Teraz jest 06 wrz 2025, 23:40

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1407 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 101  Następna strona
3% nagrody kwartalne 
Autor Treść postu
Znawca

REJESTRACJA20 kwi 2008, 16:59

POSTY        252
Post Nagrody 3% za I kwartał 2009
Nadir                    

tranqilo                    

poborca                    

Aż przykro czytać co za głupoty związkowcy tu wypisują, niedługo słoneczną pogodę do swych zasług przypiszą.
Naprawde lepiej jest wziąść się do normalnej, uczciwej pracy.

Każdy ma prawo do zdrowego marketingu- nawet POBORCA...

Tranqilo - postaraj się zrozumieć Poborcę.
Poborcy to są twardziele, co to nie pękają z byle powodu :angry2:

Poborco -  postaraj się zrozumieć, że w skarbówce pracuje zdecydowana większość przedstawicielek płci pięknej, ale "płci słabej". A jednym z mocniejszych oręży, który kruszy nawet stalowe męskie serca, są łzy...  :rolleyes:

Ale co myśleć o sytuacji, kiedy owe łzy zaczyna wylewać również płeć "silniejsza"?

24 sie 2009, 12:24
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Post takie czasy...
pablo8019                    

Ale co myśleć o sytuacji, kiedy owe łzy zaczyna wylewać również płeć "silniejsza"?

Ta sytuacja oznacza, że dzisiaj mamy takie czasy, kiedy kobiety mężnieją (vide MŚ w Berlinie), a mężczyźni niewieścieją :(

24 sie 2009, 12:49
Zaawansowany

REJESTRACJA16 cze 2009, 07:20

POSTY        95
Zaczęłam urlop- gorąco na dworze i gorące dyskusje tu...
Pozdrawiam i jadę tracić 3% ...
Buźka.

24 sie 2009, 17:52
Specjalista

REJESTRACJA22 paź 2006, 10:51

POSTY        328

LOKALIZACJAUS poza stolicą
skorpion                    

Proszę Koleżanko lub Kolego wskaż konkretnie urząd, w którym dzięki działalności ZZ wypłacono 3%.
Myślę, że tu się dyskusja skończy.

Owszem można pisać do Prokuratury, jak i na Berdyczów, bo co Prokuratura rzekła na pismo ZZ. Brak podstaw wszczęcia postępowania przeciw osobie!!!

Dzięki związkom wypłacili w wielu urzędach - Ci co dostali to tylko dzięki związkom!!!![/quote]
Nie tylko -dostali również dzięki cyklistom!

24 sie 2009, 22:15
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA11 lis 2007, 12:11

POSTY        12
Po 160 zł za każdy kwartał, US blisko W-wy, pracownik z ponad 20-letnim stażem... jestem zażenowany, wydawało mi się, że moja praca jest więcej warta. Widać tylko mi się wydawało... <_<

25 sie 2009, 20:35
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA03 cze 2009, 20:18

POSTY        56
:piwo: Do Yennifeer.Z tego co piszesz wynikae Ty już dostałaś trzyprocentówkę.Pozazdrościć nagrody i wypoczynku.Ja do tego mam jeszcze daleko.życzę miłego wypoczynku.
Do Nadira-jestem bardzo ciekawy,kto uczynił Ciebie moderatorem i dlaczego zwracasz wszystkim uwagę na błędy literowe.Powstaje pytanie, czy w dokumentach które tworzysz,nie ma błędów literowych i rachunkowych.Nigdy kolego nie pisałeś postanowienia o sprostowaniu oczywistej pomyłki pisarskiej?Jesteś taki idealny?Osobiście nie wierzę. :nonono:

Dodano: Czw Sie 27, 2009 6:27 am
Dodano: Czw Sie 27, 2009 6:27 am
:piwo: Witam Forumowiczów.Co słychać z nagrodą 3%-ową i oszczędnościówką ?U nas coś wróble ćwierkają, ale dopókikaski nie ma na koncie,nie wierzę. Poza tym, chciałbym przeprosić wszystkich za błędy literowe w moich postach, za obraźliwe określenia i pisanie na forum publicznym o kolegach.To są tematy tylko do prywatnych maili. Pozdrowienia ze Środkowego Pomorza.

