Teraz jest 10 wrz 2025, 05:48

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1069 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 77  Następna strona
Reorganizacja 
Autor Treść postu
Początkujący

REJESTRACJA01 lip 2009, 20:09

POSTY        7
Post Reorganizacja
1/10 na bruk.

Dla tych wybrańców Urząd Pracy i zasiłek dla bezrobotnych. Dla ambitnych środki na rozkręcenie dzialalności czekają.
Aby żyło się lepiej! <_<

25 lis 2010, 20:19
Zaawansowany

REJESTRACJA23 lis 2009, 15:29

POSTY        51
Post Reorganizacja
U mnie w US naczelnik nawet wymyślił ankietę pt. "DZIAŁ MARZEŃ"...  Lecz nasze marzenia nie zawsze są przez niego uwzględniane. Ankieta jest tak na prawde dla picu, bo Naczelnik i tak robi co chce nikogo się o zdanie nie pytając. A żeby jeszcze było tego mało, to gdy nie chce się przystać na jego propozycje to delikatnie daje do zrozumienia, że jak sie nie chce dostosować, to można dostać wypowiedzenie. CYRK NA KÓŁKACH!!!!
Choć nie powiem, większość pracowników zna już swoje miejsce w szeregu. Nie ma jakichś tam wielkich tajemnic na tym etapie. Myślę, że w założeniach ta cała reorganizacja nie tak miała być przeprowadzana... Ale to są przemyślenia tylko. Moje przemyslenia..

Ostatnio edytowano 26 lis 2010, 11:46 przez Nadir, łącznie edytowano 2 razy

błędy

26 lis 2010, 10:44
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA29 maja 2009, 09:00

POSTY        13
Post Reorganizacja
napiszcie gdzie u Was jest obsługa poczty a gdzie jej rejestracja w BA - bo u nas do tej pory było w jednej komórce a po zmianach będzie  jedna przyjmowała a druga wprowadzała

26 lis 2010, 11:48
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA29 gru 2008, 07:52

POSTY        153
Post Reorganizacja
belinda                    

napiszcie gdzie u Was jest obsługa poczty a gdzie jej rejestracja w BA - bo u nas do tej pory było w jednej komórce a po zmianach będzie  jedna przyjmowała a druga wprowadzała

U nas to wszystko w OB.

26 lis 2010, 15:23
Zawodowiec

REJESTRACJA25 cze 2009, 12:10

POSTY        3598
Post Reorganizacja
Załącznik:
1290526253_by_13xdarox13_500.jpg

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

26 lis 2010, 23:24
Fachowiec

REJESTRACJA16 maja 2006, 21:36

POSTY        2772

LOKALIZACJAz MEKKI
Post Reorganizacja
ADZIK. DZIAŁ MARZEŃ to super pomysł. Pomysłodawca powinien wyniki opracować statystycznie i podać do wiadomości ankietowanym. Ankieta może pomóc w zmniejszeniu stresów związanych ze zmianami.

27 lis 2010, 23:11
Fachowiec

REJESTRACJA20 paź 2006, 17:37

POSTY        1023
Post Reorganizacja
buster                    

dalej wszystko tajne :angry2:

U nas wszystko jasne: kto, gdzie, do kogo, w jakim pokoju będzie siedzieć i z kim. I to od jakiegoś miesiąca. Kończymy spisywanie akt. Za dwa tygodnie będziemy "zwarci i gotowi" do przyjęcia nowej struktury :)

Adzik                    

U mnie w US naczelnik nawet wymyślił ankietę pt. "DZIAŁ MARZEŃ"...  

Odważny ;)
U mnie były dwie ankiety. Po jednej z nich NUS wyladował na kardiologii. W wyniku tej ankiety niektórzy kierownicy zostali zdegradowani.
Po drugiej znalazły się pieniądze na podwyżki. Jakieś 60% załogi je dostało. Cuda, cuda...

prosimy o kolejną :D

28 lis 2010, 10:05
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA07 maja 2007, 12:51

POSTY        139
Post Reorganizacja
Niesamowite, to co piszesz Pinero mnie zdumiewa.Nie wypełniłam ankiety bo trzeba je było wrzucać do kartonu w sekretariacie przy otwartych drzwiach nus'a. Mógł przeczytać wszystko (a nawet poprawić). A nie miałabym zamiaru go chwalić. Ale teraz  troszkę żałuję, ze nie wypełniłam ankiety i nie namawiałam innych. Może tez dostalibyśmy podwyżkę a przede wszystkim ktoś by się zaczął liczyć z szeregowymi.

28 lis 2010, 11:07
Amator

REJESTRACJA17 lip 2010, 08:06

POSTY        24
Post Reorganizacja
W wyniku tej ankiety niektórzy kierownicy zostali zdegradowani.
Po drugiej znalazły się pieniądze na podwyżki. Jakieś 60% załogi je dostało. Cuda, cuda...

prosimy o kolejną :D

Gdzie dzieją się takie cuda?  :blink:

28 lis 2010, 11:43
Fachowiec

POSTY        1023
Post Reorganizacja
buster                    

Nie wypełniłam ankiety bo trzeba je było wrzucać do kartonu w sekretariacie przy otwartych drzwiach nus'a. Mógł przeczytać wszystko (a nawet poprawić).

U nas też tak miało być. Ale od czego jest poczta? Zapomnieliście?
I nie tłumacz mi, że trzeba było wrzucać, a tej przysłanej nikt nie przeczyta. Przeczyta uwierz mi, i to bardzo dokładnie.

Bounty                    

Gdzie dzieją się takie cuda?  :blink:

Tajemnica ...
Przestańcie się bać, to zaczną się z Wami liczyć. To niej jest tak, że w moim folwarku jest wszystko super, ale pokazaliśmy pazur. I możemy pokazać kolejny!  :D

28 lis 2010, 21:08
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA20 maja 2009, 19:27

POSTY        28
Post Reorganizacja
Pinero jesteś taki cwaniaczek, a jednocześnie nie chcesz powiedziec o jaki us chodzi. Rzeczywiscie pokazaliscie pazur  :za2:

28 lis 2010, 21:27
Fachowiec

POSTY        1023
Post Reorganizacja
mulek18                    

Pinero jesteś taki cwaniaczek, a jednocześnie nie chcesz powiedziec o jaki us chodzi. Rzeczywiscie pokazaliscie pazur  :za2:

Bo ja się chwalić nie lubię :)
A po co ci nazwa urzędu? Skorzystasz z mojej rady: przestańcie się bać!? Razem jesteśmy silni. Jak będą występować pojedyncze osoby to "wyłowią " je bez problemu. Jak wystąpi pół działu to muszą coś z tym sensownego(!) zrobić.
Oni karmią się naszym strachem ... przed zwolnieniami, mobbingiem. Zabierzmy im to!

To nie przypadek, że info o zwolnieniach ukazało się przed wrześniowym protestem! To socjotechnika.

29 lis 2010, 07:15
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Post Reorganizacja
A ja już jestem zreorganizowany!

Dzisiaj był pierwszy dzień pracy w nowej strukturze, w nowym dziale, pod nowym kierownictwem i z nowym zakresem obowiązków :D

01 gru 2010, 22:16
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 16:51

POSTY        692
Post Reorganizacja
buster                    

dalej wszystko tajne :angry2: Nus na pytania o obsadę stanowisk odpowiadał swoim ulubionym powiedzonkiem - "Ja wiem ale wam nie powiem" :blink:

rekord świata. 12-latek NUSem :lol:

01 gru 2010, 22:33
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1069 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 77  Następna strona