Ja mam: sprawdzian wiedzy -52 sprawdzian umiejętności -46,24 suma - 98,24 Tabelki zrobiłam, wydaje mi się, że dobrze, ostatniej nie dokończyłam. Natomiast środkowa część z obrazkami, ma-sa-kra. Totolotek - mało czasu. Widać nie trafiłam tych właściwych
quotemiałam dokładnie tyle samo pkt z testu umiejętności, do do drugiego miejsca po przecinku, naprawdę nie wiem, jak to liczone, bez 1 tabelki, jak u Ciebie
troche lepiej poszedl mi test wiedzy
trzymam kciuki za następne podejście, należy Ci się to mianowanie
17 sie 2010, 14:01
Postępowanie kwalifikacyjne
Ja również zdałam w tym roku za pierwszym razem Niespodzianka była ogromna, bo myślałam że na jednym podejściu się nie skończy. Też już otrzymałam informację o szczegółowych wynikach egzaminu. I tak sprawdzian wiedzy - 56 pkt, sprawdzian umiejętności - 60 pkt. Zaznaczam od razu, że na zrobienie wszystkich tabel zabrakło mi czasu. Ostatniej i chyba czwartej nie zrobiłam, a co do pozostałych to nie byłam pewna czy są dobrze zrobione. Tym bardziej, że na szybko wszystko liczyłam. Na pierwszą część i drugą poświęciłam dużo czasu - więc może to też zaważyło na tak dobrym wyniku. Pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki za tych, którym w tym roku się nie udało. Dacie radę
17 sie 2010, 14:04
Dzięki, Adanetko. Szczęście sprzyja lepszym Ale płynie stąd pewien wniosek: te tabelki nie są wcale jakoś specjalnie punktowane. Trzeba przyłożyć się do wszystkiego Mimo że czas goni, i to bardzo. Też wolałabym rozkład 120/60, jak JAASK. A tak... pozostaje mi inteligencja emocjonalna
17 sie 2010, 14:11
Nadir
Nie masz racji. Każdy osobiście musi odebrać w Stolicy. Akty aktami - wręczyć mógłby je i NUS, DUKS czy DIS, ale musisz jeszcze złożyć ślubowanie! A ustawa o sc nie przewiduje ślubowania NUS'owi, DUKS'owi czy DIS 'owi. Ani przez skype'a
Nadir czy wiesz co jeśli ja nie mogę pojechać w tym terminie, tzn. 1 grudnia, żeby złożyć wtedy ślubowanie?
17 sie 2010, 14:24
alesandra4
Dzięki, Adanetko. Szczęście sprzyja lepszym Ale płynie stąd pewien wniosek: te tabelki nie są wcale jakoś specjalnie punktowane. Trzeba przyłożyć się do wszystkiego Mimo że czas goni, i to bardzo. Też wolałabym rozkład 120/60, jak JAASK. A tak... pozostaje mi inteligencja emocjonalna
Przestań, jesteś wystarczająco inteligentna,żeby załapać się na mianowanie w następnym roku, po prostu zabrakło Ci szczęścia, a stres zrobił swoje Wiem, co mówię, widziałam i słyszałam na własne oczy, pozdrawiam serdecznie
17 sie 2010, 14:31
mam pytanie - czy do KSAP należy napisać aby dowiedzieć się, ile punktów dostałam za każdą część oddzielnie, czy tak czy siak dostanę maila i mam tylko czekać? i drugie pytanie, bardzo ważne dla mnie - co z osobami, które nie będą mogły pojawić się w grudniu w stolicy??? ja już wiem, że nie będę mogła być na mianowaniu i ślubowania
17 sie 2010, 14:33
espina
Nadir czy wiesz co jeśli ja nie mogę pojechać w tym terminie, tzn. 1 grudnia, żeby złożyć wtedy ślubowanie?