26 sie 2009, 08:06
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Post jesteś taki idealny?
Piodar14                    

...Do Nadira-jestem bardzo ciekawy,kto uczynił Ciebie moderatorem i dlaczego zwracasz wszystkim uwagę na błędy literowe.Powstaje pytanie, czy w dokumentach które tworzysz,nie ma błędów literowych i rachunkowych.Nigdy kolego nie pisałeś postanowienia o sprostowaniu oczywistej pomyłki pisarskiej?Jesteś taki idealny?Osobiście nie wierzę. :nonono:

Odpowiedź masz tutaj:
viewtopic.php?p=52475#p52475

27 sie 2009, 18:14
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        56
:rolleyes: Witaj Nadir.Po przeczytaniu Twojego maila, jedyne co mogę napisać, to to,że istotnie miałeś rację.W regulaminie jest zapis mówiący o tym,żeby nie popełniać błędów w postach i nie obrażać innych uczestników forum.Skoro jesteś wyznaczony przez wyższe instancje na moderatora, to należy się Tobie szacunek. Dlatego przepraszam i obiecuję sprawdzać treść wysyłanych postów, pod względem poprawności ortograficznej, stylistycznej i gramatycznej.No i nie  będę obrażać innych uczestników forum.
Ps.A co z twoją oszczędnościówką? Dostałeś? To nie złośliwość, tylko ciekawość ( ta zdrowa).
Pozdrawiam Piodar

28 sie 2009, 06:33
Zaawansowany

REJESTRACJA05 lut 2008, 11:45

POSTY        64
Post W Małopolsce luxus
PROSZE MODERATORA O ZGASZENIE TEGO WĄTKU, przeradza się powolutku acz nieuchronnie w pierduły.
Od 31.10. wątek "III-kwartałowy" poproszę.
W Małopolsce 28stC - luxsus!! :rolleyes:

28 sie 2009, 11:04
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        56
Na Środkowym Pomorzu upał,ciężko się pracuje w takich warunkach, nawet wentylatorek nie pomaga.Czas pomyśleć o urlopie, za przelaną na konto kaskę. :piwo:

28 sie 2009, 13:20
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA18 sie 2009, 17:44

POSTY        4
Martiska                    

tributarius                    

Myślę, że nie bez kozery jak mówił ongiś Zenon Laskowik odwłano Gdańskiego - tegoż samego upoważnionego autora, który poprosił o przygotowanie planów oszczędnościwych. I po tym piśmie niemalże jak na wiecu 1 - majowym  licytowano się szeroko zakrojonymi cięciami.  I co ty wtedy powiesz niedowiarku lub niedowiarko Ha!?

Skoro staracie się mnie przekonać, że to dzięki ZZ płacą 3%, to proszę sprawcie, aby wypłacili wszędzie, m.in. w UKS-ach.

Pozdrawiam Wszystkich Skarbowców !!!

Również w tym uks-iku w którym działa kolega Tributarius a w którym oszczędnościówka jest włączona do 3% funduszu  nagród. Rozumiem ,że to też jest sukces zz.  :wysmiewacz:

28 sie 2009, 20:32
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA24 paź 2006, 20:23

POSTY        6
Post W Małopolsce luxus
woicki66                    

proszę MODERATORA O ZGASZENIE TEGO WĄTKU, przeradza się powolutku acz nieuchronnie w pierduły.
Od 31.10. wątek "III-kwartałowy" poproszę.
W Małopolsce 28stC - luxsus!! :rolleyes:

Myślę, że nie można wygasić tego wątku. Dopiero dzisiaj UKS Wrocław wypłacił pieniążki.  Może są jeszcze Urzędy w których nie wypłacono pieniążków z tego tytułu. Poczekajmy, nie mam pewności czy UKS Wrocław rzeczywiście jest ostatni.
Fakt, wątek powolutku się przeradza w pierduły, no ale cóż, tacy jesteśmy.
Poczekajmy na tego ostatniego, może da nam znać i wówczas Moderator podejmie decyzję.

28 sie 2009, 22:19
Amator

REJESTRACJA19 maja 2009, 15:07

POSTY        25
A w US Łódź-Widzew nadal cisza jak makiem zasiał. O pieniążkach słuch zaginąl.

29 sie 2009, 12:18
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA27 lip 2009, 18:02

POSTY        32
Ł-Widzew kasa będzie, i to już niedługo (tak słyszałam) :rolleyes:

Dodano: Sob Sie 29, 2009 5:06 pm

Tylko niestety nie wiem po ile  :unsure:

29 sie 2009, 16:04
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1407 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 101  Następna strona