Teraz jest 11 wrz 2025, 14:06

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA06 lip 2010, 14:25

POSTY        38
Post Postępowanie kwalifikacyjne
MarcinCz                    

Zali wżdy cisza i spokój ?. Ludzie na coś czekają  :D. Na następny egzamin w przyszłym roku zapewne. A może certyfikat lub doradca, podobna ilość nauki albo może i mniej, w efekcie własne BR.

Azaliż, wżdy ... A "BR" znaczy sie?

21 lip 2010, 12:48
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA20 sie 2009, 13:21

POSTY        576
MarcinCz                    

Zali wżdy cisza i spokój ?. Ludzie na coś czekają  :D. Na następny egzamin w przyszłym roku zapewne. A może certyfikat lub doradca, podobna ilość nauki albo może i mniej, w efekcie własne BR.

przecież całkiem niedawno twierdziłeś, że wystarczy trochę wiedzy ogólnej do zdania tego egzaminu :lol:

21 lip 2010, 13:34
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA25 lip 2007, 12:05

POSTY        86
Adaneta                    

MarcinCz                    

przecież całkiem niedawno twierdziłeś, że wystarczy trochę wiedzy ogólnej do zdania tego egzaminu :lol:

Pisałem nie o sobie ws egzaminu  :), a inne ścieżki rozwoju są niezależne.

21 lip 2010, 13:40
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA12 kwi 2010, 13:50

POSTY        38
Czy ktoś dzwonił do KSAP-u na jakim etapie jest wszystko?

21 lip 2010, 13:54
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA09 kwi 2010, 14:05

POSTY        232
tak,
na etapie rozkodowywania...tak było dwa dni temu, przełom lipca-sierpnia będzie cosik wiadomo(ze wskazaniem na sierpień :D )
miłego urlopowania

21 lip 2010, 14:59
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA04 cze 2010, 20:55

POSTY        10
Tak, ja - dzisiaj.

Uprzejma Pani poinformowała mnie, że "jesteśmy już na finiszu ze sporządzaniem listy z wynikami. Lada dzień przekażemy ją do KPRM. I to od nich będzie zależało, kiedy tę listę opublikują. Prawdopodobna wersja optymistyczna: początek sierpnia".

Pozdrawiam,

JoPo.

21 lip 2010, 15:00
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA30 cze 2010, 21:00

POSTY        60
Mam tylko nadzieję, że nie opublikują nazwiskami tych, którzy nie zdali, bo inaczej będzie kicha i wszyscy "serdeczni"w urzędzie będą wiedzieć  :o ... a chciałabym tego uniknąć  :huh:

21 lip 2010, 15:28
Specjalista
Własny awatar

POSTY        576
karolaaa                    

Mam tylko nadzieję, że nie opublikują nazwiskami tych, którzy nie zdali, bo inaczej będzie kicha i wszyscy "serdeczni"w urzędzie będą wiedzieć  :o ... a chciałabym tego uniknąć  :huh:

jak każdy pewnie :zeby:

21 lip 2010, 17:11
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA25 cze 2009, 12:31

POSTY        22
karolaaa                    

A ja dzisiaj usłyszałam od osoby, która zdawała egzamin, że mają publikować wyniki wszystkich, tych którzy zdali i którym się nie powiodło, po peselach...ale to dla wścibskich żaden problem... Tylko tak się zastanawiam skąd ona ma takie informacje... :glare:

21 lip 2010, 17:21
Amator

REJESTRACJA03 cze 2010, 19:10

POSTY        18
karolaaa                    

W ubiegłym roku byli opublikowani tylko szczęśliwcy, ale nieszczęśliwcy dostali e-maile z info ile punktów z poszczególnych części dostali.

21 lip 2010, 18:07
Specjalista
Własny awatar

POSTY        576
fotom                    

karolaaa                    

W ubiegłym roku byli opublikowani tylko szczęśliwcy, ale nieszczęśliwcy dostali e-maile z info ile punktów z poszczególnych części dostali.

to raczej w tym roku będzie publikacja  z peselami  <_<  tak jak lista dopuszczonych, tak im będzie łatwiej i szybciej niż wysyłać maile poszczególnym nieudacznikom :(

21 lip 2010, 18:24
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
agik111                    

karolaaa                    

A ja dzisiaj usłyszałam od osoby, która zdawała egzamin, że mają publikować wyniki wszystkich, tych którzy zdali i którym się nie powiodło, po peselach...ale to dla wścibskich żaden problem... Tylko tak się zastanawiam skąd ona ma takie informacje... :glare:

W poprzednich latach (kiedy ilość osób, które zdały przekraczała ilość mianowań) podawali te osoby, które zdały egzamin. Mimo, że znalazły się poza limitem mianowań.

Jeszcze w 2004 roku podawali listę nawet z imionami i nazwiskami tych osób :)
Ostatnia która zdała, 830-ta osoba, zdobyła 120,2 punkta.
Mam jeszcze tę listę... Ale pod tym linkiem
http://www.dsc.kprm.gov.pl/strona.php?id=35&id2=98
już jej nie ma  ;)

Dodam jeszcze rzecz najistotniejszą w tym:
lista była publiczna. Ogólnie dostępna :)

21 lip 2010, 18:59
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA13 cze 2010, 20:43

POSTY        17
Chciałam zapytać, czy coś sie stało z "Ćwiczeniem umysłu". Nie mogę odszukać tematu na forum. Czy coś się zmieniło?

21 lip 2010, 23:02
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA18 maja 2009, 14:43

POSTY        237
Prezydent się zmienił...

22 lip 2010, 04:23
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237 ... 840  Następna strona