Nie wytniemy, ale zwrócimy uwagę, że kłamiesz i damy dwa ostrzeżenia (za poprzednie kłamstwa również). To samo napisałeś już pod pismem do MF. A tam nie było stwierdzenia, że jesteśmy jedyną reprezentatywną organizacją, ale że jako jedyna reprezentatywna zaprotestowaliśmy przeciwko zabieraniu nam pieniędzy - co jest prawdą, bo druga organizacja reprezentatywna (ZZPEA) ma to akurat gdzieś...
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
17 maja 2008, 14:22
Nie wiem czy to efekt mojego pisania , ale dzisiaj aktywność na forum taka,że pozazdrościć, odżywają nawet tematy zapomniane od kilku miesięcy.
17 maja 2008, 15:55
helvet
Za Wikipedią. PISkorz - Opis. Podłużne, walcowate ciało koloru brązowego, ciemniejszy na grzbiecie, jasny na stronie brzusznej, otwór gębowy w położeniu dolnym, otoczony dziesięcioma wąsami, niewielkie łuski.
PO - Pawłowa Odruch POkazujesz wyborcy PO zdjęcie Kaczyńskiego, wpada w furię, źle się czuje, kręci mu się z jadu zalewającego całe ciało w głowie. Pokazujesz zdjęcie Tuska z siatką jabłek, Pawlaka na kartoflisku z kosą - wpada w ekstazę, w przyjemny stan umysłu, odpręża się.
PS I cytat autora tłumaczenia. Nie mój. Takiej agresji jak u wyborców PO nie widziałem u stronników żadnej partii politycznej. A teraz ta agresja wzrasta, ceny wszystkiego wraz z jabłkami szybują w górę, pensje stoją w miejscu, autostrady stoją, zapaść na giełdzie, inwestorzy uciekają.
A to mój: Zaczyna się obiecywana nam Druga Irlandia.... :rolleyes:
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
Ostatnio edytowano 17 maja 2008, 17:19 przez kominiarz, łącznie edytowano 1 raz
17 maja 2008, 17:18
śruba
Nie wiem czy to efekt mojego pisania, ale dzisiaj aktywność na forum taka, że pozazdrościć, odżywają nawet tematy zapomniane od kilku miesięcy.
Zawsze świeża krew pobudza stare komórki!
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
29 cze 2008, 08:02
Nadir
<!--quoteo(post=29651:date=17. 05. 2008 g. 17:55:name=śruba)--><div class='quotetop'>(śruba @ 17. 05. 2008 g. 17:55) [snapback]29651[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Nie wiem czy to efekt mojego pisania, ale dzisiaj aktywność na forum taka, że pozazdrościć, odżywają nawet tematy zapomniane od kilku miesięcy.
Zawsze świeża krew pobudza stare komórki! <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Ale musi być bardzo świeża, jeszcze cieplutka. Wtedy smakuje najlepiej... :blush:
29 cze 2008, 08:25
Forum umiera - a no umiera i zapewne umrze jak będzie taka cenzura jak w moim US. Dyrekcja posty czyta, drukuje i zachowuje (być może do wykorzystania w stosownym czasie). Tak więc nie można pisać. Cóż nam pozostało - tylko czytać. :mur:
30 cze 2008, 19:46
Forum umiera, czy to słuszna diagnoza? Pewnie tak,rozsądni ludzie widzą, że w tzw "slkarbówce" nic się już nie da osiągnąć więc miast marnować siły i emocje szukają na własną rękę wyjścia z kanału , w którym się znaleźli. Czy sprawozdania ze spartakiady , tudzież inne infantylne tematy są w stanie wciągnąc kogokolwiek z postrzedających bieżącą sytuację służb skarbowych w sposób trzeźwy w jakąkolwiek dyskusję?. Po prostu, nie ma już nic i ratuj się kto może.
____________________________________ idź wyprostowany wśród tych co na kolanach
30 cze 2008, 20:22
Nimfa3
Forum umiera - a no umiera i zapewne umrze jak będzie taka cenzura jak w moim US. Dyrekcja posty czyta, drukuje i zachowuje (być może do wykorzystania w stosownym czasie). Tak więc nie można pisać. Cóż nam pozostało - tylko czytać. :mur:
A to Ty pracujesz 24/7 ?
____________________________________ always look on the bright side of life
30 cze 2008, 20:29
cyanide3
Forum umiera, czy to słuszna diagnoza? Pewnie tak,rozsądni ludzie widzą, że w tzw "slkarbówce" nic się już nie da osiągnąć więc miast marnować siły i emocje szukają na własną rękę wyjścia z kanału , w którym się znaleźli. Czy sprawozdania ze spartakiady , tudzież inne infantylne tematy są w stanie wciągnąc kogokolwiek z postrzedających bieżącą sytuację służb skarbowych w sposób trzeźwy w jakąkolwiek dyskusję?. Po prostu, nie ma już nic i ratuj się kto może.
Na szczęście są na Forum ludzie, którym tonąca łajba MF nie przeszkadza.
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
30 cze 2008, 20:33
Nimfa3
To piszcie po godzinach. U nas też nikt nie wchodzi ze służbowego żeby pisać, bo wiemy (oficjalnie), że jesteśmy kontrolowani.
O drukowaniu nic nie wiem. Choć... i tak może być.
____________________________________ Służ panu wiernie, on ci za to pierdnie.
30 cze 2008, 20:41
Paranoja... to tylko czekać jak ktoś opublikuje forum drukiem... swoją droga trza mieć nieźle nadymione we łbie by jeszcze posty drukować <_<
____________________________________ always look on the bright side of life
30 cze 2008, 20:47
Nimfa3
Tak więc nie można pisać. Cóż nam pozostało - tylko czytać. :mur:
To jak poaresztują tych co piszą, to kto będzie czytał, kiedy nie będzie komu pisać???
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
30 cze 2008, 21:11
Nadir
<!--quoteo(post=32050:date=30. 06. 2008 g. 21:46:name=Nimfa3)--><div class='quotetop'>(Nimfa3 @ 30. 06. 2008 g. 21:46) [snapback]32050[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Tak więc nie można pisać. Cóż nam pozostało - tylko czytać. :mur:
To jak poaresztują tych co piszą, to kto będzie czytał, kiedy nie będzie komu pisać??? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Myślę, ze aż tak źle nie będzie. Ale Wy piszcie bo bardzo lubię czytać
30 cze 2008, 21:16
Nimfa3
<!--quoteo(post=32059:date=30. 06. 2008 g. 21:11:name=Nadir)--><div class='quotetop'>(Nadir @ 30. 06. 2008 g. 21:11) [snapback]32059[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> <!--quoteo(post=32050:date=30. 06. 2008 g. 21:46:name=Nimfa3)--><div class='quotetop'>(Nimfa3 @ 30. 06. 2008 g. 21:46) [snapback]32050[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Tak więc nie można pisać. Cóż nam pozostało - tylko czytać. :mur:
To jak poaresztują tych co piszą, to kto będzie czytał, kiedy nie będzie komu pisać??? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Myślę, ze aż tak źle nie będzie. Ale Wy piszcie bo bardzo lubię czytać <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> A kogo najbardziej lubisz?... czytać?... :blush: