Teraz jest 06 wrz 2025, 07:32

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 126 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Co w IS Poznań i IS Szczecin? 
Autor Treść postu
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA04 mar 2008, 11:11

POSTY        21

LOKALIZACJAZachodnia Pomorska Polska
[quote name='Ricard' date='11. 07. 2008  g. 16:06' post='32401']
[quote name='Baribal' post='32148' date='03. 07. 2008 g. 19:34']
No i nawt zmiany barw Mieciowi nie pomogły! :brawa:
[/quote]
Sory za małe przekłamamnia ale wiecie przyjaźń przyjaźnią ale u Nas wiadomym jest że nasz MM opozycyjny działacz NZS z Poznania został SLDowską marionetką. Teraz biega po poznańskim UKSie ze szturmówką i goni PISiorki.
Przykre ale prawdziwe.
Odniósł podobno sukces i przeforsował likwidację Wydział Kontroli Obrotu Towarowego z Zagranicą

Kocham Poznań  :piwo: i Poznaniaków więc do zobaczenia w Szczecinie.

PS. Czy jest prawdą że kolejny etap reformy to likiwidacja Oddziałów Zamiejcowych o takich próbach w Poznaniu doniosły mi ptaszynki.
Pozdrawiam WOTzZ a szczególnie chłopaków wy wiecie. :wub:

17 lip 2008, 20:28
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA30 paź 2006, 08:43

POSTY        15
Pan MM niedługo zlikwiduje jeszcze kilka innych komrek organizacyjnych,Musi się wykazać za okazaną mu łaskę.Pomogły jego wizyty w Warszawie,no cóż i archiwiście historykowi coś  do głowy wpadnie rod czasu do czasu.

18 lip 2008, 15:51
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA23 wrz 2006, 20:17

POSTY        178

LOKALIZACJAwielkopolska
[quote name='papa' date='17. 07. 2008  g. 20:28' post='32512']
[quote name='Ricard' date='11. 07. 2008  g. 16:06' post='32401']
[quote name='Baribal' post='32148' date='03. 07. 2008 g. 19:34']
No i nawt zmiany barw Mieciowi nie pomogły! :brawa:
[/quote]
Sory za małe przekłamamnia ale wiecie przyjaźń przyjaźnią ale u Nas wiadomym jest że nasz MM opozycyjny działacz NZS z Poznania został SLDowską marionetką. Teraz biega po poznańskim UKSie ze szturmówką i goni PISiorki.
Przykre ale prawdziwe.
Odniósł podobno sukces i przeforsował likwidację Wydział Kontroli Obrotu Towarowego z Zagranicą

Kocham Poznań  :piwo: i Poznaniaków więc do zobaczenia w Szczecinie.

PS. Czy jest prawdą że kolejny etap reformy to likiwidacja Oddziałów Zamiejcowych o takich próbach w Poznaniu doniosły mi ptaszynki.
Pozdrawiam WOTzZ a szczególnie chłopaków wy wiecie. :wub:
[/quote]

To ci dobrze ptaszki ćwierkały, oficjalnie nie , ale wyczułem że ma taki plan

19 lip 2008, 21:38
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA16 lis 2006, 23:32

POSTY        33
Też słyszałem o likwidacji Ośrodków Zamiejscowych, ponoć nawet mają już zablokowane etaty i nikogo nie zatrudniają. O tym także wspomniano na spotkaniu 16 lipca z DIS w Poznaniu. Spotkanie właściwie nic nie wniosło, żadnych konkretów nie było. Raczej była to forma grzecznościowa, że chce się spotkać ze ZZ, poznać problemy... no i najważniejsze że w razie problemów aby ZZ starały się dogadać loklanie, w najgorszym wypadku przez IS, ale aby czasem nikomu nie przyszło do głowy pisać czegokolwiek do MF ;-)

23 lip 2008, 10:15
Zaawansowany

REJESTRACJA31 sty 2008, 12:59

POSTY        40
Dziadek! co ty za herezje głosisz pisząc :  

"ale u Nas wiadomym jest że nasz MM opozycyjny działacz NZS z Poznania został SLDowską marionetką. Teraz biega po poznańskim UKSie ze szturmówką i goni PISiorki.Przykre ale prawdziwe."

Ty chyba nie widziałeś MM na własne oczy, bo  gdybyś widział i wiedział ,że ma dopiero 30 parę lat, to nie mógł być opozycjonista NZS-u.W czasach kiedy była opozycja pewnie dopiero kończył podstawówkę. Z wieku wynika, że studiował pewnie w pocz. lat 90-tych a wtedy NZS nie był w opozycji.

Jak tu się mamy wypowiadać jako skarbowcy, niech to będą rzeczowe i sprawdzone informacje a nie zakłamanie jak na innych portalach internetowych.
Więc nie siej propagandy i paniki, tylko trzymaj sie faktów-pozdrawiam.

24 lip 2008, 12:17
Początkujący

REJESTRACJA24 lis 2006, 20:32

POSTY        6

24 lip 2008, 21:18
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA04 mar 2008, 11:11

POSTY        21

LOKALIZACJAZachodnia Pomorska Polska

Dziadek! co ty za herezje głosisz pisząc :  

"ale u Nas wiadomym jest że nasz MM opozycyjny działacz NZS z Poznania został SLDowską marionetką. Teraz biega po poznańskim UKSie ze szturmówką i goni PISiorki.Przykre ale prawdziwe."

Ty chyba nie widziałeś MM na własne oczy, bo  gdybyś widział i wiedział ,że ma dopiero 30 parę lat, to nie mógł być opozycjonista NZS-u.W czasach kiedy była opozycja pewnie dopiero kończył podstawówkę. Z wieku wynika, że studiował pewnie w pocz. lat 90-tych a wtedy NZS nie był w opozycji.

Jak tu się mamy wypowiadać jako skarbowcy, niech to będą rzeczowe i sprawdzone informacje a nie zakłamanie jak na innych portalach internetowych.
Więc nie siej propagandy i paniki, tylko trzymaj sie faktów-pozdrawiam.

MM ma 40 parę choć wygląda na ok.50.
30 to on miał z 10 lat temu.
Był był w NZS po kilku głębszych opowiada jak zdobywali KW PZPRu w Poznaniu i dzieła LENINA wynosili pewnie dzisiaj w jego gabinecie stoją bo to dużo książek.

Ostatnio edytowano 25 lip 2008, 19:51 przez papa, łącznie edytowano 1 raz

25 lip 2008, 17:12
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA25 lip 2008, 16:49

POSTY        42
Był w NZS i zdobywał KW PZPR??? Co za bzdura. Zdrowo się facet "nawalił" jak to opowiadał

26 lip 2008, 11:22
Fachowiec

REJESTRACJA09 kwi 2008, 15:21

POSTY        1034
Dlaczego Hogato odbierasz MM kawałek życiorysu. Nie jest wcale wykluczone, że mógł jako szczawik stać na forpocztach zdobywających  gmachy KW. Arytmetyki nie oszukasz.

26 lip 2008, 11:38
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        42
Nie oszukuję arytmetyki i lat temu Panu nie odejmuję.Nie znam go.  Zdobywał? czy mógł to zdobywać? Nie dorabiajmy ludziom życiorysów. Należałam do NZS ale nie zdobywałam żadnych gmachów. Trzymajmy się faktów. " Prawda istnieje wymyśla się tylko kłamstwa" . Na naszym forum piszmy o konkretach. Nie dość nam bzdur wypisywanych w gazetach? :)

26 lip 2008, 11:51
Fachowiec

REJESTRACJA09 kwi 2008, 15:21

POSTY        1034
Strasznie wielką żarliwość udokumentowujesz. Łapki nie podłożę. Bądź dzelna w dobrych zawodach.

26 lip 2008, 12:26
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        42
Lubię konkrety, za Pana MM łapek też nie podłożę bo go nie znam i mogę je stracić, ale drażni mnie ble ble ble na tym forum :D

26 lip 2008, 13:18
Fachowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 19:39

POSTY        1834

A  co słychać w IS Szczecin?

Wakacje, ani chybi.

26 lip 2008, 15:08
Początkujący

REJESTRACJA25 wrz 2006, 18:53

POSTY        9
Jak ktos jest zainteresowany panem MM,  jego przeszłością, to zapraszan na portal "nasza klasa". Zdziwiono chwyci jak ta lala :za2:  :za2:

28 lip 2008, 11:26
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 126 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona