Teraz jest 06 wrz 2025, 11:48

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 827 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 60  Następna strona
Wybory prezydenta RP 2010 
Autor Treść postu
Zawodowiec

REJESTRACJA25 cze 2009, 12:10

POSTY        3598
Post Wybory prezydenta RP 2010
A ostatnio sprzedał samolot, no to czyj ?! Może rządowy :D  Bo w oświadczeniu majatkowym Posła Palikota też samolotu nie było  :angry2:

15 paź 2010, 12:26
Specjalista

REJESTRACJA23 gru 2009, 22:16

POSTY        317
Sądzę, że bezpłatnie użyczony przez emerytów z Cypru i studentów z Curacao. A, że sprzedał to już sprawa kryminalna.

15 paź 2010, 12:32
Zawodowiec

POSTY        3598
Myślę, że maksiu bedzie wiedział co zrobić z ta informacją, bo nie zgłoszenie jej stosownym ORGANOM to przecież współudział w przestępstwie. Prawda maksiu?!  :P

15 paź 2010, 12:38

REJESTRACJA13 gru 2006, 12:17

POSTY        119
silniczek                    

Myślę, że maksiu będzie wiedział co zrobić z ta informacją, bo nie zgłoszenie jej stosownym ORGANOM to przecież współudział w przestępstwie. Prawda maksiu?!  :P

Po:
1. Nie ja napisałem, że to sprawa kryminalna.
2. Chyba już ktoś się tym interesuje (chodzi o oświadczenia majątkowe posła Palikota).
3. Nie rozumiem co do mnie piszesz  :wacko:
4. Nie rozumiem co do mnie piszesz  :wacko:
5. Nie rozumiem co do mnie piszesz  :wacko:
6. Nie rozumiem co do mnie piszesz  :wacko:
7. silniczek wie najlepiej :zeby:

15 paź 2010, 13:11
Zawodowiec

POSTY        3598
Widzisz maksiu, wiedziałem, że bardzo szybko się odezwiesz w tej sprawie :dokuczacz:

15 paź 2010, 13:14

POSTY        119
silniczek                    

Widzisz maksiu, wiedziałem, że bardzo szybko się odezwiesz w tej sprawie :dokuczacz:

Krynica mądrości i na dodatek prorok.

Tak mnie wychowano. Jak ktoś coś do mnie pisze to odpowiadam.

15 paź 2010, 13:56
Zawodowiec

POSTY        3598
No nie przesadzaj, bo mnie zawstydzasz, nie wiem co odpowiedzieć  :wub:

15 paź 2010, 14:10
Zawodowiec

POSTY        3598
Kto rozbił auto prezydenta?

Para prezydencka jeździ teraz wszędzie eleganckimi limuzynami Biura Ochrony Rządu. A ich prywatny samochód popada w ruinę. Najpierw na tylnych drzwiach pojawiła się spora rysa, teraz rozbite jest lusterko. Czy prezydent ma jakichś zawziętych wrogów? A może to dzieci pod nieobecność rodziców szalały autem?

Zgodnie z przepisami głowa państwa nie może siadać za kierownicą. Także pierwsza dama jest wożona chronionymi przez BOR autami. Skąd więc kolejne uszkodzenia na volvo należącym do Anny (58 l.) i Bronisława (58 l.) Komorowskich?

Najwidoczniej od czasu do czasu dzieci prezydenta wypożyczają samochód ojca. A że najmłodszy syn ze względu na wiek jest jeszcze niezbyt doświadczonym kierowcą, mogą mu się przytrafiać małe stłuczki...

http://www.fakt.pl/Kto-rozbil-auto-prez ... 288,1.html

16 paź 2010, 06:20

POSTY        119
silniczek                    

Para prezydencka jeździ teraz wszędzie eleganckimi limuzynami Biura Ochrony Rządu. A ich prywatny samochód popada w ruinę. Najpierw na tylnych drzwiach pojawiła się spora rysa, teraz rozbite jest lusterko. Czy prezydent ma jakichś zawziętych wrogów? A może to dzieci pod nieobecność rodziców szalały autem?

Zgodnie z przepisami głowa państwa nie może siadać za kierownicą. Także pierwsza dama jest wożona chronionymi przez BOR autami. Skąd więc kolejne uszkodzenia na volvo należącym do Anny (58 l.) i Bronisława (58 l.) Komorowskich?

Najwidoczniej od czasu do czasu dzieci prezydenta wypożyczają samochód ojca. A że najmłodszy syn ze względu na wiek jest jeszcze niezbyt doświadczonym kierowcą, mogą mu się przytrafiać małe stłuczki...

