Teraz jest 11 wrz 2025, 10:55

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Post Postępowanie kwalifikacyjne
katkow75                    

Właśnie, Nadir wklej instrukcję skopiowania tego pliku z wynikami  :D bo to ponoć nie takie hop siup.  Kto otworzy w godzinie x pierwszy niech kopiuje i załącza na wątek.

W tamtym roku to było oczekiwanie!!!
Na stronie BIP pojawiła się informacja, chyba około godz.10-tej, o wynikach, ale była jeszcze pusta. I wszyscy klikali tam co chwila, kiedy pojawi się ten ("cholerny"!) plik z listą nazwisk szczęśliwców. Pierwsza (godz. 13:23) była Pyza!  :brawa:
viewtopic.php?f=6&t=1464&p=50615#p506

"Instrukcja" jest tutaj:
viewtopic.php?p=50613#p50613

A wrażenia po ogłoszeniu wyników tutaj:
viewtopic.php?f=6&t=1464&start=1320
i jeszcze dłuuuugo dalej.

23 lip 2010, 11:02
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA13 cze 2010, 14:58

POSTY        45
trea                    

Czy ktoś z dzwoniących do KSAP dowiedział się czy liczba osób, które zdały egzamin przewyższa 1000 - tj. czy przynajmniej limit mianowań zostanie wykorzystany w całości?

Dzwoniłam do KSAP przed chwilą. Wyniki nie zostały jeszcze przekazane do KPRM. Co do liczby osób, które zdały, pani nie mogła udzielić mi takiej informacji. Może ktoś inny będzie miał więcej szczęścia  :)

Ostatnio edytowano 23 lip 2010, 13:51 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz

drobne poprawki

23 lip 2010, 13:44
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA25 lip 2007, 12:05

POSTY        86
buster                    

tak, tak. proszę przenieść listę na forum, bo liczę jedynie na forumowiczów.
Wreszcie pada - ale ulga ;)

Tak a gdy popada będą ludzie narzekali że pada, a gdy zrobi się zimno będą narzekali że zimno. W jaki sposób można zadowolić Polaka ?, może zamontowac mu termostat pogodowy.

23 lip 2010, 13:50
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA21 lip 2010, 09:35

POSTY        7
Wiecie tak sobie mysle ze kiedy by te wyniki nie były to i tak liczba osób które zdadzą bedzie się kreciła koło 800.  Teraz trzeba dac na luz i cieszyc sie latem a co ma byc to bedzie i juz teraz gratuluje wszystkim ktorzy uzyskaja mianowanie .... respect dla Was

Ostatnio edytowano 24 lip 2010, 10:19 przez Nadir, łącznie edytowano 2 razy

literówki, interpunkcja...

24 lip 2010, 09:39
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA05 lip 2010, 13:07

POSTY        12
Witam Wszystkich.

Żałuję, że dopiero teraz odkryłam to forum, przed egzaminem byłoby mi łatwiej.
Czy wiadomo coś o wynikach, właśnie zaczął się czwarty tydzień od egzaminu, czyli wg wszystkich informacji, powinny byc wyniki.

26 lip 2010, 09:56
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA30 cze 2010, 21:00

POSTY        60
aaanetta                    

Witam Wszystkich.

Żałuję, że dopiero teraz odkryłam to forum, przed egzaminem byłoby mi łatwiej.
Czy wiadomo coś o wynikach, właśnie zaczął się czwarty tydzień od egzaminu, czyli wg wszystkich informacji, powinny byc wyniki.

Z tego, co czytam na tym forum, to wyników jeszcze nie ma...

26 lip 2010, 11:22
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA21 lip 2010, 09:35

POSTY        7
Na początek przepraszam za literówki hi hi nie miałem pojęcia że to takie ważne :) natomiast jeszcze odnośnie tegorocznego postępowania było trudne to racja ale takiego należało się spodziewać i niestety mam wrażenie że przez kilka najbliższych lat będzie podobnie

26 lip 2010, 11:35
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA26 paź 2009, 11:27

POSTY        7
Przed momentem dzwoniłam do KSAPu i uzyskałam informację, że w przyszłym tygodniu jest posiedzenie Rady, więc być może coś się wyjaśni. Uprzejma pani dodała jeszcze, że już na pewno bliżej wyników niż dalej :) Zatem trzeba dalej cierpliwie czekać :)

26 lip 2010, 12:09
Zawodowiec

REJESTRACJA23 sie 2009, 07:34

POSTY        3657
aaanetta                    

aventuraorama                    

Przed momentem dzwoniłam do KSAPu i uzyskałam informację, że w przyszłym tygodniu jest posiedzenie Rady, więc być może coś się wyjaśni. Uprzejma pani dodała jeszcze, że już na pewno bliżej wyników niż dalej :) Zatem trzeba dalej cierpliwie czekać :)

Czyli zostało już mniej niż 3 tygodnie  :brawa:
Hurrrraaaaa!!!

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

26 lip 2010, 12:28
Znawca

REJESTRACJA07 maja 2007, 12:51

POSTY        139
czyli kolejny tydzień czekania, bardzo chciałabym juz wiedzieć, może powinnam pilnie słuchać o działaniach naszych wojsk  ;)

26 lip 2010, 12:46
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA05 lip 2010, 13:07

POSTY        12
buster                    

czyli kolejny tydzień czekania, bardzo chciałabym juz wiedzieć, może powinnam pilnie słuchać o działaniach naszych wojsk  ;)

No właśnie i wcale nie jest powiedziane, ze to będzie tylko jeden tydzień więcej czekania  :zly1:
Bo wcale nie jest powiedziane, ze publikacja nastąpi po posiedzeniu Rady   :(

26 lip 2010, 13:14
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA31 mar 2010, 00:32

POSTY        7
Co do ogłoszenia wyników  ? Dyrektor KSAP przekaże prawdopodobnie w tym tygodniu wyniki do DSC. DSC opublikuje wyniki dopiero po zatwierdzeniu przez Radę Służby Cywilnej, która planuje zebrać się we wrześniu br. Jednakże DSC, po otrzymaniu wyników z KSAP, będzie starała się zwołać posiedzenie jak najwcześniej. Tak więc, ogłoszenie wyników zależy od dostępności członków Rady po przekazaniu wyników przez Dyrektora KSAP. Może to być pierwsza połowa sierpnia lub nawet wrzesień. ? moja wiedza oparta jest na wyjaśnieniach telefonicznych uzyskanych od pracowników KSAP i DSC.

26 lip 2010, 13:18
Amator

REJESTRACJA12 mar 2010, 09:45

POSTY        25
No to lipa, nie ma się co nakręcać. Chyba tylko diabli wiedzą jak długo przyjdzie nam jeszcze czekać na ten wyrok <_<

26 lip 2010, 22:11
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA11 lut 2010, 12:40

POSTY        74
Ty madzikk czarnowidztwa nie uprawiaj, pozdrawiam Ciebie :)

27 lip 2010, 07:21
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240 ... 840  Następna strona