Teraz jest 10 wrz 2025, 22:40

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11748 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA11 mar 2010, 18:48

POSTY        28
Post Postępowanie kwalifikacyjne
ira                    

W trakcie rozmowy telefonicznej (przeprowadzonej w ostatni piątek) Pani w sekretariacie poinformołała mnie, że wyniku postępowania będą dostępne w internecie najpóźniej do tej środy (11 sierpnia br).

Ira, Ty umiesz mówić... :P

10 sie 2010, 20:43
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA30 cze 2009, 13:14

POSTY        12
Pan w Kancelarii PRM kulturalnie i grzecznie poinformował mnie, że wyniki będą być może w tym tygodniu ale gwarancji nie daje oraz przeprosił, że wyników jeszcze nie ma bo ...wynika to z procedur.
Hmm a może najzwyklej w świecie Szef sc i osoba zastępująca SSC są... na urlopie i nie ma kto zatwierdzić wyników, podać do wiadomości?!
Któż to wie;-), musimy uzbroić się w cierpliwość, wyjścia nie ma.

10 sie 2010, 21:46
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA23 lip 2009, 12:53

POSTY        17
Obecnie w Departamencie Służby Cywilnej KPRM sprawdzana jest przekazana przez KSAP dokumentacja postępowania kwalifikacyjnego z punktu widzenia jej kompletności oraz zgodności z obowiązującymi przepisami. Obowiązek dokładnego jej sprawdzenia wynika z art. 44 ustawy z dnia 21 listopada 2008 r. o służbie cywilnej, który stanowi, że Szef Służby Cywilnej sprawuje nadzór nad zgodnym z przepisami prawa przebiegiem postępowania kwalifikacyjnego, a w przypadku stwierdzenia nieprawidłowości nakazuje usunięcie naruszenia prawa.

Ręce opadają. To co oni właściwie zatwierdzili skoro w momencie zatwierdzania nawet nie wiedzieli czy KSAP przesłał im komplet dokumentacji. Jak coś takiego czytam to coraz dobitniej do mnie dociera w jakiej "firmie" pracuję...

11 sie 2010, 06:46
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA25 lip 2007, 12:05

POSTY        86
fotom                    

No to pełni wyrozumiałości siadamy wygodnie w cieniu pod palmą, sączymy drinka z palemką i cierpliwie czekamy na wyniki.....

<_<  Takiemu to dobrze. Ja zasiadłem za biurkiem, zamiast palmy mam cień (cały rok, ale wątpliwy to plus), o drinku zapomniec musze, a palemke mogę wstawić do herbaty.

11 sie 2010, 07:10
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA05 lip 2010, 08:44

POSTY        2
:wysmiewacz:     a co z urlopem???? herbata i palemka nie jest to ciekawe zestawienie  B)))

11 sie 2010, 09:48
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        86
Nikea                    

a co z urlopem???? herbata i palemka nie jest to ciekawe zestawienie  B)))

Dałem niedawno ogłoszenie (wciąż aktualne)  :) i urlop zamrożony, poczekam na rozwój wypadków.

11 sie 2010, 12:27
Znawca

REJESTRACJA26 paź 2006, 08:26

POSTY        107
acdc                    

Obecnie w Departamencie Służby Cywilnej KPRM sprawdzana jest przekazana przez KSAP dokumentacja postępowania kwalifikacyjnego z punktu widzenia jej kompletności oraz zgodności z obowiązującymi przepisami. Obowiązek dokładnego jej sprawdzenia wynika z art. 44 ustawy z dnia 21 listopada 2008 r. o służbie cywilnej, który stanowi, że Szef Służby Cywilnej sprawuje nadzór nad zgodnym z przepisami prawa przebiegiem postępowania kwalifikacyjnego, a w przypadku stwierdzenia nieprawidłowości nakazuje usunięcie naruszenia prawa.

Ręce opadają. To co oni właściwie zatwierdzili skoro w momencie zatwierdzania nawet nie wiedzieli czy KSAP przesłał im komplet dokumentacji. Jak coś takiego czytam to coraz dobitniej do mnie dociera w jakiej "firmie" pracuję...

Teraz się okaże, że potrzeba więcej czasu do zatwierdzenia niż do sprawdzenia testów...no cóż tu nie ma kultury tu są procedury :zly1:

11 sie 2010, 13:35
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        86
czy posty piszą tutaj zatrudnieni w korpusie służby cywilnej ?  :huh:

11 sie 2010, 13:57
Amator

REJESTRACJA02 sie 2010, 13:44

POSTY        15
Według mnie nie wie lewica, co czyni prawica. Pani w KSAP-ie właśnie mi powiedziała, że nie wie kiedy będą wyniki ale wie, że w sierpniu (ha, to już wiemy). Natomiast jej koleżanka minutę wcześniej (pod innym numerem telefonu) powiedziała, że musi się zebrać Rada (o której znowu wiemy, że się już zebrała?). Sami nie wiedzą, więc nie mogą udzielić żadnych kompetentnych odpowiedzi. Pozostaje czekać cierpliwie  :mur:

11 sie 2010, 14:05
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA20 sie 2009, 13:21

POSTY        576
ira                    

W trakcie rozmowy telefonicznej (przeprowadzonej w ostatni piątek) Pani w sekretariacie poinformołała mnie, że wyniku postępowania będą dostępne w internecie najpóźniej do tej środy (11 sierpnia br).

godziny pracy w środę nieuchronnie zbliżają sie do końca :zly1:

11 sie 2010, 14:16
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA03 cze 2010, 19:10

POSTY        18
Nikea                    

herbata i palemka nie jest to ciekawe zestawienie  B)))

Hmm, nigdy nie próbowałem jeszcze takiego zestawienia... My tu sobie miło gadu gadu, aż nie zauważymy jak nagle pojawią się upragnione wyniki... Rozmarzyłem się...
Typuję, że wyniki będą we wtorek, 17.08.2010 r. o godz. 12.37.

11 sie 2010, 18:14
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA05 lip 2010, 08:44

POSTY        2
MarcinCz                    

czyli dalej poszukujesz  ;)

11 sie 2010, 18:15
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA07 maja 2007, 12:51

POSTY        139
ależ cisza!
moze to cisza przed burzą?!

12 sie 2010, 09:22
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        86
Nikea                    

MarcinCz                    

czyli dalej poszukujesz  ;)

Czytam z niedowierzaniem, jaka firma tacy pracownicy  :unsure:

12 sie 2010, 09:32
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11748 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252 ... 840  Następna strona