Nie nabijaj się ze mnie Badman Mam dosyć czekania i nie chciałabym wiedzieć ile to jeszcze potrwa..
03 sie 2011, 15:27
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Witam wszystkich oczekujących, ja tez czekam i zaglądam na stronę kprm z uporem maniaka, ale głucha cisza. Zastanawiam się, czy ludzie , którzy dokonują weryfikacji, nigdy nie zdawali żadnego egzaminu??????? czy oni nigdy nie czekali na wyniki ?????? możne po prostu już tego nie pamiętają !!!!!!!! A szkoda
03 sie 2011, 21:17
izabu
Witam wszystkich oczekujących, ja tez czekam i zaglądam na stronę kprm z uporem maniaka, ale głucha cisza. Zastanawiam się, czy ludzie , którzy dokonują weryfikacji, nigdy nie zdawali żadnego egzaminu??????? czy oni nigdy nie czekali na wyniki ?????? możne po prostu już tego nie pamiętają !!!!!!!! A szkoda
w ubiegłym roku doczekaliśmy się na wyniki 11 sierpnia, dlatego cierpliwości - może za kilka dni będą już dostępne i wszyscy zobaczą co natworzyli
____________________________________ "jestem jak chiński znak równowagi - trochę głupoty - tyle samo rozwagi..."
04 sie 2011, 06:04
Misiekp, w ubiegłym roku wyniki były dopiero 16 sierpnia, więc trudno o cierpliwość, biorąc pod uwage fakt, że w tym roku i ludzi było mniej i egzamin był wczesniej, pozdro
04 sie 2011, 06:35
Zgadza się! Wyniki już powinny byc. Uchwała zespołu sprawdzającego jest z 11 a wyniki udostępnili dopiero 16. Rozumiem że jest okres urlopowy ale praca jest praca i wyniki powinnych byc ogłoszone w ciągu 30 dni od egzaminu. Wszystkich muszą obowiązywac jakies terminy. KSAP też!!!
04 sie 2011, 06:42
Przed chwilą dzwoniłem do KPRMu i nie mam dobrych wieści. Rada Służby Cywilej ma zebrać się 30 sierpnia i wtedy zapozna się z wynikami egzaminu a więc wyniki ogłosi najwcześniej na początku września.
Wychodzi na to że pomimo tego, że w tym roku egzamin był tydzień wcześniej niż w 2010 roku i pisało mniej osób to na wyniki będziemy czekali znacznie dłużej.
04 sie 2011, 09:35
To chyba jakiś żart.
04 sie 2011, 09:42
wnui
Przed chwilą dzwoniłem do KPRMu i nie mam dobrych wieści. Rada Służby Cywilej ma zebrać się 30 sierpnia i wtedy zapozna się z wynikami egzaminu a więc wyniki ogłosi najwcześniej na początku września. Wychodzi na to że pomimo tego, że w tym roku egzamin był tydzień wcześniej niż w 2010 roku i pisało mniej osób to na wyniki będziemy czekali znacznie dłużej.
Chyba oszaleli! To, że są właśnie wakacje i sezon urlopowy nie zwalnia nikogo z wykonywania swojej pracy we właściwym czasie - ukazywanie się tych wyników zdecydowanie powinno być uregulowane prawnie! A jeśli rzeczywiście te wyniki będą dopiero we wrześniu, to taką informację powinni podac publicznie, aby co chwila nie zaglądac na ten "popularny" biuletyn! Strajkuję !
04 sie 2011, 09:49
no takiego czegos ty chyba jeszcze nie było!!! Ale u nas wszystko jest możliwe.... To ja myślałam że do końca tego tygodnia beda wyniki a tu taka niespodzianka.... Sama nie wiem czy śmiac się czy płakac
04 sie 2011, 09:50
To nie żart, sam liczyłem że niedługo pojawią się wyniki, najpóźniej obstawiałem przyszły tydzień ale postanowiłem zadzwonić i taka niespodzianka...
04 sie 2011, 09:56
a już myślałam, ze mogę spokojnie zacząć wydawać te pieniądze z dodatku (którego jeszcze nie mam i nie wiadomo czy mieć będę) na wczasy w Andaluzji idę do tesco kupić sobie hamak
04 sie 2011, 10:27
Niee noo, toż to się w pale nie mieści.... 40 dni to za mało - widać potrzeba co najmniej 70 dni by kilku wapniaków mogło doczłapać na sesję Rady i pokiwać przez dwie minuty głowami nad wynikami egzaminu. Prawdziwy obraz biurokracji w pigułce.
04 sie 2011, 11:25
Hanka81
a już myślałam, ze mogę spokojnie zacząć wydawać te pieniądze z dodatku (którego jeszcze nie mam i nie wiadomo czy mieć będę) na wczasy w Andaluzji :D :D idę do tesco kupić sobie hamak
A ja do Biedronki po karimatę...
04 sie 2011, 12:00
wnui
Przed chwilą dzwoniłem do KPRMu i nie mam dobrych wieści. Rada Służby Cywilej ma zebrać się 30 sierpnia i wtedy zapozna się z wynikami egzaminu a więc wyniki ogłosi najwcześniej na początku września.
Wychodzi na to że pomimo tego, że w tym roku egzamin był tydzień wcześniej niż w 2010 roku i pisało mniej osób to na wyniki będziemy czekali znacznie dłużej.
Doskonały przykład szacunku dla pracowników SC, postawa wielce etyczna i na dodatek etos pracy aż bije
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.