Teraz jest 09 wrz 2025, 20:23

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11747 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 261, 262, 263, 264, 265, 266, 267 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA20 sie 2009, 13:21

POSTY        576
Post Postępowanie kwalifikacyjne
alesandra4                    

Ja mam: sprawdzian wiedzy -52
sprawdzian umiejętności -46,24
suma - 98,24
Tabelki zrobiłam, wydaje mi się, że dobrze, ostatniej nie dokończyłam. Natomiast środkowa część z obrazkami, ma-sa-kra. Totolotek - mało czasu. Widać nie trafiłam tych właściwych :mur:

quotemiałam dokładnie tyle samo pkt  z testu umiejętności, do do drugiego miejsca po przecinku,  naprawdę nie wiem, jak to liczone, bez 1 tabelki, jak u Ciebie

troche lepiej poszedl mi test wiedzy :unsure:

trzymam kciuki za następne podejście, należy Ci się to mianowanie

17 sie 2010, 14:01
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA05 lip 2010, 12:09

POSTY        1
Ja również zdałam w tym roku :) za pierwszym razem :) Niespodzianka była ogromna, bo myślałam że na jednym podejściu się nie skończy. Też już otrzymałam informację o szczegółowych wynikach egzaminu. I tak sprawdzian wiedzy - 56 pkt, sprawdzian umiejętności - 60 pkt. Zaznaczam od razu, że na zrobienie wszystkich tabel zabrakło mi czasu. Ostatniej i chyba czwartej nie zrobiłam, a co do pozostałych to nie byłam pewna czy są dobrze zrobione. Tym bardziej, że na szybko wszystko liczyłam. Na pierwszą część i drugą poświęciłam dużo czasu - więc może to też zaważyło na tak dobrym wyniku.
Pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki za tych, którym w tym roku się nie udało. Dacie radę :)

17 sie 2010, 14:04
Znawca

REJESTRACJA02 lut 2008, 23:07

POSTY        220
Dzięki, Adanetko. Szczęście sprzyja lepszym :D
Ale płynie stąd pewien wniosek: te tabelki nie są wcale jakoś specjalnie punktowane. Trzeba przyłożyć się do wszystkiego :wacko: Mimo że czas goni, i to bardzo. Też wolałabym rozkład 120/60, jak JAASK.
A tak... pozostaje mi inteligencja emocjonalna ;)

17 sie 2010, 14:11
Znawca

REJESTRACJA30 cze 2009, 07:30

POSTY        169
Nadir                    

Nie masz racji. Każdy osobiście musi odebrać w Stolicy. :)
Akty aktami - wręczyć mógłby je i NUS, DUKS czy DIS, ale musisz jeszcze złożyć ślubowanie! A ustawa o sc nie przewiduje ślubowania NUS'owi, DUKS'owi czy DIS 'owi. Ani przez skype'a  ;)

Nadir czy wiesz co jeśli ja nie mogę pojechać w tym terminie, tzn. 1 grudnia, żeby złożyć wtedy ślubowanie?  :blink:

17 sie 2010, 14:24
Specjalista
Własny awatar

POSTY        576
alesandra4                    

Dzięki, Adanetko. Szczęście sprzyja lepszym :D
Ale płynie stąd pewien wniosek: te tabelki nie są wcale jakoś specjalnie punktowane. Trzeba przyłożyć się do wszystkiego :wacko: Mimo że czas goni, i to bardzo. Też wolałabym rozkład 120/60, jak JAASK.
A tak... pozostaje mi inteligencja emocjonalna ;)

Przestań, jesteś wystarczająco inteligentna,żeby załapać się na mianowanie w następnym roku, po prostu zabrakło Ci szczęścia, a stres zrobił swoje :(  
Wiem, co mówię, widziałam i słyszałam na własne oczy, pozdrawiam serdecznie :)

17 sie 2010, 14:31
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA24 lut 2010, 17:54

POSTY        103
mam pytanie -  czy do KSAP należy napisać aby dowiedzieć się, ile punktów dostałam za każdą część oddzielnie, czy tak czy siak dostanę maila i mam tylko czekać?
i drugie pytanie, bardzo ważne dla mnie - co z osobami, które nie będą mogły pojawić się w grudniu w stolicy??? ja już wiem, że nie będę mogła być na mianowaniu i ślubowania :(

17 sie 2010, 14:33
Amator

REJESTRACJA02 sie 2010, 13:44

POSTY        15
espina                    

Nadir czy wiesz co jeśli ja nie mogę pojechać w tym terminie, tzn. 1 grudnia, żeby złożyć wtedy ślubowanie?  :blink:

W zeszłym roku moja koleżanka była na wyjeździe służbowym podczas wręczania mianowań. Mianowanie wręczył jej Dyrektor Generalny naszego urzędu u siebie w pokoju po jej powrocie. Bez pompy, bez owacji, bez przemówienia  :)    A i bez cateringu, który jest w KPRM-ie  :piwo:

Dwa lata temu kolega był w KPRM na wręczeniu mianowania i opowiadał, że nie wszystkim wręczono mianowania jednego dnia ze względów logistycznych - za mała sala. Ludzie byli podzieleni wg klucza: Warszawa i spoza. Przy 1000 ludzi mogą to być i nawet trzy dni (moje własne wnioski). Więc nie musisz się martwić mianowanie otrzymasz. Znajdą Cię  :D