W zeszłym roku moja koleżanka była na wyjeździe służbowym podczas wręczania mianowań. Mianowanie wręczył jej Dyrektor Generalny naszego urzędu u siebie w pokoju po jej powrocie. Bez pompy, bez owacji, bez przemówienia A i bez cateringu, który jest w KPRM-ie
Dwa lata temu kolega był w KPRM na wręczeniu mianowania i opowiadał, że nie wszystkim wręczono mianowania jednego dnia ze względów logistycznych - za mała sala. Ludzie byli podzieleni wg klucza: Warszawa i spoza. Przy 1000 ludzi mogą to być i nawet trzy dni (moje własne wnioski). Więc nie musisz się martwić mianowanie otrzymasz. Znajdą Cię
17 sie 2010, 14:40
brynga
Więc nie musisz się martwić mianowanie otrzymasz. Znajdą Cię
w to nie wątpię - będę na sali porodowej byle wszyscy święci nie chcieli być tam razem ze mną, bo się niektórzy mogą pogubić który to tatuś
17 sie 2010, 14:45
espina
brynga
Więc nie musisz się martwić mianowanie otrzymasz. Znajdą Cię
w to nie wątpię - będę na sali porodowej byle wszyscy święci nie chcieli być tam razem ze mną, bo się niektórzy mogą pogubić który to tatuś
Cha, cha. Gratulacje!
Ostatnio edytowano 17 sie 2010, 17:18 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
dodałem (dla przejrzystości) cytat z poprzedniej strony
17 sie 2010, 14:46
upalona
Właśnie dostałam odpowiedź z KSAP-u na moje zapytanie odnośnie szczegółowych wyników. Wygląda to tak: sprawdzian wiedzy - 48, sprawdzian umiejętności - 58,48. Robiłam wszystko po kolei, dwóch ostatnich tabel wogóle nie tknęłam, bo nie zdążyłam, a wynik rewelacyjny, więc nie wiem jak było to oceniane. W każdym razie wielka wygrana!!! Nawet nie wiecie jak się cieszę i naprawdę żałuję tych, którym się nie udało. Bezpośrednio po egzaminie byłam zdecydowana próbować znów za rok, bo ogólnie podobało mi się. A tu jaka miła niespodzianka
A jak podali Tobie wyniki - telefonicznie?
17 sie 2010, 15:05
w tamtym roku ślubowanie było pod koniec listopada i rzeczywiscie byliśmy podzieleni na dwie grupy (dwa dni)
17 sie 2010, 15:06
krioterapia
Hej, gratuluję wszystkim, którzy zdali i są nad kreską.
JAASK, gratuluję, Ty w tym "kociołku" byłeś oazą spokoju i rozsądku. Trzymajcie za nas kciuki za rok.
Normalnie się zawstydziłem... Ale dziekuję, to miłe, że choć Ty tak mnie odebrałaś I szkoda, że Tobie się nie udało - tym bardziej, że należałaś do tej aktywnej "ekipy", która robiła tu dużo dobrego, a którą ja tylko z nieśmiałością z boku obserwowałem Szczerze Ci życzę, byś w przyszłym roku znalazła się nad kreską.
17 sie 2010, 15:57
agatka123
upalona
Właśnie dostałam odpowiedź z KSAP-u na moje zapytanie odnośnie szczegółowych wyników. Wygląda to tak: sprawdzian wiedzy - 48, sprawdzian umiejętności - 58,48. Robiłam wszystko po kolei, dwóch ostatnich tabel wogóle nie tknęłam, bo nie zdążyłam, a wynik rewelacyjny, więc nie wiem jak było to oceniane. W każdym razie wielka wygrana!!! Nawet nie wiecie jak się cieszę i naprawdę żałuję tych, którym się nie udało. Bezpośrednio po egzaminie byłam zdecydowana próbować znów za rok, bo ogólnie podobało mi się. A tu jaka miła niespodzianka
A jak podali Tobie wyniki - telefonicznie?
nie, telefonicznie to tylko Marcinowicz
trzeba pisać na adres: postepowanie@ksap.gov.pl adres odpowiedzieli mi dosłownie po godzinie, zwięźle i uprzejmie
17 sie 2010, 16:00
jaask
krioterapia
Hej, gratuluję wszystkim, którzy zdali i są nad kreską. JAASK, gratuluję, Ty w tym "kociołku" byłeś oazą spokoju i rozsądku. Trzymajcie za nas kciuki za rok.
Normalnie się zawstydziłem... Ale dziękuję, to miłe, że choć Ty tak mnie odebrałaś I szkoda, że Tobie się nie udało - tym bardziej, że należałaś do tej aktywnej "ekipy", która robiła tu dużo dobrego, a którą ja tylko z nieśmiałością z boku obserwowałem Szczerze Ci życzę, byś w przyszłym roku znalazła się nad kreską.
Jassk, też Cię lubię A te drobne żarty to ogólnie z radości
Krioterapia, za rok pójdziesz jak burza. Osobiście będę Ci wymyślała pytania (w tym roku żadne się nie powtórzyło, ale trening czyni mistrza)
Ostatnio edytowano 17 sie 2010, 16:11 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz