Teraz jest 05 wrz 2025, 23:06

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2468 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 177  Następna strona
Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego 
Autor Treść postu
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA17 wrz 2009, 09:12

POSTY        1
Post Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Witam

ja rowniez prosze o materiały an.su@wp.pl

Dziekuje

13 wrz 2010, 20:42
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA13 wrz 2010, 11:34

POSTY        1
Witam !

Ja również poproszę o materiały na maila- lokatorus@gmail.com

Dziękuję  :)

14 wrz 2010, 08:46
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA08 wrz 2010, 12:55

POSTY        2
Ja również poproszę o materiały baltazar6@vp.pl
Dziękuję

14 wrz 2010, 09:18
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA10 lip 2010, 19:06

POSTY        2
Bardzo proszę o materiały zodanie@poczta.onet.pl
Pozdrawiam smok

14 wrz 2010, 10:41
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA21 wrz 2009, 15:43

POSTY        73
Ja również proszę o materiały do egzaminu. Z góry dziękuję. Mój adres: martabc1@poczta.onet.pl.
Pozdrawiam serdecznie

14 wrz 2010, 13:15
Początkujący

REJESTRACJA25 wrz 2009, 07:40

POSTY        4
Witam wszystkich i też bym prosił o materiały na adres dawsiun@wp.pl wielkie dzięki i gratulacje dla tych którzy są juz po !

14 wrz 2010, 13:25
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA18 maja 2009, 07:03

POSTY        1
Witam. Ja rówież poproszę o materiały na adres habaczek71@o2.pl
Z góry dziekuję i  serdecznie pozdrawiam.

14 wrz 2010, 13:32
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA16 gru 2006, 10:57

POSTY        265
I ja też proszę o przesłaniemateriałów na mail-a: gagaz@poczta.onet.pl

14 wrz 2010, 14:23
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA05 cze 2010, 22:49

POSTY        57
Ciekaw jestem, czy choć jedna z tych wszystkich osób proszących tu o materiały poświęciła chwilę na ściągnięcie i przejrzenie materiałów, do których linki zamieszczone są tu:
viewtopic.php?f=6&t=1999&start=45   ???

Nie sądzę, byście na maila otrzymali coś diametralnie innego, niż to, co jest tam zamieszczone.
A przecież - Drodzy Proszący O Materiały - ktoś poświęcił czas, żeby zamieścić do ogólnego dostępu wszystko SPECJALNIE dla WAS, by WAM pomóc i WAM ułatwić naukę.
Może więc najpierw ściągnijcie to, przejrzyjcie, a potem ewentualnie zwracajcie się z prośbą.
Macie podane na tacy to, co inni zbierali jakiś czas z różnych miejsc.
Nie rozumiem więc, skąd ciągle tyle próśb o materiały.

14 wrz 2010, 15:58
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA25 maja 2009, 13:02

POSTY        220
jaask                    

Ciekaw jestem, czy choć jedna z tych wszystkich osób proszących tu o materiały poświęciła chwilę na ściągnięcie i przejrzenie materiałów, do których linki zamieszczone są tu:
viewtopic.php?f=6&t=1999&start=45   ???

Nie sądzę, byście na maila otrzymali coś diametralnie innego, niż to, co jest tam zamieszczone.
A przecież - Drodzy Proszący O Materiały - ktoś poświęcił czas, żeby zamieścić do ogólnego dostępu wszystko SPECJALNIE dla WAS, by WAM pomóc i WAM ułatwić naukę.
Może więc najpierw ściągnijcie to, przejrzyjcie, a potem ewentualnie zwracajcie się z prośbą.
Macie podane na tacy to, co inni zbierali jakiś czas z różnych miejsc.
Nie rozumiem więc, skąd ciągle tyle próśb o materiały.

...ja ciągle przesyłam chętnym wszystko to co dostałem od NADIRA, ale dorzucam też sporo od siebie - sam nie wiem czy to tam jest, ale sukcesywnie i wytrwale ślę kolejnym zgłaszającym prośbę...

14 wrz 2010, 19:27
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        57
misiekp                    

...ja ciągle przesyłam chętnym wszystko to co dostałem od NADIRA, ale dorzucam też sporo od siebie - sam nie wiem czy to tam jest, ale sukcesywnie i wytrwale ślę kolejnym zgłaszającym prośbę...