17 sie 2010, 14:40
Znawca

REJESTRACJA30 cze 2009, 07:30

POSTY        169
brynga                    

Więc nie musisz się martwić mianowanie otrzymasz. Znajdą Cię  :D

w to nie wątpię - będę na sali porodowej  :P byle wszyscy święci nie chcieli być tam razem ze mną, bo się niektórzy mogą pogubić który to tatuś  :wysmiewacz:

17 sie 2010, 14:45
Amator

REJESTRACJA02 sie 2010, 13:44

POSTY        15
espina                    

brynga                    

Więc nie musisz się martwić mianowanie otrzymasz. Znajdą Cię  :D

w to nie wątpię - będę na sali porodowej  :P byle wszyscy święci nie chcieli być tam razem ze mną, bo się niektórzy mogą pogubić który to tatuś  :wysmiewacz:

Cha, cha.
Gratulacje! :brawa:

Ostatnio edytowano 17 sie 2010, 17:18 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz

dodałem (dla przejrzystości) cytat z poprzedniej strony

17 sie 2010, 14:46
Znawca

REJESTRACJA10 cze 2009, 18:57

POSTY        202
upalona                    

Właśnie dostałam odpowiedź z KSAP-u na moje zapytanie odnośnie szczegółowych wyników. Wygląda to tak: sprawdzian wiedzy - 48, sprawdzian umiejętności - 58,48. Robiłam wszystko po kolei, dwóch ostatnich tabel wogóle nie tknęłam, bo nie zdążyłam, a wynik rewelacyjny, więc nie wiem jak było to oceniane. W każdym razie wielka wygrana!!! Nawet nie wiecie jak się cieszę i naprawdę żałuję tych, którym się nie udało. Bezpośrednio po egzaminie byłam zdecydowana próbować znów za rok, bo ogólnie podobało mi się. A tu jaka miła niespodzianka  :)

A jak podali Tobie wyniki - telefonicznie?

17 sie 2010, 15:05
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA19 maja 2009, 13:42

POSTY        18
w tamtym roku ślubowanie było pod koniec listopada i rzeczywiscie byliśmy podzieleni na dwie grupy (dwa dni)

17 sie 2010, 15:06
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA05 cze 2010, 22:49

POSTY        57
krioterapia                    

Hej, gratuluję wszystkim, którzy zdali i są nad kreską.  :brawa:

JAASK, gratuluję, Ty w tym "kociołku" byłeś oazą spokoju i rozsądku. Trzymajcie za nas kciuki za rok.  :D

Normalnie się zawstydziłem... :blush:
Ale dziekuję, to miłe, że choć Ty tak mnie odebrałaś ;)
I szkoda, że Tobie się nie udało - tym bardziej, że należałaś do tej aktywnej "ekipy", która robiła tu dużo dobrego, a którą ja tylko z nieśmiałością z boku obserwowałem  ;)
Szczerze Ci życzę, byś w przyszłym roku znalazła się nad kreską.

17 sie 2010, 15:57
Specjalista
Własny awatar

POSTY        576
agatka123                    

upalona                    

Właśnie dostałam odpowiedź z KSAP-u na moje zapytanie odnośnie szczegółowych wyników. Wygląda to tak: sprawdzian wiedzy - 48, sprawdzian umiejętności - 58,48. Robiłam wszystko po kolei, dwóch ostatnich tabel wogóle nie tknęłam, bo nie zdążyłam, a wynik rewelacyjny, więc nie wiem jak było to oceniane. W każdym razie wielka wygrana!!! Nawet nie wiecie jak się cieszę i naprawdę żałuję tych, którym się nie udało. Bezpośrednio po egzaminie byłam zdecydowana próbować znów za rok, bo ogólnie podobało mi się. A tu jaka miła niespodzianka  :)

A jak podali Tobie wyniki - telefonicznie?

nie, telefonicznie to tylko Marcinowicz :P

trzeba pisać na  adres:
postepowanie@ksap.gov.pl adres
odpowiedzieli mi dosłownie po godzinie, zwięźle  i uprzejmie :D

17 sie 2010, 16:00
Specjalista
Własny awatar

POSTY        576
jaask                    

krioterapia                    

Hej, gratuluję wszystkim, którzy zdali i są nad kreską.  :brawa:
JAASK, gratuluję, Ty w tym "kociołku" byłeś oazą spokoju i rozsądku. Trzymajcie za nas kciuki za rok.  :D

Normalnie się zawstydziłem... :blush:
Ale dziękuję, to miłe, że choć Ty tak mnie odebrałaś ;)
I szkoda, że Tobie się nie udało - tym bardziej, że należałaś do tej aktywnej "ekipy", która robiła tu dużo dobrego, a którą ja tylko z nieśmiałością z boku obserwowałem  ;)
Szczerze Ci życzę, byś w przyszłym roku znalazła się nad kreską.

Jassk, też Cię lubię :D  
A te drobne żarty to ogólnie z radości :D

Krioterapia, za rok pójdziesz jak burza.  Osobiście będę Ci wymyślała pytania (w tym roku żadne się nie powtórzyło, ale trening czyni mistrza) :rolleyes:

Ostatnio edytowano 17 sie 2010, 16:11 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz

.......

17 sie 2010, 16:05
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11747 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 261, 262, 263, 264, 265, 266, 267 ... 840  Następna strona