Zali wżdy cisza i spokój ?. Ludzie na coś czekają . Na następny egzamin w przyszłym roku zapewne. A może certyfikat lub doradca, podobna ilość nauki albo może i mniej, w efekcie własne BR.
Azaliż, wżdy ... A "BR" znaczy sie?
21 lip 2010, 12:48
Postępowanie kwalifikacyjne
MarcinCz
Zali wżdy cisza i spokój ?. Ludzie na coś czekają . Na następny egzamin w przyszłym roku zapewne. A może certyfikat lub doradca, podobna ilość nauki albo może i mniej, w efekcie własne BR.
przecież całkiem niedawno twierdziłeś, że wystarczy trochę wiedzy ogólnej do zdania tego egzaminu
21 lip 2010, 13:34
Adaneta
MarcinCz
przecież całkiem niedawno twierdziłeś, że wystarczy trochę wiedzy ogólnej do zdania tego egzaminu
Pisałem nie o sobie ws egzaminu , a inne ścieżki rozwoju są niezależne.
21 lip 2010, 13:40
Czy ktoś dzwonił do KSAP-u na jakim etapie jest wszystko?
21 lip 2010, 13:54
tak, na etapie rozkodowywania...tak było dwa dni temu, przełom lipca-sierpnia będzie cosik wiadomo(ze wskazaniem na sierpień ) miłego urlopowania
21 lip 2010, 14:59
Tak, ja - dzisiaj.
Uprzejma Pani poinformowała mnie, że "jesteśmy już na finiszu ze sporządzaniem listy z wynikami. Lada dzień przekażemy ją do KPRM. I to od nich będzie zależało, kiedy tę listę opublikują. Prawdopodobna wersja optymistyczna: początek sierpnia".
Pozdrawiam,
JoPo.
21 lip 2010, 15:00
Mam tylko nadzieję, że nie opublikują nazwiskami tych, którzy nie zdali, bo inaczej będzie kicha i wszyscy "serdeczni"w urzędzie będą wiedzieć ... a chciałabym tego uniknąć
21 lip 2010, 15:28
karolaaa
Mam tylko nadzieję, że nie opublikują nazwiskami tych, którzy nie zdali, bo inaczej będzie kicha i wszyscy "serdeczni"w urzędzie będą wiedzieć ... a chciałabym tego uniknąć
jak każdy pewnie
21 lip 2010, 17:11
karolaaa
A ja dzisiaj usłyszałam od osoby, która zdawała egzamin, że mają publikować wyniki wszystkich, tych którzy zdali i którym się nie powiodło, po peselach...ale to dla wścibskich żaden problem... Tylko tak się zastanawiam skąd ona ma takie informacje...
21 lip 2010, 17:21
karolaaa
W ubiegłym roku byli opublikowani tylko szczęśliwcy, ale nieszczęśliwcy dostali e-maile z info ile punktów z poszczególnych części dostali.
21 lip 2010, 18:07
fotom
karolaaa
W ubiegłym roku byli opublikowani tylko szczęśliwcy, ale nieszczęśliwcy dostali e-maile z info ile punktów z poszczególnych części dostali.
to raczej w tym roku będzie publikacja z peselami tak jak lista dopuszczonych, tak im będzie łatwiej i szybciej niż wysyłać maile poszczególnym nieudacznikom
21 lip 2010, 18:24
agik111
karolaaa
A ja dzisiaj usłyszałam od osoby, która zdawała egzamin, że mają publikować wyniki wszystkich, tych którzy zdali i którym się nie powiodło, po peselach...ale to dla wścibskich żaden problem... Tylko tak się zastanawiam skąd ona ma takie informacje...
W poprzednich latach (kiedy ilość osób, które zdały przekraczała ilość mianowań) podawali te osoby, które zdały egzamin. Mimo, że znalazły się poza limitem mianowań.
Jeszcze w 2004 roku podawali listę nawet z imionami i nazwiskami tych osób Ostatnia która zdała, 830-ta osoba, zdobyła 120,2 punkta. Mam jeszcze tę listę... Ale pod tym linkiem http://www.dsc.kprm.gov.pl/strona.php?id=35&id2=98 już jej nie ma
Dodam jeszcze rzecz najistotniejszą w tym: lista była publiczna. Ogólnie dostępna
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
21 lip 2010, 18:59
Chciałam zapytać, czy coś sie stało z "Ćwiczeniem umysłu". Nie mogę odszukać tematu na forum. Czy coś się zmieniło?