Właśnie, Nadir wklej instrukcję skopiowania tego pliku z wynikami bo to ponoć nie takie hop siup. Kto otworzy w godzinie x pierwszy niech kopiuje i załącza na wątek.
W tamtym roku to było oczekiwanie!!! Na stronie BIP pojawiła się informacja, chyba około godz.10-tej, o wynikach, ale była jeszcze pusta. I wszyscy klikali tam co chwila, kiedy pojawi się ten ("cholerny"!) plik z listą nazwisk szczęśliwców. Pierwsza (godz. 13:23) była Pyza! viewtopic.php?f=6&t=1464&p=50615#p506
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
23 lip 2010, 11:02
Postępowanie kwalifikacyjne
trea
Czy ktoś z dzwoniących do KSAP dowiedział się czy liczba osób, które zdały egzamin przewyższa 1000 - tj. czy przynajmniej limit mianowań zostanie wykorzystany w całości?
Dzwoniłam do KSAP przed chwilą. Wyniki nie zostały jeszcze przekazane do KPRM. Co do liczby osób, które zdały, pani nie mogła udzielić mi takiej informacji. Może ktoś inny będzie miał więcej szczęścia
Ostatnio edytowano 23 lip 2010, 13:51 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
drobne poprawki
23 lip 2010, 13:44
buster
tak, tak. proszę przenieść listę na forum, bo liczę jedynie na forumowiczów. Wreszcie pada - ale ulga
Tak a gdy popada będą ludzie narzekali że pada, a gdy zrobi się zimno będą narzekali że zimno. W jaki sposób można zadowolić Polaka ?, może zamontowac mu termostat pogodowy.
23 lip 2010, 13:50
Wiecie tak sobie mysleze kiedy by te wyniki nie były to i tak liczba osób które zdadzą bedzie się kreciła koło 800. Teraz trzeba dac na luz i cieszyc sie latem a co ma byc to bedzie i juz teraz gratuluje wszystkim ktorzy uzyskaja mianowanie .... respect dla Was
______________________________________ Przepraszam, ale musiałem.... Nadir
Ostatnio edytowano 24 lip 2010, 10:19 przez Nadir, łącznie edytowano 2 razy
literówki, interpunkcja...
24 lip 2010, 09:39
Witam Wszystkich.
Żałuję, że dopiero teraz odkryłam to forum, przed egzaminem byłoby mi łatwiej. Czy wiadomo coś o wynikach, właśnie zaczął się czwarty tydzień od egzaminu, czyli wg wszystkich informacji, powinny byc wyniki.
26 lip 2010, 09:56
aaanetta
Witam Wszystkich.
Żałuję, że dopiero teraz odkryłam to forum, przed egzaminem byłoby mi łatwiej. Czy wiadomo coś o wynikach, właśnie zaczął się czwarty tydzień od egzaminu, czyli wg wszystkich informacji, powinny byc wyniki.
Z tego, co czytam na tym forum, to wyników jeszcze nie ma...
26 lip 2010, 11:22
Na początek przepraszam za literówki hi hi nie miałem pojęcia że to takie ważne :) natomiast jeszcze odnośnie tegorocznego postępowania było trudne to racja ale takiego należało się spodziewać i niestety mam wrażenie że przez kilka najbliższych lat będzie podobnie
26 lip 2010, 11:35
Przed momentem dzwoniłam do KSAPu i uzyskałam informację, że w przyszłym tygodniu jest posiedzenie Rady, więc być może coś się wyjaśni. Uprzejma pani dodała jeszcze, że już na pewno bliżej wyników niż dalej Zatem trzeba dalej cierpliwie czekać
26 lip 2010, 12:09
aaanetta
Czy wiadomo coś o wynikach, właśnie zaczął się czwarty tydzień od egzaminu, czyli wg wszystkich informacji, powinny byc wyniki.
aventuraorama
Przed momentem dzwoniłam do KSAPu i uzyskałam informację, że w przyszłym tygodniu jest posiedzenie Rady, więc być może coś się wyjaśni. Uprzejma pani dodała jeszcze, że już na pewno bliżej wyników niż dalej Zatem trzeba dalej cierpliwie czekać
Czyli zostało już mniej niż 3 tygodnie Hurrrraaaaa!!!
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
26 lip 2010, 12:28
czyli kolejny tydzień czekania, bardzo chciałabym juz wiedzieć, może powinnam pilnie słuchać o działaniach naszych wojsk
26 lip 2010, 12:46
buster
czyli kolejny tydzień czekania, bardzo chciałabym juz wiedzieć, może powinnam pilnie słuchać o działaniach naszych wojsk
No właśnie i wcale nie jest powiedziane, ze to będzie tylko jeden tydzień więcej czekania Bo wcale nie jest powiedziane, ze publikacja nastąpi po posiedzeniu Rady
26 lip 2010, 13:14
Co do ogłoszenia wyników ? Dyrektor KSAP przekaże prawdopodobnie w tym tygodniu wyniki do DSC. DSC opublikuje wyniki dopiero po zatwierdzeniu przez Radę Służby Cywilnej, która planuje zebrać się we wrześniu br. Jednakże DSC, po otrzymaniu wyników z KSAP, będzie starała się zwołać posiedzenie jak najwcześniej. Tak więc, ogłoszenie wyników zależy od dostępności członków Rady po przekazaniu wyników przez Dyrektora KSAP. Może to być pierwsza połowa sierpnia lub nawet wrzesień. ? moja wiedza oparta jest na wyjaśnieniach telefonicznych uzyskanych od pracowników KSAP i DSC.
26 lip 2010, 13:18
No to lipa, nie ma się co nakręcać. Chyba tylko diabli wiedzą jak długo przyjdzie nam jeszcze czekać na ten wyrok
____________________________________ Różnica między człowiekiem mądrym i głupim jest taka, że mądry wie, że nie jest mędrcem, a głupi nie wie, że jest głupcem.
26 lip 2010, 22:11
Ty madzikk czarnowidztwa nie uprawiaj, pozdrawiam Ciebie