Teraz jest 10 wrz 2025, 11:49

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11747 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA04 lut 2008, 18:11

POSTY        120
Post Postępowanie kwalifikacyjne
Mam pytanie w kwestii formalnej: czy ktoś z mianowanych w tym roku dostał już decyzję o przyznaniu 1 stopnia służbowego?

07 gru 2009, 11:06
Początkujący

REJESTRACJA30 lip 2009, 11:45

POSTY        3
Witam.
Informację o nadaniu I stopnia służbowego od 1 grudnia dostałem 2 grudnia.
Przy czym prosto z KPRM wpadłem do kadr, żeby się pochwalić.
Nie wiem w jakim terminie KPRM informuje pracodawcę o mianowaniu.

07 gru 2009, 11:15
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA04 lut 2008, 18:11

POSTY        120
Informacja z KPRM przychodzi przed terminem mianowania tzn. przysyłają, że w dniu tym to a tym to wręczą akty mianowania, które nastąpi z dniem... Ja dostarczyłem swój akt do kadr 30 listopada. I do dziś cisza. Zobaczymy co będzie jutro.

07 gru 2009, 12:17
Znawca

REJESTRACJA20 kwi 2008, 16:59

POSTY        252
szept                    

Mam pytanie w kwestii formalnej: czy ktoś z mianowanych w tym roku dostał już decyzję o przyznaniu 1 stopnia służbowego?

Ja też jeszcze nie...

07 gru 2009, 12:18
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Post decyzja o przyznaniu 1 stopnia służbowego
Szept                    

Informacja z KPRM przychodzi przed terminem mianowania tzn. przysyłają, że w dniu tym to a tym to wręczą akty mianowania, które nastąpi z dniem... Ja dostarczyłem swój akt do kadr 30 listopada. I do dziś cisza. Zobaczymy co będzie jutro.

Vater                    

Ja też jeszcze nie...

A to bardzo dziwne! Na co te wasze kadry jeszcze czekają?!
Też dostarczyłem kopię swojego aktu do kadr 30 listopada. Następnego dnia - 1 grudnia - otrzymałem decyzję (z właściwą podstawą prawną :D ) wraz z gratulacjami m.in. obojga Naczelników i Kadrowca!  :brawa:

A od czwartku jestem na dodatkowym urlopie wypoczynkowym...  :blush:
Czego i Wszystkim życzę  :piwo:

07 gru 2009, 13:52
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA01 cze 2009, 08:44

POSTY        5
Nadir                    

A od czwartku jestem na dodatkowym urlopie wypoczynkowym... :blush:
Czego i Wszystkim życzę :piwo:

A możesz zdradzić, czy ten urlopik przyznano Ci w proporcji, czy w całości zgodnie z wypracowanymi latkami.

Bo u na kadry plumkają coś o proporcjonalności, a ja jeszcze pracuje w niepełnym wymiarze, wiec wychodzi im ok 4,30 godz. dodatkowgo urlopu

08 gru 2009, 07:09
Znawca

REJESTRACJA20 kwi 2008, 16:59

POSTY        252
Nadir                    

Następnego dnia - 1 grudnia - otrzymałem decyzję (z właściwą podstawą prawną :D ) wraz z gratulacjami m.in. obojga Naczelników i Kadrowca!  :brawa:

A czy to była zwyczajowa decyzja, w której utrzymano lub podwyższono Ci stopień służbowy + podano wysokość mnożnika wynagrodzenia, itd.? Czy też pisało tam dosłownie o "I stopniu służbowym"?

08 gru 2009, 07:33
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA26 mar 2009, 20:18

POSTY        42
Ja dostałam dokument 1 grudnia i tam jest napisane "przyznaję z dniem 01 grudnia 2009 roku pierwszy stopień służbowy z tytułu mianowania na urzędnika służby cywilnej [...]".

08 gru 2009, 11:25
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Askp                    

A możesz zdradzić, czy ten urlopik przyznano Ci w proporcji, czy w całości zgodnie z wypracowanymi latkami.
Bo u na kadry plumkają coś o proporcjonalności, a ja jeszcze pracuje w niepełnym wymiarze, wiec wychodzi im ok 4,30 godz. dodatkowego urlopu

w całości zgodnie z wypracowanymi latkami
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i wężykiem
W żadnej pro - por - cji !

Niech te żabcie z kadr nie plumkają, tylko poczytają sobie przepisy ustawy o sc.  :zly1:

A jak im mało, to niech poczytają niniejszy topik   :D
Albo niech zadzwonią do Warszawy z pytaniem: my nie potrafimy czytać ustawy o sc i prosimy o wyjaśnienie co tam jest napisane o dodatkowym urlopie wypoczynkowym  :wysmiewacz:

Vater                    

A czy to była zwyczajowa decyzja, w której utrzymano lub podwyższono Ci stopień służbowy + podano wysokość mnożnika wynagrodzenia, itd.? Czy też pisało tam dosłownie o "I stopniu służbowym"?

Decyzja treści
"Działając w oparciu... [...] z dniem 01 grudnia 2009 roku przyznaję Panu pierwszy stopień służbowy urzędnika służby cywilnej i ustalam dodatek  służby cywilnej z tytułu posiadania stopnia służbowego w wysokości 880,70 zł [...]".

08 gru 2009, 12:26
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA21 maja 2009, 19:03

POSTY        266

Niech te żabcie z kadr nie plumkają, tylko poczytają sobie przepisy ustawy o sc.

Żabcie, jak to na ogół żabcie, nic a nic nie kumają... :mur:

08 gru 2009, 13:12
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA01 cze 2009, 08:44

POSTY        5
NADIR Dzięki,
Właśnie dzwoniłam i Kadrowe Żabcie jeszcze nic oficjalinie nie wyplumkały, na razie myslą, drapią sie po główkach, analizują notatki z jakiegoś szkolenia i liczą, liczą i liczą.....  :rolleyes:
Dam czas do piątku i znowu zadzwonię, aż w końcu będą musiały się pisemnie dookreślić, bo koniec roku tuż, tuż  :excl:

08 gru 2009, 14:00
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA18 cze 2009, 11:57

POSTY        1
Na stronie http://www.dsc.kprm.gov.pl/strona.php?id=12 pojawił się link do galerii z oficjalnymi zdjęciami z mianowania.
Ale fotki się nie otwierają, niestety :huh:

09 gru 2009, 09:27
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA09 lis 2006, 19:34

POSTY        27
Nie wiem dlaczego, ale ja tez fotek otworzy nie mogę :(

u mnie informacje o przyznaniu dodatku, wręczono nam  2 lub 3 grudnia, były gratulacje od szefostwa i życzenia szybkich awansów na kolejne stopnie urzędnicze :)

09 gru 2009, 09:36
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA16 maja 2009, 06:50

POSTY        37
Na moim przyznaniu I stopnia służbowego jest napisane: przysługuje dodatek służby cywilnej w kwocie 880,70 zł , którego wysokość została ustalona przy zastosowaniu mnożnika kwoty bazowej 0,47. Czy wszyscy mają takie same kwoty bazowe ?

09 gru 2009, 09:45
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11747 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 840  Następna strona