Teraz jest 06 wrz 2025, 11:29

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2158 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 155  Następna strona
Znamy zasady wyboru nowych NUSów, znamy wyniki 
Autor Treść postu
Zawodowiec

REJESTRACJA10 lis 2006, 07:34

POSTY        3465

My zawdzięczamy poprzedniej opcji Panią Naczelnik.

Zobaczymy kogo będziemy zawdzięczać obecnej opcji :rolleyes:
Ja liczę na to, że już teraz to wszyscy będą szczęśliwi :D  :brawa:
Bo teraz tych nieudaczników z nadania według klucza partyjnego zastąpią kąpetętni fachowcy z krfi i kości :P

Ostatnio edytowano 07 lis 2008, 17:53 przez kominiarz, łącznie edytowano 1 raz

07 lis 2008, 17:53
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA02 gru 2006, 20:06

POSTY        19

W cydzysłowiu?

07 lis 2008, 17:56
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA27 sie 2007, 15:35

POSTY        114
> Wraca zmęczony grabarz do domu, ledwie żywy, pada z nóg. Żona pyta:
> - Co ci Stefciu, ile miałeś pogrzebów dzisiaj?!
> A on:
> - Jeden, ale chowaliśmy naczelnika urzędu skarbowego.
> - No i co z tego?!
> - No niby nic, ale jak go tylko zakopaliśmy, to zerwały się takie brawa,
> że musieliśmy 7 razy bisować...
Sorry, to bardziej pasuje do "Pośmiejmy się" ale nie mogłem się powstrzymać.

Ostatnio edytowano 08 lis 2008, 11:41 przez Segregator, łącznie edytowano 1 raz

08 lis 2008, 11:36
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA01 lis 2008, 12:11

POSTY        9

<!--quoteo(post=36985:date=07. 11. 2008 g. 15:25:name=nadszyszkownik)--><div class='quotetop'>(nadszyszkownik @ 07. 11. 2008 g. 15:25) [snapback]36985[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

W cydzysłowiu?
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Nadchodzi chwila prawdy czy EKSPERCI obiecywani przez PO podczas kampanii wyborczej był to tylko chwyt marketingowy , czy z braku laku zostają na stanowiskach zwolennicy teorii sPISku z poprzedniej opcji. :zygi:

12 lis 2008, 19:22
Fachowiec

REJESTRACJA23 paź 2006, 03:51

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor

<!--quoteo(post=36997:date=07. 11. 2008 g. 17:56:name=paszczak)--><div class='quotetop'>(paszczak @ 07. 11. 2008 g. 17:56) [snapback]36997[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
<!--quoteo(post=36985:date=07. 11. 2008 g. 15:25:name=nadszyszkownik)--><div class='quotetop'>(nadszyszkownik @ 07. 11. 2008 g. 15:25) [snapback]36985[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

W cydzysłowiu?
Nadchodzi chwila prawdy czy EKSPERCI obiecywani przez PO podczas kampanii wyborczej był to tylko chwyt marketingowy , czy z braku laku zostają na stanowiskach zwolennicy teorii sPISku z poprzedniej opcji. :zygi:

Jaki tam chwyt marketingowy... ktoś przecież zapełnił przed wyborami szuflady PO setkami projektów  :czytaj:  ustaw... krasnale tego nie zrobiły.

13 lis 2008, 08:43
Fachowiec

REJESTRACJA23 paź 2006, 03:51

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor
Dziś deadline co do <a href="http://mf.gov.pl/_files_/bip/bip_nabor/ogloszenia/2008/konkursy.pdf" target="_blank">k o n k u r s u</a> - no i jak tam u Was zainteresowanie ? Ciekawe czy MF zasypie fala zgłoszeń ?

13 lis 2008, 11:28
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA05 lut 2008, 17:45

POSTY        84
Kiedyś naczelną zasada wyboru na stanowisko dyrektorskie było iż była to osoba z innej miejscowości.
Miało to same zalety:
1. Nie było układów wewnątrz.
2. Nie było układów z podatnikami. (W każdym razie nie od razu)
3. Osoba była wiarygodna bo nie znano jej grzeszków młodości, a więc miała kredyt zaufania.
4. W urzędach są różne klany rodzinne i wybór jednego klanu powoduje reakcję wendetty drugiego klanu.

