Teraz jest 06 wrz 2025, 19:52

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1407 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 101  Następna strona
3% nagrody kwartalne 
Autor Treść postu
Znawca

REJESTRACJA27 lis 2006, 14:53

POSTY        155
Post Re: Nagrody 3% za I kwartał 2009
Czyli jest jakieś światełko w tunelu :)
Elsinore nie szerz więc defetyzmu bo i tak atmosfera jest kiepska. Daruj sobie opinie w stylu: módlcie się, przyjmuję zakład, mam przeświadczenie, ja nie wiem itp. Jak nie wiesz to nie komentuj , chyba, że tak dla statystyki wrzucasz na forum co ci do głowy przyjdzie - przecież superskarbowiec by się przydał - prawda?

20 maja 2009, 13:48
Amator

REJESTRACJA05 kwi 2009, 15:09

POSTY        13
Na tyle co wiem nie będzie uruchomiona tzw. oszczędnościówka.

20 maja 2009, 14:22
Początkujący

REJESTRACJA18 mar 2009, 22:06

POSTY        3
Hej a nie wiadomo nic o kwotach z pomocy UE dla kontrolujących Fundusze?

20 maja 2009, 18:52

REJESTRACJA11 lut 2008, 15:51

POSTY        199
jjb28                    

ale jak to dalej będzie czy ktoś wie, mi pensja ledwo starcza już teraz czekam na wypłate mimo ze opłace wsi i juz jej nie będe miała :(, czy ktos ruszy temat 3%? bo podejrzewam ze jak nic nie będzie się działo to w tym roku napewno nic nam nie dadzą bo będą myśleć że nam jest tak z tym dobrze :( , a mało tego słyszałam ze moga nam obniżyć pensję do 70%!!!!

Najzabawniejsze jest to, że tak naprawdę oszczędzają USy i UXy. Mój teść jest zastępcą Dyra w jednej inspekcji, która podlega pod zupełnie inne ministerstwo i nie ma żadnych jaj typu racjonalizacja zużycia papieru na kserograficznym zaczynając a na dodupnym kończąc, czy zamrożenie wypłat nagród albo etatów. Nawet teraz mają jakiś casting. Te nasze oszczędzanie to normalnie jakiś wymysł...

Dodano: 20 Maj 2009 07:56 pm

mkeruj                    

Elsinore nie szerz więc defetyzmu bo i tak atmosfera jest kiepska. Daruj sobie opinie w stylu: módlcie się, przyjmuję zakład, mam przeświadczenie, ja nie wiem itp. Jak nie wiesz to nie komentuj , chyba, że tak dla statystyki wrzucasz na forum co ci do głowy przyjdzie - przecież superskarbowiec by się przydał - prawda?

Sądząc po Avatarze i tonie wypowiedzi powiedziałbym: "Minister Patafianowicz we własnej osobie..."

Dodano: 20 Maj 2009 07:56 pm

mkeruj                    

Sądząc po Avatarze i tonie wypowiedzi powiedziałbym: "Minister Patafianowicz we własnej osobie..."

20 maja 2009, 20:53
Fachowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 19:39

POSTY        1834
elsinore                    

Przepraszam za naiwność pytania, ale czy dyrektor generalny MF zostanie pociągnięty do odpowiedzialności za bezprawny nakaz wstrzymania wypłat w stosownych terminach ?

Przez rząd?

20 maja 2009, 21:00

REJESTRACJA11 lut 2008, 15:51

POSTY        199
wishnu                    

Hej a nie wiadomo nic o kwotach z pomocy UE dla kontrolujących Fundusze?

narazie nie wiadomo, a patrząc na Unionów jacy smutni się po korytarzach snują, to chyba bardzo nie wiadomo  :)  :)  :)  Ciekawi mnie co zrobicie gdy UE się rozpadnie... Czytałem dziś rozprawę niejakiego prof. Zięby, podobno rozpadnie się niedługo, ba mało tego że się rozpadnie- pieprznie jak monarchia Karolingów. Swoją drogą życzę jej tego, w sumie nie temu że wam zazdroszcze ale wciąż żywe jest we mnie bratnie wspomnienie bratniego związku sowieckiego i ci Bratni Jura i Grisza i siedemnaście mgnień wiosny... Stąd nie myśl o nagrodach MALCZIK, TY MAŁADZIEŻNYJ GIEROJ I TIEDA NADA IDIT I KAKOJ ŻOPU PRIIWANIC...

20 maja 2009, 21:08

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska
Drago                    

elsinore                    

Przepraszam za naiwność pytania, ale czy dyrektor generalny MF zostanie pociągnięty do odpowiedzialności za bezprawny nakaz wstrzymania wypłat w stosownych terminach ?

Przez rząd?

Zawiadomienie do prokuratury podobno poszło, więc cd. z pewnością nastąpi, choć może właściwszy jest Trybunał Stanu.

20 maja 2009, 21:10
Fachowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 19:39

POSTY        1834
wjawor                    

Drago                    

elsinore                    

Przez rząd?

Zawiadomienie do prokuratury podobno poszło,

Umknął nam ten temat przez przenosiny na nowe forum, ciekawe jak stoi sprawa w prokuraturze..

20 maja 2009, 21:21
Znawca

REJESTRACJA27 lis 2006, 14:53

POSTY        155
Grover: Kolejna wypowiedź która nie wnosi nic do meritum sprawy i avatar też jakiś kiepski  ;)

21 maja 2009, 06:32
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA04 gru 2006, 12:41

POSTY        66
z tymi wypłatami 3% to ciekawa jestem ile jest w tym prawdy? bo ja jakoś w to nie moge uwierzyć :unsure:

21 maja 2009, 08:35
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA09 lis 2007, 13:50

POSTY        23
Dziwnie małe zainteresowanie tym tematem.
Wydawało mi się, że informacja o bardzo prawdopodobnej wypłacie nagród za I kwartał wywoła lawinę wpisów.
Czyżby pracownicy byli już tak "znieczuleni", że ignorują tę informację?
A może są w szoku ?

21 maja 2009, 11:12
Specjalista

REJESTRACJA17 lis 2007, 15:35

POSTY        867
Jak najbardziej jest to wiadomość dająca jakąś nadzieję, ale przy tym, co wyprawia ten rząd  :zly1:  to uwierzę, jak zobaczę pieniądze na koncie.
W moim urzędzie już wiele razy było tak, że miały być wypłaty dodatkowych pieniędzy i w ostatniej chwili wycofywano się z tego.  :angry2:  
Wolę być miło zaskoczona, niż się nieziemsko rozczarować  :wacko:

21 maja 2009, 12:37
Zaawansowany

REJESTRACJA25 paź 2006, 18:36

POSTY        48
Magsli ale masz nieziemski avatar. To twoje zdjęcie? Jak tak to chciałbym cię odwiedzić i porozmawiać  :piwo:

21 maja 2009, 13:14
Specjalista

REJESTRACJA17 lis 2007, 15:35

POSTY        867
skarbuś                    

Magsli ale masz nieziemski avatar. To twoje zdjęcie? Jak tak to chciałbym cię odwiedzić i porozmawiać  :piwo:

Jestem zbyt wstydliwa, aby zamieścić takie zdjęcie, ale to mój typ  :wysmiewacz:
Nie odbiegaj od tematu  B)))  Co wiesz o wypłatach  :czytaj:

21 maja 2009, 13:37
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1407 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 101  Następna strona