którego jeszcze nie mam i nie wiadomo czy mieć będę) na wczasy w Andaluzji :D  :D  :D
idę do tesco kupić sobie hamak pije-===[

A ja do Biedronki po karimatę...  :zly1:

04 sie 2011, 12:00
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)
wnui                    

Przed chwilą dzwoniłem do KPRMu i nie mam dobrych wieści.
Rada Służby Cywilej ma zebrać się 30 sierpnia i wtedy zapozna się z wynikami egzaminu a więc wyniki ogłosi najwcześniej na początku września.

Wychodzi na to że pomimo tego, że w tym roku egzamin był tydzień wcześniej niż w 2010 roku i pisało mniej osób to na wyniki będziemy czekali znacznie dłużej.

Doskonały przykład szacunku dla pracowników SC, postawa wielce etyczna i na dodatek etos pracy aż bije  strzel===]

04 sie 2011, 12:29
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 342, 343, 344, 345, 346, 347, 348 ... 840  Następna strona