[quote name='Ricard' date='11. 07. 2008 g. 16:06' post='32401'] [quote name='Baribal' post='32148' date='03. 07. 2008 g. 19:34'] No i nawt zmiany barw Mieciowi nie pomogły! :brawa: [/quote] Sory za małe przekłamamnia ale wiecie przyjaźń przyjaźnią ale u Nas wiadomym jest że nasz MM opozycyjny działacz NZS z Poznania został SLDowską marionetką. Teraz biega po poznańskim UKSie ze szturmówką i goni PISiorki. Przykre ale prawdziwe. Odniósł podobno sukces i przeforsował likwidację Wydział Kontroli Obrotu Towarowego z Zagranicą
Kocham Poznań :piwo: i Poznaniaków więc do zobaczenia w Szczecinie.
PS. Czy jest prawdą że kolejny etap reformy to likiwidacja Oddziałów Zamiejcowych o takich próbach w Poznaniu doniosły mi ptaszynki. Pozdrawiam WOTzZ a szczególnie chłopaków wy wiecie. :wub:
Pan MM niedługo zlikwiduje jeszcze kilka innych komrek organizacyjnych,Musi się wykazać za okazaną mu łaskę.Pomogły jego wizyty w Warszawie,no cóż i archiwiście historykowi coś do głowy wpadnie rod czasu do czasu.
18 lip 2008, 15:51
[quote name='papa' date='17. 07. 2008 g. 20:28' post='32512'] [quote name='Ricard' date='11. 07. 2008 g. 16:06' post='32401'] [quote name='Baribal' post='32148' date='03. 07. 2008 g. 19:34'] No i nawt zmiany barw Mieciowi nie pomogły! :brawa: [/quote] Sory za małe przekłamamnia ale wiecie przyjaźń przyjaźnią ale u Nas wiadomym jest że nasz MM opozycyjny działacz NZS z Poznania został SLDowską marionetką. Teraz biega po poznańskim UKSie ze szturmówką i goni PISiorki. Przykre ale prawdziwe. Odniósł podobno sukces i przeforsował likwidację Wydział Kontroli Obrotu Towarowego z Zagranicą
Kocham Poznań :piwo: i Poznaniaków więc do zobaczenia w Szczecinie.
PS. Czy jest prawdą że kolejny etap reformy to likiwidacja Oddziałów Zamiejcowych o takich próbach w Poznaniu doniosły mi ptaszynki. Pozdrawiam WOTzZ a szczególnie chłopaków wy wiecie. :wub: [/quote]
To ci dobrze ptaszki ćwierkały, oficjalnie nie , ale wyczułem że ma taki plan
____________________________________ Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce
19 lip 2008, 21:38
Też słyszałem o likwidacji Ośrodków Zamiejscowych, ponoć nawet mają już zablokowane etaty i nikogo nie zatrudniają. O tym także wspomniano na spotkaniu 16 lipca z DIS w Poznaniu. Spotkanie właściwie nic nie wniosło, żadnych konkretów nie było. Raczej była to forma grzecznościowa, że chce się spotkać ze ZZ, poznać problemy... no i najważniejsze że w razie problemów aby ZZ starały się dogadać loklanie, w najgorszym wypadku przez IS, ale aby czasem nikomu nie przyszło do głowy pisać czegokolwiek do MF
23 lip 2008, 10:15
Dziadek! co ty za herezje głosisz pisząc :
"ale u Nas wiadomym jest że nasz MM opozycyjny działacz NZS z Poznania został SLDowską marionetką. Teraz biega po poznańskim UKSie ze szturmówką i goni PISiorki.Przykre ale prawdziwe."
Ty chyba nie widziałeś MM na własne oczy, bo gdybyś widział i wiedział ,że ma dopiero 30 parę lat, to nie mógł być opozycjonista NZS-u.W czasach kiedy była opozycja pewnie dopiero kończył podstawówkę. Z wieku wynika, że studiował pewnie w pocz. lat 90-tych a wtedy NZS nie był w opozycji.
Jak tu się mamy wypowiadać jako skarbowcy, niech to będą rzeczowe i sprawdzone informacje a nie zakłamanie jak na innych portalach internetowych. Więc nie siej propagandy i paniki, tylko trzymaj sie faktów-pozdrawiam.
24 lip 2008, 12:17
A co słychać w IS Szczecin?
24 lip 2008, 21:18
Marengo
Dziadek! co ty za herezje głosisz pisząc :
"ale u Nas wiadomym jest że nasz MM opozycyjny działacz NZS z Poznania został SLDowską marionetką. Teraz biega po poznańskim UKSie ze szturmówką i goni PISiorki.Przykre ale prawdziwe."
Ty chyba nie widziałeś MM na własne oczy, bo gdybyś widział i wiedział ,że ma dopiero 30 parę lat, to nie mógł być opozycjonista NZS-u.W czasach kiedy była opozycja pewnie dopiero kończył podstawówkę. Z wieku wynika, że studiował pewnie w pocz. lat 90-tych a wtedy NZS nie był w opozycji.
Jak tu się mamy wypowiadać jako skarbowcy, niech to będą rzeczowe i sprawdzone informacje a nie zakłamanie jak na innych portalach internetowych. Więc nie siej propagandy i paniki, tylko trzymaj sie faktów-pozdrawiam.
MM ma 40 parę choć wygląda na ok.50. 30 to on miał z 10 lat temu. Był był w NZS po kilku głębszych opowiada jak zdobywali KW PZPRu w Poznaniu i dzieła LENINA wynosili pewnie dzisiaj w jego gabinecie stoją bo to dużo książek.
Ostatnio edytowano 25 lip 2008, 19:51 przez papa, łącznie edytowano 1 raz
25 lip 2008, 17:12
Był w NZS i zdobywał KW PZPR??? Co za bzdura. Zdrowo się facet "nawalił" jak to opowiadał
26 lip 2008, 11:22
Dlaczego Hogato odbierasz MM kawałek życiorysu. Nie jest wcale wykluczone, że mógł jako szczawik stać na forpocztach zdobywających gmachy KW. Arytmetyki nie oszukasz.
26 lip 2008, 11:38
Nie oszukuję arytmetyki i lat temu Panu nie odejmuję.Nie znam go. Zdobywał? czy mógł to zdobywać? Nie dorabiajmy ludziom życiorysów. Należałam do NZS ale nie zdobywałam żadnych gmachów. Trzymajmy się faktów. " Prawda istnieje wymyśla się tylko kłamstwa" . Na naszym forum piszmy o konkretach. Nie dość nam bzdur wypisywanych w gazetach?
26 lip 2008, 11:51
Strasznie wielką żarliwość udokumentowujesz. Łapki nie podłożę. Bądź dzelna w dobrych zawodach.
26 lip 2008, 12:26
Lubię konkrety, za Pana MM łapek też nie podłożę bo go nie znam i mogę je stracić, ale drażni mnie ble ble ble na tym forum
26 lip 2008, 13:18
bobi13
A co słychać w IS Szczecin?
Wakacje, ani chybi.
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
26 lip 2008, 15:08
Jak ktos jest zainteresowany panem MM, jego przeszłością, to zapraszan na portal "nasza klasa". Zdziwiono chwyci jak ta lala :za2: :za2: