Teraz jest 11 wrz 2025, 03:34

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11748 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 241, 242, 243, 244, 245, 246, 247 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Post Postępowanie kwalifikacyjne
MarcinCz                    

Młody, atrakcyjny (pozbawiony wad fizycznych i prawnych) pracownik urzędu skarbowego szuka młodej, atrakcyjnej jw kobiety, zatrudnionej w korpusie służby cywilnej, w celu "zacieśniania" współpracy. Chętne, wolne dziewczyny proszę o kontakt na PW.
Szczegółowe informacje, foto itp. indywidualnie
PS
ogłoszenie całkowicie poważne
Zapraszam.

Może najpierw wrzuć swoje foto na forum, żeby dziewczyny wiedziały czy pisać te PW. :D
PS
Zajęte Cię nie interesują?

05 sie 2010, 12:44
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA25 lip 2007, 12:05

POSTY        86
Rozkoszna                    

Jedno pytania jak CIASNA ''współpraca" Cię interesuje...?

Nie chodzi o ciasną ale rozkoszną współprace.  :)

guerni                    

MarcinCz                    

Młody, atrakcyjny (pozbawiony wad fizycznych i prawnych) pracownik urzędu skarbowego szuka młodej, atrakcyjnej jw kobiety, zatrudnionej w korpusie służby cywilnej, w celu "zacieśniania" współpracy. Chętne, wolne dziewczyny proszę o kontakt na PW szczegółowe infromacje foto itp. indywidualnie ps ogłoszenie całkowicie poważne zapraszam.

Czy to jakieś zadanie w ramach postępowania kwalifikacyjnego B)))  ?
A co ze stabilnością emocjonalną? na jej temat cisza, a coś mi się wydaje, że kuleje u Ciebie :P

Wszystko co nas otacza jest postępowaniem kwalifikacyjnym. Cyt. "a coś mi się wydaje", (niektóre twierdzenia zawieraja odpowiedzi) tak, wydaje Ci się  B)))

Nadir, zdjęcia nie umieszcze na forum bo nie chce zapchać skrzynki i nie mieć czasu na czytanie forum  :), poza tym najlepsze zdjęcie to spotkanie przy pysznych napojach. Tylko wolne ponieważ jestem wzorem przestrzegającym Kodeks Etyki Służby Cywilnej.

Powtarzam, ten post nie był żartem.
Gwarantuje 100 % anonimowość zewnętrzną.

05 sie 2010, 13:05
Amator

REJESTRACJA12 mar 2010, 09:45

POSTY        25
MarcinCz                    

Powtarzam, ten post nie był żartem. Gwarantuje 100 % anonimowość zewnętrzną.

Nareszcie jakieś sympatyczne ożywienie na forum :D  Coś się w końcu dzieje, dość już tych stresów w oczekiwaniu na wyniki :brawa:

05 sie 2010, 13:57
Znawca

REJESTRACJA26 paź 2006, 08:26

POSTY        107
Jasne! Trzeba dać spokojnie ekipie opracować wyniki, może te bidy "na piechotę" układają alfabetycznie listę... chociaż od wtorku to powinni już finiszować... jeszcze tylko, ktoś skolacjonuje i bingo :wysmiewacz:

05 sie 2010, 14:04
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA12 kwi 2010, 13:50

POSTY        38
Wiem z pewnego źródła, że nie warto wchodzić na BIP do przyszłego piątku, bo wyników nie będzie :)

05 sie 2010, 14:55
Znawca

REJESTRACJA18 wrz 2008, 17:22

POSTY        213

LOKALIZACJASin City - Miasto Grzechu
MarcinCz                    

Młody, atrakcyjny (pozbawiony wad fizycznych i prawnych) pracownik urzędu skarbowego szuka młodej, atrakcyjnej jw kobiety, zatrudnionej w korpusie służby cywilnej, w celu "zacieśniania" współpracy. Chętne, wolne dziewczyny proszę o kontakt na PW.
Szczegółowe infromacje foto itp. indywidualnie
PS
Zapraszam.

żeby przy tym "zacieśnianiu" sobie nie przytrzasnąć czegoś ważnego  :D

05 sie 2010, 16:31
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
MarcinCz                    

Rozkoszna                    

Jedno pytania jak CIASNA ''współpraca" Cię interesuje...?

Nie chodzi o ciasną ale rozkoszną współprace.  :)

Jedno z drugim się nie kłóci :lol:

05 sie 2010, 16:42
Amator

REJESTRACJA25 maja 2009, 09:46

POSTY        24
A ja mam koncepcję taką, że najlepiej na tegorocznym egzaminie wyszedł MarcinCz. Bo jak sam pisał, nie pamięta, że był na egzaminie a już parę tygodni temu wiedział, że zdał. I tak trzymać!!!!! No i teraz można już spokojnie na forum łowić foczki  :D

05 sie 2010, 18:53
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA03 cze 2010, 19:10

POSTY        18
MarcinCz                    

Gwarantuje 100 % anonimowość zewnętrzną.

A co z anonimowością wewnętrzną? Rozumiem, że na forum będzie można szczegóły poznać? Poza internet to nie wyjdzie  :P

05 sie 2010, 20:44
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA07 maja 2007, 12:51

POSTY        139
MarcinCz                    

Szczegółowe infromacje foto itp. indywidualnie
PS
Zapraszam.

Protestuję przeciwko dyskryminacji! a co ze starszymi, zajętymi i w dodatku rozchwianymi emocjonalnie z powodu braku wiadomości na temat wyników egzaminu :huh:

06 sie 2010, 08:09
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA25 lip 2007, 12:05

POSTY        86
buster                    

Protestuję przeciwko dyskryminacji! a co ze starszymi, zajętymi i w dodatku rozchwianymi emocjonalnie z powodu braku wiadomości na temat wyników egzaminu :huh:

Myślę, że nastąpiła pomyłka znaczeń.
Upodobania osobiste, tym bardziej poprawne moralnie, to nie dyskryminacja. Żyjemy w wolnym kraju mamy prawo do wolności wyboru. Poza tym myślę, że to uczciwe.  :)

06 sie 2010, 09:08
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA11 mar 2010, 18:48

POSTY        28
buster                    

Wiesz, zawsze możesz napisać do mnie na priv :D. Może nie jestem tak atrakcyjna jak MarcinCz i generalnie interesuję się płcią przeciwną, ale to rozchwianie emocjonalne...  ;)

06 sie 2010, 09:25
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA07 maja 2007, 12:51

POSTY        139
czyżbyś Guerni też okazywała niecierpliwość i rozchwianie emocjonalne z powodu braku wyników, czy raczej "przeciwieństwa" Cię przyciągają?  :D Dziękuję za przygarnięcie! ;)

06 sie 2010, 11:04
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA11 mar 2010, 18:48

POSTY        28
buster                    

czyżbyś Guerni też okazywała niecierpliwość i rozchwianie emocjonalne z powodu braku wyników, czy raczej "przeciwieństwa" Cię przyciągają?  :D Dziękuję za przygarnięcie! ;)

To sama przyjemność  ;) . Zdecydowanie niecierpliwość i  niestabilność (z tych względów i ja nie mieszczę się w kryteriach MarcinaCz :D).

06 sie 2010, 11:13
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11748 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 241, 242, 243, 244, 245, 246, 247 ... 840  Następna strona