Młody, atrakcyjny (pozbawiony wad fizycznych i prawnych) pracownik urzędu skarbowego szuka młodej, atrakcyjnej jw kobiety, zatrudnionej w korpusie służby cywilnej, w celu "zacieśniania" współpracy. Chętne, wolne dziewczyny proszę o kontakt na PW. Szczegółowe informacje, foto itp. indywidualnie PS ogłoszenie całkowicie poważne Zapraszam.
Może najpierw wrzuć swoje foto na forum, żeby dziewczyny wiedziały czy pisać te PW. PS Zajęte Cię nie interesują?
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
05 sie 2010, 12:44
Postępowanie kwalifikacyjne
Rozkoszna
Jedno pytania jak CIASNA ''współpraca" Cię interesuje...?
Nie chodzi o ciasną ale rozkoszną współprace.
guerni
MarcinCz
Młody, atrakcyjny (pozbawiony wad fizycznych i prawnych) pracownik urzędu skarbowego szuka młodej, atrakcyjnej jw kobiety, zatrudnionej w korpusie służby cywilnej, w celu "zacieśniania" współpracy. Chętne, wolne dziewczyny proszę o kontakt na PW szczegółowe infromacje foto itp. indywidualnie ps ogłoszenie całkowicie poważne zapraszam.
Czy to jakieś zadanie w ramach postępowania kwalifikacyjnego ? A co ze stabilnością emocjonalną? na jej temat cisza, a coś mi się wydaje, że kuleje u Ciebie
Wszystko co nas otacza jest postępowaniem kwalifikacyjnym. Cyt. "a coś mi się wydaje", (niektóre twierdzenia zawieraja odpowiedzi) tak, wydaje Ci się
Nadir, zdjęcia nie umieszcze na forum bo nie chce zapchać skrzynki i nie mieć czasu na czytanie forum , poza tym najlepsze zdjęcie to spotkanie przy pysznych napojach. Tylko wolne ponieważ jestem wzorem przestrzegającym Kodeks Etyki Służby Cywilnej.
Powtarzam, ten post nie był żartem. Gwarantuje 100 % anonimowość zewnętrzną.
05 sie 2010, 13:05
MarcinCz
Powtarzam, ten post nie był żartem. Gwarantuje 100 % anonimowość zewnętrzną.
Nareszcie jakieś sympatyczne ożywienie na forum Coś się w końcu dzieje, dość już tych stresów w oczekiwaniu na wyniki
____________________________________ Różnica między człowiekiem mądrym i głupim jest taka, że mądry wie, że nie jest mędrcem, a głupi nie wie, że jest głupcem.
05 sie 2010, 13:57
Jasne! Trzeba dać spokojnie ekipie opracować wyniki, może te bidy "na piechotę" układają alfabetycznie listę... chociaż od wtorku to powinni już finiszować... jeszcze tylko, ktoś skolacjonuje i bingo
05 sie 2010, 14:04
Wiem z pewnego źródła, że nie warto wchodzić na BIP do przyszłego piątku, bo wyników nie będzie
05 sie 2010, 14:55
MarcinCz
Młody, atrakcyjny (pozbawiony wad fizycznych i prawnych) pracownik urzędu skarbowego szuka młodej, atrakcyjnej jw kobiety, zatrudnionej w korpusie służby cywilnej, w celu "zacieśniania" współpracy. Chętne, wolne dziewczyny proszę o kontakt na PW. Szczegółowe infromacje foto itp. indywidualnie PS ogłoszenie całkowicie poważne Zapraszam.
żeby przy tym "zacieśnianiu" sobie nie przytrzasnąć czegoś ważnego
____________________________________ "No Laguna, teraz to my możemy wszystko..."
05 sie 2010, 16:31
MarcinCz
Rozkoszna
Jedno pytania jak CIASNA ''współpraca" Cię interesuje...?
Nie chodzi o ciasną ale rozkoszną współprace.
Jedno z drugim się nie kłóci
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
05 sie 2010, 16:42
A ja mam koncepcję taką, że najlepiej na tegorocznym egzaminie wyszedł MarcinCz. Bo jak sam pisał, nie pamięta, że był na egzaminie a już parę tygodni temu wiedział, że zdał. I tak trzymać!!!!! No i teraz można już spokojnie na forum łowić foczki
05 sie 2010, 18:53
MarcinCz
Gwarantuje 100 % anonimowość zewnętrzną.
A co z anonimowością wewnętrzną? Rozumiem, że na forum będzie można szczegóły poznać? Poza internet to nie wyjdzie
05 sie 2010, 20:44
MarcinCz
Młody, atrakcyjny (pozbawiony wad fizycznych i prawnych) pracownik urzędu skarbowego szuka młodej, atrakcyjnej jw kobiety, zatrudnionej w korpusie służby cywilnej, w celu "zacieśniania" współpracy. Chętne, wolne dziewczyny proszę o kontakt na PW. Szczegółowe infromacje foto itp. indywidualnie PS ogłoszenie całkowicie poważne Zapraszam.
Protestuję przeciwko dyskryminacji! a co ze starszymi, zajętymi i w dodatku rozchwianymi emocjonalnie z powodu braku wiadomości na temat wyników egzaminu
06 sie 2010, 08:09
buster
Protestuję przeciwko dyskryminacji! a co ze starszymi, zajętymi i w dodatku rozchwianymi emocjonalnie z powodu braku wiadomości na temat wyników egzaminu
Myślę, że nastąpiła pomyłka znaczeń. Upodobania osobiste, tym bardziej poprawne moralnie, to nie dyskryminacja. Żyjemy w wolnym kraju mamy prawo do wolności wyboru. Poza tym myślę, że to uczciwe.
06 sie 2010, 09:08
buster
Wiesz, zawsze możesz napisać do mnie na priv . Może nie jestem tak atrakcyjna jak MarcinCz i generalnie interesuję się płcią przeciwną, ale to rozchwianie emocjonalne...
06 sie 2010, 09:25
czyżbyś Guerni też okazywała niecierpliwość i rozchwianie emocjonalne z powodu braku wyników, czy raczej "przeciwieństwa" Cię przyciągają? Dziękuję za przygarnięcie!
06 sie 2010, 11:04
buster
czyżbyś Guerni też okazywała niecierpliwość i rozchwianie emocjonalne z powodu braku wyników, czy raczej "przeciwieństwa" Cię przyciągają? Dziękuję za przygarnięcie!
To sama przyjemność . Zdecydowanie niecierpliwość i niestabilność (z tych względów i ja nie mieszczę się w kryteriach MarcinaCz ).