Ale o co chodzi??

To dobrze, ze pożycza samochód dzieciom, czy nie?
Bo nie wiem jak odbierać ten artykuł. Co miałeś na celu wklejając to?
Co miał na celu dziennikarz Faktu?

Sugerujesz, że dzieci pana Prezydenta też powinien wozić BOR?
Zapomniałeś o komentarzu?
silniczek trzymaj poziom (swój). Dodaj komentarz.... ;)

17 paź 2010, 21:21

REJESTRACJA29 wrz 2010, 07:52

POSTY        75

LOKALIZACJAwarszawskie podwórko
Maksiu                    

silniczek                    

Ale o co chodzi??

To dobrze, ze pożycza samochód dzieciom, czy nie?
Bo nie wiem jak odbierać ten artykuł. Co miałeś na celu wklejając to?
Co miał na celu dziennikarz Faktu?

Sugerujesz, że dzieci pana Prezydenta też powinien wozić BOR?
Zapomniałeś o komentarzu?
silniczek trzymaj poziom (swój). Dodaj komentarz.... ;)

To Ty nie wiesz, że to silniczek nim jeździ?
Chciał się tym pochwalić.  :rolleyes:

17 paź 2010, 21:29
Zawodowiec

POSTY        3598
Maksiu
Dziennikarz Faktu pewnie miał na myśli, że Prezydent powinien trzymać auto w garażu :P
Też się pod tym podpisuję
Podaję jeszcze jeden link do artykułu na ten temat
http://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzeni ... kiego.html

Palikot
Odpowiadam: Gdyby Prezydent trzymał auto w garażu nie miałbym pokusy (...)

17 paź 2010, 21:41

POSTY        119
Palikot                    

To Ty nie wiesz, że to silniczek nim jeździ?
Chciał się tym pochwalić.  :rolleyes:

A to w takim razie ja Ci mojego autka nie pożyczę silniczek.  :dokuczacz:

17 paź 2010, 21:48

POSTY        119
silniczek                    

Maksiu
Dziennikarz Faktu pewnie miał na myśli, że Prezydent powinien trzymać auto w garażu :P
Też się pod tym podpisuję

Czy do obowiązkowego garażowania samochodu też głowę państwa zobowiazuja przepisy?  :P

I to cały silniczek. Nawet wie co dziennikarz Faktu miał na myśli. A może tam w redakcji dorabiasz?  :wysmiewacz:

17 paź 2010, 21:54
Zawodowiec

POSTY        3598
maksiu
I Ty myślisz, że bez obawy wsiadłbym do Twojego auta. Najpierw musiałby przejść PRZEGLĄD. Życie mi jeszcze miłe  

Co do dziennikarza Faktu, to chyba mnie nie doceniasz. Wiem, ale NIE POWIEM :P
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Papież odmówił Komorowskiemu. Nie przyjedzie do Polski

Urok nowego prezydenta Polski nie zadziałał chyba na Benedykta XVI.

Bronisław Komorowski udał się wraz z małżonką do Watykanu. Od czasu pontyfikatu Jana Pawła II jest to dla polskich przywódców jeden z zasadniczych kierunków zagranicznych wizyt. Jak możemy wnioskować ze zdjęć, audiencja u papieża przebiegła w ciepłej atmosferze. Jednakże po jej zakończeniu niespodziewanie powiało chłodem.

Oto bowiem po opuszczeniu Stolicy Apostolskiej Komorowski ogłosił, że zaprosił Benedykta XVI do naszego kraju. Niemal natychmiast watykańska dyplomacja nieoficjalnie dała do zrozumienia, że papieska podróż do Polski jest mało prawdopodobna. Nie dziwi fakt, że Watykan odmówił Komorowskiemu ? Benedykt XVI był już przecież w Polsce rok po swoim wyborze.
Niemieckiego papieża nie wiążą z naszym krajem takie więzi, jak Jana Pawła II, a krajów do odwiedzenia ma jeszcze wiele. W dodatku Benedykt ma już swoje lata (chociaż jest w bardzo dobrej kondycji) i wyjeżdża z Watykanu rzadko.

Dziwi jednak, że watykańscy dyplomaci w tak bezceremonialny ? jak na swoje zwyczaje ? sposób odrzucili ofertę Komorowskiego. Może papież chciał pokazać, że nie tyle nie może, co nie chce teraz jechać do Polski?

http://www.pardon.pl/artykul/12719/papi ... _do_polski

komentarz:
- maksiu, to co pogrubione, to komentarz, więcej nie dopisuję

17 paź 2010, 21:57
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 827 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 60  Następna strona