Teraz jest 07 wrz 2025, 12:18

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 369 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 27  Następna strona
Zmiany dyrektorów IS 
Autor Treść postu
Amator

REJESTRACJA13 mar 2007, 19:26

POSTY        22

<!--quoteo(post=25673:date=05. 03. 2008 g. 20:22:name=Anonim1973)--><div class='quotetop'>(Anonim1973 @ 05. 03. 2008 g. 20:22) [snapback]25673[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Co się tyczy nowego Dyrektora IS w Rzeszowie trzeba mu na pewno jedno przyznać. Przepisy podatkowe ma w małym paluszku. A co będzie z resztą zobaczymy>

Ja mam nadzieję, że choć wielu spodziewa się strasznych rzeczy to nowy-stary Dyrektor nie będzie aż taki zły. Jedno trzeba przyznać (i mówią to zarówno jego wrogowie jak i zwolennicy) przepisy ma w jednym paluszku i może (mam taką nadzieję) coś zacznie się pozytywnego dziać w IS Rzeszów - choćby podwyżki płac i awanse.
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Ale ty NOWA jesteś naiwna-podwyżki płac i awanse-przecież to nie zależy od dyrektora Izby tylko od uchwalonego przez kwiat narodu-BUDŻETU. :mur:

05 mar 2008, 21:59

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

Ale ty NOWA jesteś naiwna-podwyżki płac i awanse-przecież to nie zależy od dyrektora Izby tylko od uchwalonego przez kwiat narodu-BUDŻETU. :mur:

No co Ty. Sam widziałem że przyjechał do Izby z wielką walizką  :D

05 mar 2008, 22:20
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 19:19

POSTY        400

<!--quoteo(post=25679:date=05. 03. 2008 g. 21:52:name=nowa)--><div class='quotetop'>(nowa @ 05. 03. 2008 g. 21:52) [snapback]25679[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
<!--quoteo(post=25673:date=05. 03. 2008 g. 20:22:name=Anonim1973)--><div class='quotetop'>(Anonim1973 @ 05. 03. 2008 g. 20:22) [snapback]25673[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Co się tyczy nowego Dyrektora IS w Rzeszowie trzeba mu na pewno jedno przyznać. Przepisy podatkowe ma w małym paluszku. A co będzie z resztą zobaczymy>

Ja mam nadzieję, że choć wielu spodziewa się strasznych rzeczy to nowy-stary Dyrektor nie będzie aż taki zły. Jedno trzeba przyznać (i mówią to zarówno jego wrogowie jak i zwolennicy) przepisy ma w jednym paluszku i może (mam taką nadzieję) coś zacznie się pozytywnego dziać w IS Rzeszów - choćby podwyżki płac i awanse.
Naiwna nie jestem, bo trochę już w skarbówce pracuję. Nadzieję można mieć przecież zawsze. Tego jeszcze nam (mi) nie odebrano.  A awanse wbrew temu, co piszesz to trochę zależą od Dyrektora.

05 mar 2008, 23:07
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA12 lip 2007, 16:44

POSTY        12

Czy to by miało znaczyć, że poprzedni dyrektor, biegły ksiegowy, były nik-owiec Witold Pałasz nie zna przepisów? :nonono:

06 mar 2008, 06:36
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 19:19

POSTY        400

Czy to by miało znaczyć, że poprzedni dyrektor, biegły ksiegowy, były nik-owiec Witold Pałasz nie zna przepisów? :nonono:
Ależ znał. Nikt tu nie napisał, że nie znał.

06 mar 2008, 12:09
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA11 lut 2008, 19:39

POSTY        6

Nowy dyrektor Wiesław K. był przecież ponad 16 lat wicedyrektorem IS. Ma spore doświadczenie i trzeba mieć nadzieję, że dokona kilku zmian - może na lepsze?

