Teraz jest 06 wrz 2025, 06:14

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 179 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Następna strona
Dlaczego to forum (nie)umiera? 
Autor Treść postu
Site Admin

REJESTRACJA09 maja 2006, 21:23

POSTY        2059

LOKALIZACJARada Krajowej Sekcji Administracji Skarbowej
Nie wytniemy, ale zwrócimy uwagę, że kłamiesz i damy dwa ostrzeżenia (za poprzednie kłamstwa również). To samo napisałeś już pod pismem do MF. A tam nie było stwierdzenia, że jesteśmy jedyną reprezentatywną organizacją, ale że jako jedyna reprezentatywna zaprotestowaliśmy przeciwko zabieraniu nam pieniędzy - co jest prawdą, bo druga organizacja reprezentatywna (ZZPEA) ma to akurat gdzieś...

17 maja 2008, 14:22
Zobacz profil WWW

REJESTRACJA02 maja 2008, 16:09

POSTY        39
Nie wiem czy to efekt mojego pisania , ale dzisiaj aktywność na forum taka,że pozazdrościć, odżywają nawet tematy zapomniane od kilku miesięcy.

17 maja 2008, 15:55
Zawodowiec

REJESTRACJA10 lis 2006, 07:34

POSTY        3465

Za Wikipedią.
PISkorz - Opis.
Podłużne, walcowate ciało koloru brązowego, ciemniejszy na grzbiecie, jasny na stronie brzusznej, otwór gębowy w położeniu dolnym, otoczony dziesięcioma wąsami, niewielkie łuski.

Tłumaczenie POjęć
<!--sizeo:4--><span style="font-size:14pt;line-height:100%"><!--/sizeo--> PO<!--sizec--></span><!--/sizec-->

PO - Pawłowa Odruch
POkazujesz wyborcy PO zdjęcie Kaczyńskiego, wpada w furię, źle się czuje, kręci mu się z jadu zalewającego całe ciało w głowie.
Pokazujesz zdjęcie Tuska z siatką jabłek, Pawlaka na kartoflisku z kosą - wpada w ekstazę, w przyjemny stan umysłu, odpręża się.

PS
I cytat autora tłumaczenia. Nie mój.
Takiej agresji jak u wyborców PO nie widziałem u stronników żadnej partii politycznej. A teraz ta agresja wzrasta, ceny wszystkiego wraz z jabłkami szybują w górę, pensje stoją w miejscu, autostrady stoją, zapaść na giełdzie, inwestorzy uciekają.

A to mój:
Zaczyna się obiecywana nam Druga Irlandia.... :rolleyes:

Ostatnio edytowano 17 maja 2008, 17:19 przez kominiarz, łącznie edytowano 1 raz

17 maja 2008, 17:18
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity

Nie wiem czy to efekt mojego pisania, ale dzisiaj aktywność na forum taka, że pozazdrościć, odżywają nawet tematy zapomniane od kilku miesięcy.

Zawsze świeża krew pobudza stare komórki! :D

29 cze 2008, 08:02

REJESTRACJA20 paź 2006, 19:00

POSTY        2176

<!--quoteo(post=29651:date=17. 05. 2008 g. 17:55:name=śruba)--><div class='quotetop'>(śruba @ 17. 05. 2008 g. 17:55) [snapback]29651[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Nie wiem czy to efekt mojego pisania, ale dzisiaj aktywność na forum taka, że pozazdrościć, odżywają nawet tematy zapomniane od kilku miesięcy.

