atmosfera sklęsła i nie zaglądam już tu tak chętnie jak kiedyś
Dużo chłopców odeszło ostatnio z Puebla
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
27 maja 2009, 22:08
Uwagi do forum
LOMAX też zbanowany ???
28 maja 2009, 17:57
Uwagi do forum
Jednak nasze forumowiczki to wspaniałe ko....
28 maja 2009, 18:00
Uwagi do forum
oktan
Jednak nasze forumowiczki to wspaniałe ko....
ko - leżanki?
____________________________________ Wszystko jest prawdą dla pewnej określonej wartości "prawdy"
28 maja 2009, 21:39
Uwagi do forum
O mały włos, nie dałem powodu by zostać zbanowanym. Edytując podpis pod swoim profilem w związku ze zmianą jakichś kodów został on wypaczony w sposób straszliwy i tylko dzięki mej wrodzonej inteligencji i spostrzegawczości nie ukazał się na forum.
Mój podpis to:
Poborco, nie pytaj co Z Z P E A może zrobić dla Ciebie ? zapytaj, co TY możesz zrobić aby ON tego nie zrobił!
Jest on tylko dla tego prawidłowy, bo napisałem nazwę Z Z P E A oddzielając każdą literkę spacją, gdy napiszesz je razem to wychodzi ? no właśnie ciekawskich i moderatorów zapraszam do sprawdzenia, to znaczy napisania mojego podpisu bez oddzielania wskazanuch literek spacją i umieszczenia go na forum.
Może to jakiś haker powoduje, że tylu chłopców odeszło? Być może pisali coś innego, a zostało napisane ?
____________________________________ Poborco, nie pytaj co Z Z P E A może zrobić dla Ciebie ? zapytaj, co TY możesz zrobić aby ON tego nie zrobił!
28 maja 2009, 22:19
Uwagi do forum
Oj zzpea zzpea ... narozrabiałeś Teraz każdy będzie cię kojarzył z tą organizacją , której nazwę napisałem dwukrotnie po "Oj".
____________________________________ "Tylko zmiana jest niezmienna" - Heraklit
01 cze 2009, 23:32
Uwagi do forum
zielonka
O mały włos, nie dałem powodu by zostać zbanowanym. Edytując podpis pod swoim profilem w związku ze zmianą jakichś kodów został on wypaczony w sposób straszliwy i tylko dzięki mej wrodzonej inteligencji i spostrzegawczości nie ukazał się na forum. Mój podpis to: Poborco, nie pytaj co Z Z P E A może zrobić dla Ciebie ? zapytaj, co TY możesz zrobić aby ON tego nie zrobił! Jest on tylko dlatego prawidłowy, bo napisałem nazwę Z Z P E A oddzielając każdą literkę spacją, gdy napiszesz je razem to wychodzi ? no właśnie ciekawskich i moderatorów zapraszam do sprawdzenia, to znaczy napisania mojego podpisu bez oddzielania wskazanych literek spacją i umieszczenia go na forum. Może to jakiś haker powoduje, że tylu chłopców odeszło? Być może pisali coś innego, a zostało napisane ?
Z Z P E A napisane bez spacji: ZZPEA Zielonka - Ty hakerze jeden!!!
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
02 cze 2009, 05:41
Uwagi do forum
Po wykluczeniu kilku aktywnych forumowiczów (nawet o randze - skarbowiec) zrobił sie taki luz, że moderatorzy i administratorzy mogą sobie pogadać do woli (między sobą). Był kiedyś taki temat:"czystki, czystki i co dalej" ale w nim nie chodziło chyba o użytkowników?
____________________________________ Fenicjanie wynaleźli pieniądze. Raz - nie sztuka. My musimy ciągle je wynajdywać.
02 cze 2009, 07:20
Uwagi do forum
Aga764 i Sylwiak nie mogą wejść a forum Nic na to nie wskazuje, aby zostały zbanowane, więc może jest to problem natury technicznej.
W związku z tym bardzo proszę Administratorów naszego forum, aby sprawdzili, czy wszystko jest OK.