06 mar 2008, 14:55
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA30 paź 2006, 08:43

POSTY        15
Doczekaliśmy się zmian w IS Poznań jutro po DISy urzadzają pożegnalna naradę z po NUS-ami i być może już jutro powołany zostanie po DIS Pan M a najpóżniejh w poniedziałek,Dalej już tylko może być lepiej.Panowie po NUS już powoli trzeba się pkować idzie nowe.Ostatnio jeden z po NUS w Wielkopolsce bardzo się zdziwił,ż4 aby zostać NUS-em trzba będzie zdać konkurs on liczył,że z marszu zostranie NUS nic z tych rzerczy najpierw będzie weryfikacjapoitem rozliczenie trochę spraw dyscyplinarnych i sadowych na koniec posadka  referenta i wklepywanie zeznań.

06 mar 2008, 18:00

REJESTRACJA03 gru 2007, 16:13

POSTY        49
Oby twoje doniesienia się potwierdziły! Swoją drogą ciekawe co teraz czują ci wszyscy  "kolaboranci", którzy dla swego przywódcy gotowili byli poświęcić swoich podwładnych. Wódz odchodzi-wypadałoby jeżeli mają honor   odejść razem z nim.

Ostatnio edytowano 06 mar 2008, 19:02 przez Wielkopolanin, łącznie edytowano 1 raz

06 mar 2008, 18:57
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA08 lis 2006, 19:20

POSTY        54
Mambolina, co to znaczy? "Doczekaliśmy się zmian w IS Poznań" ???

06 mar 2008, 19:07
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA08 lis 2007, 22:15

POSTY        16
Panie Mambolina! Widać duży wysiłek przy formułowaniu tych jakże odkrywczych myśli. Może to skutek wykańczajacego niezdrowego trybu życia ?
Te rewelacje są wyjatkowo nieświeże i zdradzające napięcie i nerwowość w oczekiwaniu na tzw. powrót. Radzę się tak nie podniecać i nie ulegać emocjom bo może sie pogorszyć stan zdrowia.

06 mar 2008, 19:30

REJESTRACJA24 paź 2007, 19:35

POSTY        255

Doczekaliśmy się zmian w IS Poznań jutro po DISy urzadzają pożegnalna naradę z po NUS-ami i być może już jutro powołany zostanie po DIS Pan M a najpóżniejh w poniedziałek,Dalej już tylko może być lepiej.Panowie po NUS już powoli trzeba się pkować idzie nowe.Ostatnio jeden z po NUS w Wielkopolsce bardzo się zdziwił,ż4 aby zostać NUS-em trzba będzie zdać konkurs on liczył,że z marszu zostranie NUS nic z tych rzerczy najpierw będzie weryfikacjapoitem rozliczenie trochę spraw dyscyplinarnych i sadowych na koniec posadka  referenta i wklepywanie zeznań.

Mambolino Droga, czy Ty może wiesz, dokąd owi Panowie się udadzą i, kogo zaszczycą swą "wielką twórczością".

06 mar 2008, 19:39

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

Panie Mambolina! ...

Również proponuję
walkiria                    

...
Radzę się tak nie podniecać i nie ulegać emocjom...

A z osobistymi ocenami innych forumowiczów zapraszam na priv :nonono:

06 mar 2008, 19:45
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)

<!--quoteo(post=25737:date=06. 03. 2008 g. 19:30:name=walkiria)--><div class='quotetop'>(walkiria @ 06. 03. 2008 g. 19:30) [snapback]25737[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Panie Mambolina! ...

Również proponuję
walkiria                    

...
Radzę się tak nie podniecać i nie ulegać emocjom...

A z osobistymi ocenami innych forumowiczów zapraszam na priv :nonono:
Wybacz im. Tak zajadle walczą o stołki, że ring przenieśli na skarbowców.
P.S.
Jeżeli chodzi o walki to ja preferuje tradycyjny kisielek lub oliwka. No i zawodniczki to podstawa.  :wub:

06 mar 2008, 20:28
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA08 lis 2006, 19:20

POSTY        54
o co tu chodzi na tym forum? w każdym wątku jakieś bezsensowne dyskusje...

06 mar 2008, 20:36
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 369 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 27  Następna strona