Zawsze świeża krew pobudza stare komórki! :D
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Ale musi być bardzo świeża, jeszcze cieplutka.
Wtedy smakuje najlepiej... :blush:

29 cze 2008, 08:25
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA16 sty 2008, 23:04

POSTY        15
Forum umiera  - a no umiera i zapewne umrze jak będzie taka cenzura jak w moim US. Dyrekcja posty czyta, drukuje i zachowuje (być może do wykorzystania w stosownym czasie). Tak więc nie można pisać. Cóż nam pozostało - tylko czytać. :mur:

30 cze 2008, 19:46
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA20 paź 2006, 18:20

POSTY        296
Pewnie tak,rozsądni  ludzie widzą, że w tzw "slkarbówce" nic się już nie da osiągnąć więc miast marnować siły i emocje szukają na własną rękę  wyjścia z kanału , w którym się znaleźli. Czy sprawozdania ze spartakiady , tudzież inne infantylne tematy są w stanie wciągnąc kogokolwiek z postrzedających bieżącą sytuację służb skarbowych w sposób trzeźwy w jakąkolwiek dyskusję?.
Po prostu, nie ma już nic i ratuj się kto może.

30 cze 2008, 20:22
Fachowiec

REJESTRACJA23 paź 2006, 03:51

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor

Forum umiera  - a no umiera i zapewne umrze jak będzie taka cenzura jak w moim US. Dyrekcja posty czyta, drukuje i zachowuje (być może do wykorzystania w stosownym czasie). Tak więc nie można pisać. Cóż nam pozostało - tylko czytać. :mur:

A to Ty pracujesz 24/7 ?

30 cze 2008, 20:29
Fachowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 19:39

POSTY        1834

Forum umiera, czy to słuszna diagnoza?
Pewnie tak,rozsądni  ludzie widzą, że w tzw "slkarbówce" nic się już nie da osiągnąć więc miast marnować siły i emocje szukają na własną rękę  wyjścia z kanału , w którym się znaleźli. Czy sprawozdania ze spartakiady , tudzież inne infantylne tematy są w stanie wciągnąc kogokolwiek z postrzedających bieżącą sytuację służb skarbowych w sposób trzeźwy w jakąkolwiek dyskusję?.
Po prostu, nie ma już nic i ratuj się kto może.

Na szczęście są na Forum ludzie, którym tonąca łajba MF nie przeszkadza.

30 cze 2008, 20:33
Fachowiec

REJESTRACJA20 paź 2006, 17:37

POSTY        1023

To piszcie po godzinach. U nas też nikt nie wchodzi ze służbowego żeby pisać, bo wiemy (oficjalnie), że jesteśmy kontrolowani.

O drukowaniu nic nie wiem. Choć... i tak może być.

30 cze 2008, 20:41
Fachowiec

REJESTRACJA23 paź 2006, 03:51

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor
Paranoja... to tylko czekać jak ktoś opublikuje forum drukiem... swoją droga trza mieć nieźle nadymione we łbie by jeszcze posty drukować  <_<

30 cze 2008, 20:47
Zawodowiec

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity

Tak więc nie można pisać.
Cóż nam pozostało - tylko czytać. :mur:

To jak poaresztują tych co piszą, to kto będzie czytał, kiedy nie będzie komu pisać???  :lol:

30 cze 2008, 21:11
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA16 sty 2008, 23:04

POSTY        15

<!--quoteo(post=32050:date=30. 06. 2008 g. 21:46:name=Nimfa3)--><div class='quotetop'>(Nimfa3 @ 30. 06. 2008 g. 21:46) [snapback]32050[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

To jak poaresztują tych co piszą, to kto będzie czytał, kiedy nie będzie komu pisać???  :lol:

Myślę, ze aż tak źle nie będzie. Ale Wy piszcie bo bardzo lubię czytać :)

30 cze 2008, 21:16
Zawodowiec

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity

<!--quoteo(post=32059:date=30. 06. 2008 g. 21:11:name=Nadir)--><div class='quotetop'>(Nadir @ 30. 06. 2008 g. 21:11) [snapback]32059[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
<!--quoteo(post=32050:date=30. 06. 2008 g. 21:46:name=Nimfa3)--><div class='quotetop'>(Nimfa3 @ 30. 06. 2008 g. 21:46) [snapback]32050[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Myślę, ze aż tak źle nie będzie. Ale Wy piszcie bo bardzo lubię czytać :)
A kogo najbardziej lubisz?... czytać?...   :blush:

01 lip 2008, 05:41
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 179 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Następna strona