Czy moglibyście zasugerowac jakiś (najlepie niedrogi) hotel lub hostel allbo cóś do spania w okolicy hali expo?
W pracy dostałem maila z ofertą noclegu w jakimś ośrodku związanym ze służbami skarbowymi. Nie pamiętam dokładnie co to było, ale chyba wychodziło bardzo tanio (były także pokoje jednoosobowe). Nie pamiętam też w jakiej odległości od Expo jest ten ośrodek. Niestety, do niedzieli jestem na urlopie, ale mogę jutro zadzwonić do roboty i zapytać o szczegóły.
Ja wykupiłem miejsce sypialne w IC . Czas przyjazdu do Warszawy - 8.10. Jak pociąg się spóźni, to po mnie
16 cze 2009, 18:17
Postępowanie kwalifikacyjne
biurwa1
Wow, odebrałam własnie maila z potwierdzeniem!!! No to machina ruszyła... Można zacząć się uczyć
Na naukę nigdy nie jest za późno
A mnie cały czas dręczy pytanie: czy zrobiłem dopisek na kopercie "Postępowanie kwalifikacyjne". To wcale nie jest śmieszne!!! Przez takie drobne niedopatrzenie nie przyjęto mojego "Listu do Niemena" na konkurs "Nasz Niemen". Adres mailowy podałem na gov.pl, a do końca tygodnia jestem na urlopie...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
16 cze 2009, 18:47
Ja też zarezerwowałam już pokój w Premiere Classe. Z tym, że dwuosobowy, bo jedziemy z koleżanką. Cena za pokój 199 zł + śniadanie po 20 zł na osobę.
Może się umówimy na śniadanie i przespacerujemy razem na egzamin?
16 cze 2009, 18:49
Wygląda na to, że w hotelu Premiere Classe będzie nas więcej. Zatem do zobaczenia na śniadaniu.
16 cze 2009, 19:46
biurwa1
Ja też zarezerwowałam już pokój w Premiere Classe. Z tym, że dwuosobowy, bo jedziemy z koleżanką. Cena za pokój 199 zł + śniadanie po 20 zł na osobę.
Może się umówimy na śniadanie i przespacerujemy razem na egzamin?
Zaczynam żałować, że mam to już za sobą
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
16 cze 2009, 20:25
Czy ktoś może mnie oświecić jaki jest klucz do tego czegoś?
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
16 cze 2009, 20:51
Nakładasz element z kolumny 1 na ten z kolumny 2. Kreski, które się pokryją - znikają. Odp. H ------------- To teraz niech mnie ktoś oświeci:
Ostatnio edytowano 16 cze 2009, 21:02 przez wielblad, łącznie edytowano 1 raz
16 cze 2009, 20:56
prawidłowa odpowiedź H
Dodano: 16 Cze 2009 07:58 pm
widzę, że z kolegą wpadliśmy na to samo rozwiązanie w tej samej chwili
16 cze 2009, 20:57
według mnie H na zasadzie róznicy tzn pasują te cześci które się nie pokrywają
16 cze 2009, 20:59
A B albo G
Dodano: 16 Cze 2009 08:25 pm
mówię o matrycy wielbłąda. eliminuje dalej
Dodano: 16 Cze 2009 08:47 pm
miało być H a nie G
niestety nie umiem znaleźć prawidłowej odpowiedzi
Dodano: 16 Cze 2009 08:58 pm
A albo B, H wyeliminowałam
16 cze 2009, 21:24
Ale dlaczego?
Pewnie nie wszyscy śledzą ten wątek od początku, więc informuję, że cały test jest dostępny tu: http://www.iqtest.dk/main.swf
Można sobie potrenować Prawidłowych odpowiedzi nie podają
16 cze 2009, 22:09
wielblad
Ja wykupiłem miejsce sypialne w IC . Czas przyjazdu do Warszawy - 8.10. Jak pociąg się spóźni, to po mnie
My będziemy mieli stresa czy zdamy egzamin, Ty - innego rodzaju: czy zdążysz na egzamin. Więc na egzaminie za to już będziesz spokojny Ja mam rodzinę w stolicy, więc jadę w piątek i nocuję u rodziny.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
16 cze 2009, 22:15
Dla chętnych zamieszczam dodatkowe 2 zadania typu Tabelki wraz z rozwiązaniami. Tym razem autorem jest kolega, który chciałby wspomóc brać skarbowców zdających egzamin. Poza tym mam dla części egzaminowanych radę: skręćcie kogoś, kto będzie zajmował się cateringiem, przechowywaniem toreb, komórek, itp., jak będziecie zdawali egzamin. Najlepiej jakby był też kierowcą, który Was zawiezie na ten egzamin. Wiem, co mówię. Nie będziecie musieli stać w przerwach w długich kolejkach po jadło i napitek. A ponadto nie będziecie musieli się martwić, czy wykryją Waszą komórkę, której nie oddaliście do ogólnej szatni.
16 cze 2009, 23:11
Saladin
Dla chętnych zamieszczam dodatkowe 2 zadania typu Tabelki wraz z rozwiązaniami. Tym razem autorem jest kolega, który chciałby wspomóc brać skarbowców zdających egzamin. Poza tym mam dla części egzaminowanych radę: skręćcie kogoś, kto będzie zajmował się cateringiem, przechowywaniem toreb, komórek, itp., jak będziecie zdawali egzamin. Najlepiej jakby był też kierowcą, który Was zawiezie na ten egzamin. Wiem, co mówię. Nie będziecie musieli stać w przerwach w długich kolejkach po jadło i napitek. A ponadto nie będziecie musieli się martwić, czy wykryją Waszą komórkę, której nie oddaliście do ogólnej szatni.
Dzięki za rady i pomoc. Gdybyś tak jeszcze dał jakąś malutką podpowiedź do tej matrycy viewtopic.php?p=48719#p48719 Próbuję na wszystkie sposoby i nic się "kupy nie trzyma". Porównuję kolumnami i wierszami i nie mogę znaleźć klucza.