Dla tych wybrańców Urząd Pracy i zasiłek dla bezrobotnych. Dla ambitnych środki na rozkręcenie dzialalności czekają. Aby żyło się lepiej!
25 lis 2010, 20:19
Reorganizacja
U mnie w US naczelnik nawet wymyślił ankietę pt. "DZIAŁ MARZEŃ"... Lecz nasze marzenia nie zawsze są przez niego uwzględniane. Ankieta jest tak na prawde dla picu, bo Naczelnik i tak robi co chce nikogo się o zdanie nie pytając. A żeby jeszcze było tego mało, to gdy nie chce się przystać na jego propozycje to delikatnie daje do zrozumienia, że jak sie nie chce dostosować, to można dostać wypowiedzenie. CYRK NA KÓŁKACH!!!! Choć nie powiem, większość pracowników zna już swoje miejsce w szeregu. Nie ma jakichś tam wielkich tajemnic na tym etapie. Myślę, że w założeniach ta cała reorganizacja nie tak miała być przeprowadzana... Ale to są przemyślenia tylko. Moje przemyslenia..
____________________________________ Maja_80
Ostatnio edytowano 26 lis 2010, 11:46 przez Nadir, łącznie edytowano 2 razy
błędy
26 lis 2010, 10:44
Reorganizacja
napiszcie gdzie u Was jest obsługa poczty a gdzie jej rejestracja w BA - bo u nas do tej pory było w jednej komórce a po zmianach będzie jedna przyjmowała a druga wprowadzała
26 lis 2010, 11:48
Reorganizacja
belinda
napiszcie gdzie u Was jest obsługa poczty a gdzie jej rejestracja w BA - bo u nas do tej pory było w jednej komórce a po zmianach będzie jedna przyjmowała a druga wprowadzała
U nas to wszystko w OB.
26 lis 2010, 15:23
Reorganizacja
Załącznik:
1290526253_by_13xdarox13_500.jpg
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
26 lis 2010, 23:24
Reorganizacja
ADZIK. DZIAŁ MARZEŃ to super pomysł. Pomysłodawca powinien wyniki opracować statystycznie i podać do wiadomości ankietowanym. Ankieta może pomóc w zmniejszeniu stresów związanych ze zmianami.
____________________________________ "Tylko zmiana jest niezmienna" - Heraklit
27 lis 2010, 23:11
Reorganizacja
buster
dalej wszystko tajne
U nas wszystko jasne: kto, gdzie, do kogo, w jakim pokoju będzie siedzieć i z kim. I to od jakiegoś miesiąca. Kończymy spisywanie akt. Za dwa tygodnie będziemy "zwarci i gotowi" do przyjęcia nowej struktury
Adzik
U mnie w US naczelnik nawet wymyślił ankietę pt. "DZIAŁ MARZEŃ"...
Odważny U mnie były dwie ankiety. Po jednej z nich NUS wyladował na kardiologii. W wyniku tej ankiety niektórzy kierownicy zostali zdegradowani. Po drugiej znalazły się pieniądze na podwyżki. Jakieś 60% załogi je dostało. Cuda, cuda...
prosimy o kolejną
____________________________________ Służ panu wiernie, on ci za to pierdnie.
28 lis 2010, 10:05
Reorganizacja
Niesamowite, to co piszesz Pinero mnie zdumiewa.Nie wypełniłam ankiety bo trzeba je było wrzucać do kartonu w sekretariacie przy otwartych drzwiach nus'a. Mógł przeczytać wszystko (a nawet poprawić). A nie miałabym zamiaru go chwalić. Ale teraz troszkę żałuję, ze nie wypełniłam ankiety i nie namawiałam innych. Może tez dostalibyśmy podwyżkę a przede wszystkim ktoś by się zaczął liczyć z szeregowymi.
28 lis 2010, 11:07
Reorganizacja
W wyniku tej ankiety niektórzy kierownicy zostali zdegradowani. Po drugiej znalazły się pieniądze na podwyżki. Jakieś 60% załogi je dostało. Cuda, cuda...
prosimy o kolejną
Gdzie dzieją się takie cuda?
28 lis 2010, 11:43
Reorganizacja
buster
Nie wypełniłam ankiety bo trzeba je było wrzucać do kartonu w sekretariacie przy otwartych drzwiach nus'a. Mógł przeczytać wszystko (a nawet poprawić).
U nas też tak miało być. Ale od czego jest poczta? Zapomnieliście? I nie tłumacz mi, że trzeba było wrzucać, a tej przysłanej nikt nie przeczyta. Przeczyta uwierz mi, i to bardzo dokładnie.
Bounty
Gdzie dzieją się takie cuda?
Tajemnica ... Przestańcie się bać, to zaczną się z Wami liczyć. To niej jest tak, że w moim folwarku jest wszystko super, ale pokazaliśmy pazur. I możemy pokazać kolejny!
28 lis 2010, 21:08
Reorganizacja
Pinero jesteś taki cwaniaczek, a jednocześnie nie chcesz powiedziec o jaki us chodzi. Rzeczywiscie pokazaliscie pazur
28 lis 2010, 21:27
Reorganizacja
mulek18
Pinero jesteś taki cwaniaczek, a jednocześnie nie chcesz powiedziec o jaki us chodzi. Rzeczywiscie pokazaliscie pazur
Bo ja się chwalić nie lubię A po co ci nazwa urzędu? Skorzystasz z mojej rady: przestańcie się bać!? Razem jesteśmy silni. Jak będą występować pojedyncze osoby to "wyłowią " je bez problemu. Jak wystąpi pół działu to muszą coś z tym sensownego(!) zrobić. Oni karmią się naszym strachem ... przed zwolnieniami, mobbingiem. Zabierzmy im to!
To nie przypadek, że info o zwolnieniach ukazało się przed wrześniowym protestem! To socjotechnika.
29 lis 2010, 07:15
Reorganizacja
A ja już jestem zreorganizowany!
Dzisiaj był pierwszy dzień pracy w nowej strukturze, w nowym dziale, pod nowym kierownictwem i z nowym zakresem obowiązków
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
01 gru 2010, 22:16
Reorganizacja
buster
dalej wszystko tajne Nus na pytania o obsadę stanowisk odpowiadał swoim ulubionym powiedzonkiem - "Ja wiem ale wam nie powiem"