Teraz jest 06 wrz 2025, 16:57

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 139 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona
Kiedy zmiany na "górze" po egzaminach? 
Autor Treść postu
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA18 gru 2009, 07:58

POSTY        40
Post Kiedy zmiany na "górze" po egzaminach?
No własnie 18-sty tuż tuż. Ciekawe czy w jakimś urzędzie dzisiaj dostał ktoś list polecający w ministerstwa o odwołaniu. Wypadałoby, skoro nowi mają być od 18-go. Chyba, że wszyscy p.o. zostaną mianowani???????

12 lut 2010, 14:17
Site Admin

REJESTRACJA04 paź 2009, 20:33

POSTY        705
Czeko: "Wypadałoby, skoro nowi mają być od 18-go. Chyba, że wszyscy p.o. zostaną mianowani???????"
Nic by nie wypadało - jeśli bedą uprzejmi to dadzą cynk telefonicznie - ale jeśli nie będą chcieli serii zwolnień lekarskich NUS'ów i wypłacania im w nieskończoność NUS'owych pensji to zrobią jak zwykle - przyjadą z odwołaniem jednego i powołaniem drugiego. I pa. I  :dokuczacz:

"Ludzie cały czas żyją w strachu. Boimy się pogody, boimy się władzy, boimy się nocy i potworów, które czają się w mroku. Boimy się starości i śmierci. Niektórzy boją się nawet życia. Ludzie czują strach w prawie każdej minucie swego istnienia."

12 lut 2010, 14:32
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        40
Harakiri

Masz rację. Człowiek tropchę naiwny jest . U nas tak było z poprzednim odwołaniem w piątek odwołali a w czwartek w następnym tygodniu przyjechali z nowym.Stąd takie przypuszczenia. Ale wszelkie chwyty dozwolone.

12 lut 2010, 14:36
Amator

REJESTRACJA04 sie 2009, 13:12

POSTY        21
Polokokta                    

wiewiórki donoszą że rozdanie oskarów ma być 18 lutego  ;)

Ale nie podają którego roku.  :wysmiewacz:
W zamieszłych czasach pełnić obowiazki można było maksymalnie pół roku - obecnie trwa to znacznie dłużej , ale nigdzie nie znalazłem przepisu mówiącego o tym jak długo można być p.o.

12 lut 2010, 15:07
Zaawansowany

REJESTRACJA18 maja 2009, 13:35

POSTY        66
Ale nie podają którego roku.  :wysmiewacz:

Tego roku, o godzinie 13

12 lut 2010, 17:04
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA20 lip 2009, 22:30

POSTY        1
jareczek                    

Ciekawe których powołają czy swoich fachowców, czy pójdą obiektywnie. ja obserwuję kandydatów w pomorskim i kuj- pom. Ciekawsze jest kuj-pom bo tam jeden obecnie panujący ma 2 prokuratury na karku i cicho siedzi on i jego koledzy z IS z tym faktem, a oficjalnie już nawet się sam ogłosił. W pomorskim zaś też jeden ewenement się trafił.
Ale karuzela, się kręci. Ciekawe jak długo Ci nowi zagrzeją miejsce? czy może do wyborów? Jak to życie się zmienia tylko niewielu o tym pamięta.

Możesz sprecyzować o jaki ewenement chodzi :)

13 lut 2010, 22:02
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        40
Mnie również ten ewenement interesuje!!Ciekawe czy o ten sam us chodzi?????

13 lut 2010, 22:15
Zaawansowany

REJESTRACJA06 sty 2008, 10:25

POSTY        44
Jareczek - ty przestań mącić. Mam wrażenie, że jesteś w grupie tych "skrzywdzonych" poprzez odwołanie i w dodatku nie zdałeś egzaminu. Teraz chcesz się odgrywać.
Pamiętaj: kto mieczem wojuje od miecza ginie.

14 lut 2010, 10:54
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA05 paź 2009, 14:24

POSTY        50
Maksi -5 . Ja nie startowałem podobno za młody jestem tak to szefostwo nazwało, chociaż teraz żałuję. Ale za to wystartowałem na inspektorski i z powodzeniem. Tyle tylko, że to nic nie znaczy tak naprawdę w praktyce bo nawet kasy ci nie dołożą bo ponoć z próżnego i salomon nie naleje. Tylko co mnie to obchodzi, nie ja jestem temu winien , że nie mają. Przecież jest tak dobrze w kraju jako jedyni PKB +1.7. Jak tak dobrze to czemu tak źle??????

14 lut 2010, 11:45
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA01 cze 2009, 12:14

POSTY        7
JARECZEK  a od kiedy to decyduje o przystąpieniu do konkursu Twoje szefostwo??? nie przystąpiłeś to Twój problem i miej do siebie pretensje, że ktoś inny podszedł i zdał !!! a jak zdałeś egzamin IKS to przenieś się do UKS bo w US ten egzamin jest do niczego nie potrzebny.

jareczek                    

Maksi -5 . Ja nie startowałem podobno za młody jestem tak to szefostwo nazwało, chociaż teraz żałuję. Ale za to wystartowałem na inspektorski i z powodzeniem. Tyle tylko, że to nic nie znaczy tak naprawdę w praktyce bo nawet kasy ci nie dołożą bo ponoć z próżnego i salomon nie naleje. Tylko co mnie to obchodzi, nie ja jestem temu winien , że nie mają. Przecież jest tak dobrze w kraju jako jedyni PKB +1.7. Jak tak dobrze to czemu tak źle??????

14 lut 2010, 12:52
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA08 lis 2009, 21:19

POSTY        15
Mownal                    

jareczek                    

Ciekawe których powołają czy swoich fachowców, czy pójdą obiektywnie. ja obserwuję kandydatów w pomorskim i kuj- pom. Ciekawsze jest kuj-pom bo tam jeden obecnie panujący ma 2 prokuratury na karku i cicho siedzi on i jego koledzy z IS z tym faktem, a oficjalnie już nawet się sam ogłosił. W pomorskim zaś też jeden ewenement się trafił.
Ale karuzela, się kręci. Ciekawe jak długo Ci nowi zagrzeją miejsce? czy może do wyborów? Jak to życie się zmienia tylko niewielu o tym pamięta.

Możesz sprecyzować o jaki ewenement chodzi :)

Pamiętam odwołanych po objęciu władzy przez PIS. Tych odwołano po objęciu władzy przez PO i powrócili znowu ci pierwsi, którzy są stale na górze, bez względu na opcje.

14 lut 2010, 13:04
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA05 paź 2009, 14:24

POSTY        50
Tak, tak  - takich jest sporo co się farbowali często i szybko w zależności co na górze się działo lub mają takie wsparcie co ich zawsze inni przefarbują w zależności od potrzeb. To dlatego, że  bardzo wiele zawdzięczają różnym środowiskom. Ameryki tu nie odkryłeś kolego.

15 lut 2010, 13:02
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        40
Ktoś napisał że będzie się działo. Co prawda do 18 już bardzo blisko, ale u nas cisza. P.O. tryska spokojem i pełnym zaangażowaniem w pełnionych obowiązkach, choć w konkursie nie startował. Czyżby już, klamka zapadła na podstawie art.5 obowiązującej ustawy?

15 lut 2010, 13:38
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA28 wrz 2009, 14:10

POSTY        13
Już wszytko wiadomo najprawdopodobniej nowi NUS-owie zaczynają pracę od 19 lutego a oficjalne powołania 18 lutego pozdrawiam wszystkich :piwo:

15 lut 2010, 14:12
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 139 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona