<!--quoteo(post=25673:date=05. 03. 2008 g. 20:22:name=Anonim1973)--><div class='quotetop'>(Anonim1973 @ 05. 03. 2008 g. 20:22) [snapback]25673[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Co się tyczy nowego Dyrektora IS w Rzeszowie trzeba mu na pewno jedno przyznać. Przepisy podatkowe ma w małym paluszku. A co będzie z resztą zobaczymy>
Ja mam nadzieję, że choć wielu spodziewa się strasznych rzeczy to nowy-stary Dyrektor nie będzie aż taki zły. Jedno trzeba przyznać (i mówią to zarówno jego wrogowie jak i zwolennicy) przepisy ma w jednym paluszku i może (mam taką nadzieję) coś zacznie się pozytywnego dziać w IS Rzeszów - choćby podwyżki płac i awanse. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Ale ty NOWA jesteś naiwna-podwyżki płac i awanse-przecież to nie zależy od dyrektora Izby tylko od uchwalonego przez kwiat narodu-BUDŻETU. :mur:
05 mar 2008, 21:59
ppp
Ale ty NOWA jesteś naiwna-podwyżki płac i awanse-przecież to nie zależy od dyrektora Izby tylko od uchwalonego przez kwiat narodu-BUDŻETU. :mur:
No co Ty. Sam widziałem że przyjechał do Izby z wielką walizką
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
05 mar 2008, 22:20
ppp
<!--quoteo(post=25679:date=05. 03. 2008 g. 21:52:name=nowa)--><div class='quotetop'>(nowa @ 05. 03. 2008 g. 21:52) [snapback]25679[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> <!--quoteo(post=25673:date=05. 03. 2008 g. 20:22:name=Anonim1973)--><div class='quotetop'>(Anonim1973 @ 05. 03. 2008 g. 20:22) [snapback]25673[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Co się tyczy nowego Dyrektora IS w Rzeszowie trzeba mu na pewno jedno przyznać. Przepisy podatkowe ma w małym paluszku. A co będzie z resztą zobaczymy>
Ja mam nadzieję, że choć wielu spodziewa się strasznych rzeczy to nowy-stary Dyrektor nie będzie aż taki zły. Jedno trzeba przyznać (i mówią to zarówno jego wrogowie jak i zwolennicy) przepisy ma w jednym paluszku i może (mam taką nadzieję) coś zacznie się pozytywnego dziać w IS Rzeszów - choćby podwyżki płac i awanse. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Ale ty NOWA jesteś naiwna-podwyżki płac i awanse-przecież to nie zależy od dyrektora Izby tylko od uchwalonego przez kwiat narodu-BUDŻETU. :mur: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Naiwna nie jestem, bo trochę już w skarbówce pracuję. Nadzieję można mieć przecież zawsze. Tego jeszcze nam (mi) nie odebrano. A awanse wbrew temu, co piszesz to trochę zależą od Dyrektora.
____________________________________ "Moja jest racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" - "Dzień Świra"
05 mar 2008, 23:07
Anonim1973
Co się tyczy nowego Dyrektora IS w Rzeszowie trzeba mu na pewno jedno przyznać. Przepisy podatkowe ma w małym paluszku. A co będzie z resztą zobaczymy>
Czy to by miało znaczyć, że poprzedni dyrektor, biegły ksiegowy, były nik-owiec Witold Pałasz nie zna przepisów? :nonono:
06 mar 2008, 06:36
Psikuta
<!--quoteo(post=25673:date=05. 03. 2008 g. 20:22:name=Anonim1973)--><div class='quotetop'>(Anonim1973 @ 05. 03. 2008 g. 20:22) [snapback]25673[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Co się tyczy nowego Dyrektora IS w Rzeszowie trzeba mu na pewno jedno przyznać. Przepisy podatkowe ma w małym paluszku. A co będzie z resztą zobaczymy>
Czy to by miało znaczyć, że poprzedni dyrektor, biegły ksiegowy, były nik-owiec Witold Pałasz nie zna przepisów? :nonono: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Ależ znał. Nikt tu nie napisał, że nie znał.
____________________________________ "Moja jest racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" - "Dzień Świra"
06 mar 2008, 12:09
nowa
Ja mam nadzieję, że choć wielu spodziewa się strasznych rzeczy to nowy-stary Dyrektor nie będzie aż taki zły. Jedno trzeba przyznać (i mówią to zarówno jego wrogowie jak i zwolennicy) przepisy ma w jednym paluszku i może (mam taką nadzieję) coś zacznie się pozytywnego dziać w IS Rzeszów - choćby podwyżki płac i awanse. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Nowy dyrektor Wiesław K. był przecież ponad 16 lat wicedyrektorem IS. Ma spore doświadczenie i trzeba mieć nadzieję, że dokona kilku zmian - może na lepsze?
06 mar 2008, 14:55
Doczekaliśmy się zmian w IS Poznań jutro po DISy urzadzają pożegnalna naradę z po NUS-ami i być może już jutro powołany zostanie po DIS Pan M a najpóżniejh w poniedziałek,Dalej już tylko może być lepiej.Panowie po NUS już powoli trzeba się pkować idzie nowe.Ostatnio jeden z po NUS w Wielkopolsce bardzo się zdziwił,ż4 aby zostać NUS-em trzba będzie zdać konkurs on liczył,że z marszu zostranie NUS nic z tych rzerczy najpierw będzie weryfikacjapoitem rozliczenie trochę spraw dyscyplinarnych i sadowych na koniec posadka referenta i wklepywanie zeznań.
06 mar 2008, 18:00
Oby twoje doniesienia się potwierdziły! Swoją drogą ciekawe co teraz czują ci wszyscy "kolaboranci", którzy dla swego przywódcy gotowili byli poświęcić swoich podwładnych. Wódz odchodzi-wypadałoby jeżeli mają honor odejść razem z nim.
Ostatnio edytowano 06 mar 2008, 19:02 przez Wielkopolanin, łącznie edytowano 1 raz
06 mar 2008, 18:57
Mambolina, co to znaczy? "Doczekaliśmy się zmian w IS Poznań" ???
06 mar 2008, 19:07
Panie Mambolina! Widać duży wysiłek przy formułowaniu tych jakże odkrywczych myśli. Może to skutek wykańczajacego niezdrowego trybu życia ? Te rewelacje są wyjatkowo nieświeże i zdradzające napięcie i nerwowość w oczekiwaniu na tzw. powrót. Radzę się tak nie podniecać i nie ulegać emocjom bo może sie pogorszyć stan zdrowia.
06 mar 2008, 19:30
mambolina
Doczekaliśmy się zmian w IS Poznań jutro po DISy urzadzają pożegnalna naradę z po NUS-ami i być może już jutro powołany zostanie po DIS Pan M a najpóżniejh w poniedziałek,Dalej już tylko może być lepiej.Panowie po NUS już powoli trzeba się pkować idzie nowe.Ostatnio jeden z po NUS w Wielkopolsce bardzo się zdziwił,ż4 aby zostać NUS-em trzba będzie zdać konkurs on liczył,że z marszu zostranie NUS nic z tych rzerczy najpierw będzie weryfikacjapoitem rozliczenie trochę spraw dyscyplinarnych i sadowych na koniec posadka referenta i wklepywanie zeznań.
Mambolino Droga, czy Ty może wiesz, dokąd owi Panowie się udadzą i, kogo zaszczycą swą "wielką twórczością".
06 mar 2008, 19:39
walkiria
Panie Mambolina! ...
Również proponuję
walkiria
... Radzę się tak nie podniecać i nie ulegać emocjom...
A z osobistymi ocenami innych forumowiczów zapraszam na priv :nonono:
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
06 mar 2008, 19:45
wjawor
<!--quoteo(post=25737:date=06. 03. 2008 g. 19:30:name=walkiria)--><div class='quotetop'>(walkiria @ 06. 03. 2008 g. 19:30) [snapback]25737[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Panie Mambolina! ...
Również proponuję
walkiria
... Radzę się tak nie podniecać i nie ulegać emocjom...
A z osobistymi ocenami innych forumowiczów zapraszam na priv :nonono: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Wybacz im. Tak zajadle walczą o stołki, że ring przenieśli na skarbowców. P.S. Jeżeli chodzi o walki to ja preferuje tradycyjny kisielek lub oliwka. No i zawodniczki to podstawa. :wub:
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
06 mar 2008, 20:28
o co tu chodzi na tym forum? w każdym wątku jakieś bezsensowne dyskusje...