Teraz jest 08 wrz 2025, 22:46

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1407 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 101  Następna strona
3% nagrody kwartalne 
Autor Treść postu
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Post Nagrody 3% za I kwartał 2009
supersaper                    

W mojej firemce wyłącznie wybrańcy dostali faktyczną kasę (tzn. ci sami co zwykle bez względu na efekty pracy i czy w ogóle pracowali). Większość "0" słownie NIC. Chyba moje 160 zł mam odbierać jaki nadzwyczajny zaszczyt - czy coś takiego.

Ale BRUTTO czy netto?!  :unsure:  :wacko:  :zeby:

19 sie 2009, 19:00
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)
Nadir                    

supersaper                    

W mojej firemce wyłącznie wybrańcy dostali faktyczną kasę (tzn. ci sami co zwykle bez względu na efekty pracy i czy w ogóle pracowali). Większość "0" słownie NIC. Chyba moje 160 zł mam odbierać jaki nadzwyczajny zaszczyt - czy coś takiego.

Ale BRUTTO czy netto?!  :unsure:  :wacko:  :zeby:

Netto - parz wcześniejsze posty. - nagroda za 3 kwartały pracy, bo za IV 2008 r. też nam wstrzymano.

19 sie 2009, 19:02
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA09 cze 2009, 10:22

POSTY        3
ups...jak czytam to zaczynam myslec, ze u mnie nie jest tak zle....
Na 3% czekala cala Polska. Sporo bylo emocji ale jakos nasz NUS stanal na wysokosci zadania i kasa calkiem niemala wplynela na konto. Malo warszawskich urzedow zabiera glos na forum, wiec nie wiem czy moj US byl wyjatkowy...chyba nie, bo zazwyczaj kwoty sa porownywalne, o ile wyplaca sie te same naleznosci.
Jutro zrobie wywiad:))) Jak cos sie dowiem to napisze czy faktycznie moj US jest taki szczodry, czy inni po prostu nie mowia nic, zeby nie zaogniac i tak nie najlepszej atmosfery wsrod skarbowcow.

19 sie 2009, 19:18
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA29 paź 2006, 13:15

POSTY        114
Chyba tylko w US i DUS wypłacali bo w UKS - cisza - a co my gorsi jesteśmy czy co ?

19 sie 2009, 21:16
Zaawansowany

REJESTRACJA21 paź 2006, 15:22

POSTY        75
jordi123                    

Chyba tylko w US i DUS wypłacali bo w UKS - cisza - a co my gorsi jesteśmy czy co ?

I nawet pensje o połowę powinni Wam obniżyć :wysmiewacz:

20 sie 2009, 18:30
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA17 cze 2009, 13:02

POSTY        28
Czy ktoś słyszał o dodatkach specjalnych do wypłacanych do końca pażdziernika!? Niby w prawnej był artykuł...ale jak nie słyszę w swoim US pogłosek to nie uwierzę, a każda kaska się przyda po tych chudych miesiącach... :blink:

Obrazek
http://www.netykieta.pl/156

21 sie 2009, 06:01
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)
ekm                    

jordi123                    

I nawet pensje o połowę powinni Wam obniżyć :wysmiewacz:

Fajny gostek jesteś to może powiesz dlaczego to obniżka pensji w UKS tak cię cieszy? Nie będziesz miał szansy na łatwy i prosty awans płacowo poprzez przejście do UKS-u. :wysmiewacz:
PS. To się już dokonało.  :angry2:

21 sie 2009, 06:43
Zaawansowany

REJESTRACJA05 lut 2008, 11:45

POSTY        64
Post Nagrody 3% za I kwartał 2009 -dla iwony
"precyzyjne" dane pochodzą z "brodzieńskich" kręgów -wywiad newspapier - w październiku wyrównawczo za 9mies. -  B))) kwoty od 67 do 93 zet/mies.

21 sie 2009, 07:27
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA26 sty 2007, 08:38

POSTY        39
U nas w Us było po ok. 1000 netto.

21 sie 2009, 08:17
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA03 cze 2009, 20:18

POSTY        56
:nonono: Witajcie.W pełni popieram Jordi.Czy my pracownicy UKS-ów jesteśmy gorsi od pracowników US i IS.Też wykonujemy ciężką pracę, starając się,by budżet był zasilany podatkami pochodzącymi np. od dochodów z nie ujawnionych źródeł.A uwierzcie mi, to nie łatwy kawałek chleba.Tu trzeba się naprzesłuchiwać świadków, w obecności agresywnych mecenasów lub cynicznych doradców podatkowych,przesłuchać stronę, napisać mnóstwo pism do różnych instytucji i tak przygotować decyzję by IS ją utrzymała.Ktoś tu kiedyś napisał,że mamy wysokie wynagrodzenia, w stosunku do pracowników US i IS  i wobec tego nie powinniśmy się skarżyć.A także,że jeśli mi jest źle, to mam się przenieść do US. Otóż nie przeniosę się, chociaż praca jest niewdzięćzna i trudna, a płac niech nam nikt nie zazdrośći, bo wcale nie są takie wysokie.A przecież poza kontrolami merytorycznymi kontrolujemy kasy fiskalne, wysłuchując obelg od sklepikarzy,że góra kradnie na potęgę a my ich nękamy.Widzimy tu skalę oszustw, nieprawidłowości,nierejestrowania obrotów, brak kas przy nalewakach i wystawiając mandat, życzę każdemu z Was byście nie słyszeli tego co my słyszymy.Pozdrawiam ze słonecznego Środkowego Pomorza.

21 sie 2009, 11:33
Amator

REJESTRACJA19 maja 2009, 15:07

POSTY        25
Nie wszystkie US wypłaciły. W US Łódź-Widzew tylko plotki że coś kiedyś ktoś da. Ze strony przełożonych cisza jak makiem zasiał. :mur:

21 sie 2009, 12:03
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA03 cze 2009, 20:18

POSTY        56
:( Na Zachodnim Pomorzu, cicho i głucho.

21 sie 2009, 12:16
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA26 sty 2008, 13:55

POSTY        31
poborca                    

Ten sam gdzie indziej:

Proponuję zlikwidować i zakazać działalności wszelkim związkom zawodowym, nic dobrego jeszcze nigdy nie zrobiły i nie zrobią poza wielką zadymą a jeżeli ktoś zwróci się do nich z problemem to najpierw odsyłają od centrali do ośrodków a następnie stwierdzają że one nie są od pomocy indywidualnej.
Po co te propozycję, których jest tyle ile związków a każda inna. Od zmian są inni i na pewno nie związki udające że cokolwiek robią, może i robią ale tylko dla zarządu i dla ich kasy !!!!!!!!!!

http://www.skarbowcy.pl/blaster/forum/viewtopic.php?p=52059#p52059

Niech ktoś napisze Panu POBORCY dzięki komu są wypłaty 3% - podpowiedź  - na pewno nie dzięki pisaniu takich bredni

21 sie 2009, 18:21
Początkujący

REJESTRACJA19 cze 2009, 17:10

POSTY        6
ebro                    

poborca                    

Ten sam gdzie indziej:

Proponuję zlikwidować i zakazać działalności wszelkim związkom zawodowym, nic dobrego jeszcze nigdy nie zrobiły i nie zrobią poza wielką zadymą a jeżeli ktoś zwróci się do nich z problemem to najpierw odsyłają od centrali do ośrodków a następnie stwierdzają że one nie są od pomocy indywidualnej.
Po co te propozycję, których jest tyle ile związków a każda inna. Od zmian są inni i na pewno nie związki udające że cokolwiek robią, może i robią ale tylko dla zarządu i dla ich kasy !!!!!!!!!!

http://www.skarbowcy.pl/blaster/forum/viewtopic.php?p=52059#p52059
Niech ktoś napisze Panu POBORCY dzięki komu są wypłaty 3% - podpowiedź  - na pewno nie dzięki pisaniu takich bredni

U mnie całe szczęście nie ma ZZ, a wypłata 3% była.

21 sie 2009, 18:43
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1407 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 101  Następna strona