I ładnie z Twojej strony, że to robisz.
Chodziło mi tylko o to, że mimo, iz bezinteresownie podzililiśmy sie posiadanymi materiałami, to wiele osób nawet nie zadaje sobie trudu, by je ściągnąć.
Ale to już nie moja sprawa - napisałem to, co napisałem, bo zdziwiłem się, ile jest próśb o przesyłanie materiałów pomimo, iż tak dużo jest dostepnych do samodzielnego ściągnięcia.

14 wrz 2010, 19:37
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA20 sie 2009, 13:21

POSTY        576
jaask                    

misiekp                    

I ładnie z Twojej strony, że to robisz.
Chodziło mi tylko o to, że mimo, iz bezinteresownie podzililiśmy sie posiadanymi materiałami, to wiele osób nawet nie zadaje sobie trudu, by je ściągnąć.
Ale to już nie moja sprawa - napisałem to, co napisałem, bo zdziwiłem się, ile jest próśb o przesyłanie materiałów pomimo, iż tak dużo jest dostepnych do samodzielnego ściągnięcia.

A ja jestem konsekwentna, przesyłam tylko tym, którzy się do mnie zgłaszają na priv, na dzisiaj 64 :D  A jest dopiero wrzesień :lol:

14 wrz 2010, 20:19
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA27 sie 2009, 13:53

POSTY        60
Adaneta, to będzie ciepła jesień i gorąca zima.Aż się boję jakie będzie lato. Oby nie lodowate. Oj, wiosna gdzieś mi zginęła.
Jaask, Ty jak zwylke, podchodzisz do sprawy bardzo spokojnie i rozsądnie.Masz rację, nie można gromadzić materiałów "jak leci" tylko wybrać te, które będą, naszym zdaniem przydatne.Góra materiałów przed egzaminem to koszmarek. :zly1:

14 wrz 2010, 21:15
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        57
krioterapia                    

... nie można gromadzić materiałów "jak leci" tylko wybrać te, które będą, naszym zdaniem przydatne.Góra materiałów przed egzaminem to koszmarek. :zly1:

Bardzo dobrze to ujęłaś - wydaje mi się, iz wiele osób zbiera teraz materiały "jak leci" ciesząc się, że już teraz mają dużo (mam na myśli osoby, dla których przyszły rok będzie pierwszym podejściem).
I chyba nie do końca biorą sobie do serca rady osób, które podchodziły już do egzaminu.
Nie ilość - a jakość.
Dlatego raz jeszcze proponuję, by przed napisaniem kolejnej prosby o przesłanie materiałów ściągnąć najpierw to, co jest zamieszczone. Przejrzeć, posegregować po swojemu, usunąć co zbędne etc. A dopiero potem poprosić o coś wiecej.
Zbieranie teraz na ilość nic Wam nie da - gwarantuję, że potem z co najmniej połową tych materiałów w ogóle sie nie zapoznacie.

Ja proponowałbym Wam (czyli osobom, które nie podchodziły jeszcze ani razu), by na razie skupić się na gromadzeniu materiałów pomocnych przede wszystkim do testu umiejętności.
Natomiast z zakresu testu wiedzy, to mozna gromadzić sobie testy z poprzednich egzaminów, wszelkie informacje dot. UE, NATO i różnych istotnych wydarzeń w Polsce i na świecie.
Nie ma raczej sensu zbierac teraz przepisów (ustawy, rozporządzenia itp), gdyż część z nich na pewno sie zmieni - np. pewne zmiany do ustawy o finansach publicznych sa aktualnie procedowane, zmiany do ustawy Prawo zamówień publicznych też zapewne jakieś będą (ta ustawa jest wyjatkowo często nowelizowana). Przepisy proponuję zbierać po nowym roku dopiero - z jednym wyjątkiem: Konstytucja RP - ten akt prawny możecie przyswajać od dzisiaj.

Na tym forum jest wystarczająco dużo informacji i materiałów, byście sami zorietowali się, co może być przydatne, a co będzie tylko zbędnie zwiększać Wam ilość gromadzonych pomocy naukowych.
I ostatnia rada (powtarzana zresztą wiele razy w różnych miejscach na forum) - przejrzyjcie dokładnie to forum tj. wątki "Postępowanie kwalifikacyjne" i "Gimnastyka umysłu".
Potrzeba na to co prawda sporo czasu, ale tego akurat macie wystarczająco dużo do egzaminu - przejrzyjcie dokładnie, bo NAPRAWDĘ warto.

14 wrz 2010, 22:10
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2468 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 177  Następna strona