13 lis 2008, 18:00
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA13 gru 2006, 08:55

POSTY        54
Jak większość skarbowców podejrzewam, że konkurs jest ustawiony i wynik jest przesądzony. Mam jednak nadzieję, że się mylę i dlatego na razie sobie daruję komentarze. Jeżeli PO postąpi podobnie jak ich poprzednicy - przeprowadzi "lewy" konkurs - straci cały kredyt zaufania jaki u mnie mimo wszystko jeszcze posiada. I wtedy napiszę tu co o tym myślę. Jak pisałem - jeszcze się łudzę - wbrew wszelkim pogłoskom i plotkom. Ku mojemu zdziwieniu chętnych do udziału w konkursie jest sporo. Szkoda, że nie ma oficjalnej listy kandydatów... niektóre nazwiska by wielu zdziwiły!

13 lis 2008, 18:21

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

Jak większość skarbowców...

Z iloma na ten temat rozmawiałeś  :blink:

13 lis 2008, 18:30
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA01 lis 2008, 12:11

POSTY        9

Jak większość skarbowców podejrzewam, że konkurs jest ustawiony i wynik jest przesądzony. Mam jednak nadzieję, że się mylę i dlatego na razie sobie daruję komentarze. Jeżeli PO postąpi podobnie jak ich poprzednicy - przeprowadzi "lewy" konkurs - straci cały kredyt zaufania jaki u mnie mimo wszystko jeszcze posiada. I wtedy napiszę tu co o tym myślę. Jak pisałem - jeszcze się łudzę - wbrew wszelkim pogłoskom i plotkom. Ku mojemu zdziwieniu chętnych do udziału w konkursie jest sporo. Szkoda, że nie ma oficjalnej listy kandydatów... niektóre nazwiska by wielu zdziwiły!

Wielu - zazdroszczę, jest z czego wybierać.
U nas 1 - konkurenci odeszli na własną prośbę.... <_<

13 lis 2008, 18:39
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA25 wrz 2006, 06:21

POSTY        201

Ja wysłałem wymagane dokumety i mam nadzieję, że (dzięki walce i pracy) wygram pollposition . Moim zdaniem (a chcieć to móc) okliczności już zaszy tak daleko, że wszelkie nieuczciwe, występne konowania dotyczące konkursów będą  przedmiotem oceny CBA i prokuratury.

13 lis 2008, 18:41

REJESTRACJA20 paź 2006, 19:00

POSTY        2176

Ja wysłałem wymagane dokumety i mam nadzieję, że (dzięki walce i pracy) wygram pollposition . (...)

Warto walczyć o jak najlepsze "miejsce startowe". Tyle, że ważniejszy jest końcowy wynik.
Powodzenia.  :piwo:

13 lis 2008, 18:48
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA13 gru 2006, 08:55

POSTY        54

<!--quoteo(post=37384:date=13. 11. 2008 g. 18:21:name=Fatality)--><div class='quotetop'>(Fatality @ 13. 11. 2008 g. 18:21) [snapback]37384[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

... z wieloma? No... przynajmniej z kilkoma... Poza tym na tym forum troszkę czytałem i ton beznadziei się przebija... IMHO...

13 lis 2008, 20:49

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

<!--quoteo(post=37386:date=13. 11. 2008 g. 19:30:name=wjawor)--><div class='quotetop'>(wjawor @ 13. 11. 2008 g. 19:30) [snapback]37386[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
<!--quoteo(post=37384:date=13. 11. 2008 g. 18:21:name=Fatality)--><div class='quotetop'>(Fatality @ 13. 11. 2008 g. 18:21) [snapback]37384[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

... z wieloma? No... przynajmniej z kilkoma... Poza tym na tym forum troszkę czytałem i ton beznadziei się przebija... IMHO...
No to do "większości" chyba jednak jeszcze daleko. :D

13 lis 2008, 21:56
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2158 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 155  Następna strona