____________________________________ [...] w duchu poszanowania tak ważnej zdobyczy jaką jest wolność słowa [...]
02 cze 2009, 08:06
Uwagi do forum
Chciałabym zapytać od kiedy i dlaczego nie mam dostępu do niektórych postów, np. do tych dwóch ostatnich. Czy inni też tak maja?
02 cze 2009, 20:40
Uwagi do forum
mkeruj
Po wykluczeniu kilku aktywnych forumowiczów (nawet o randze - skarbowiec) zrobił sie taki luz, że moderatorzy i administratorzy mogą sobie pogadać do woli (między sobą). Był kiedyś taki temat:"czystki, czystki i co dalej" ale w nim nie chodziło chyba o użytkowników?
Czyżby Zielonka został moderatorem? Dodano: 02 Cze 2009 09:48 pm
aneleh
Chciałabym zapytać od kiedy i dlaczego nie mam dostępu do niektórych postów, np. do tych dwóch ostatnich. Czy inni też tak maja?
Co znaczy "dostęp do niektórych postów"? Jak widzisz wyżej - dostęp jest
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
02 cze 2009, 20:46
Uwagi do forum
aneleh
Ja też nie mam dostępu do niktórych postów np. oszczędności w resorcie finansów w I kw. 2009 roku, egzamin na IKS, zbieranie danych dot. związków zawodowych - informacja wyświetlano to Nie masz zezwoleń by czytać to forum.
03 cze 2009, 07:03
Uwagi do forum
Wodnik
aneleh
Ja też nie mam dostępu do niktórych postów np. oszczędności w resorcie finansów w I kw. 2009 roku, egzamin na IKS, zbieranie danych dot. związków zawodowych - informacja wyświetlano to Nie masz zezwoleń by czytać to forum.
Wymienione tematy są na zamkniętej części forum, przeznaczonej wyłącznie dla członków Sekcji Krajowej. Poczytaj komunikat na stronie głównej
Dostęp wyłącznie dla członków organizacji zrzeszonych w SK. W celu uzyskania praw dostępu należy do administratorów wysłać następujące dane: imię i nazwisko, login na forum, nazwę organizacji i numer telefonu kontaktowego.
Jeżeli należysz do organizacji zrzeszonej w SK, wystarczy wymienione dane przesłać to administratora (najlepiej przez PW). Jeżeli nie to nic straconego. Wstąp do NSZZ "S" lub załóż komórkę "S" w swojej firmie. Przystąp do SK i ... gotowe
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
03 cze 2009, 07:21
Uwagi do forum
PROPOZYCJA I PROŚBA DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW.
Cytując posta nie z bieżącej strony proszę wklejać do niego link. To pozwoli wrócić do źródła czyli do tego cytowanego posta. Źródło znajduje się czasami kilka czy kilkanaście stron wstecz i odnalezienie go jest kłopotliwe i czasochłonne.
Aby wkleić link należy 1- kliknąć na strzałkę umieszczoną w lewym górnym rogu cytowanego posta, [->] Uwagi do forum 2 - skopiować link, który pojawi się w oknie przeglądarki, (wstawić kursor w okno, nacisnąć klawisze Ctrl i C, 3 - wkleić do bieżącego posta (wstawić kursor w wybranym miejscu posta, który piszemy, nacisnąć klawisze Ctrl i V.
Przykładowy link do posta wielblad 16 Cze 2009 09:56 pm To teraz niech mnie ktoś oświeci: viewtopic.php?p=48719#p48719
Na starym forum odnośnik do cytowanego posta tworzył się automatyczne - wystarczyło na niego kliknąć i wracało się do cytowanego posta. Tutaj nie ma takiej opcji, więc trzeba radzić sobie inaczej. Bywa to bardzo pomocne, a zajmuje tylko 5 sekund.
Nie zawsze jest potrzeba wklejania, tego linka, ale czasami (tak jak ostatnio w topiku "Postępowanie kwalifikacyjne") jest to bardzo pomocne w dotarciu do źródła.