Rudy kocur z trudem przebijający się przez zaspy, z wysiłkiem odrywając swoją zmrożoną męskość od lodu krzyczy na całe gardło: - No i kur .. gdzie?! Pytam was - gdzie jest ta pier .. na wiosna do ku .. wy nędzy? Co za poje .. ny kraj?! Gdzie dziewczyny, przebiśniegi, świergolenie skowronków?! Choćby ćwierkanie wróbli, choćby krakanie wron - gdzie to kur .. a wszystko jest?! A odwilż kiedy wreszcie przyjdzie? Śnieg z nieba napie .. la jakby ich tam w górze poje ..ło ! Niby ponoć wiosna już jest, kur .. a - łgarstwo i oszustwo na każdym kroku, kur .. a ...
A ludzie słysząc kocie krzyki uśmiechają się do siebie i mówią łagodnie: - Słyszysz jak się drze? Wiosna idzie... Kotów nie oszukasz
15 lut 2008, 11:24
krychu
Rudy kocur z trudem przebijający się przez zaspy, z wysiłkiem odrywając swoją zmrożoną męskość od lodu krzyczy na całe gardło: - No i kur .. gdzie?! Pytam was - gdzie jest ta pier .. na wiosna do ku .. wy nędzy? Co za poje .. ny kraj?! Gdzie dziewczyny, przebiśniegi, świergolenie skowronków?! Choćby ćwierkanie wróbli, choćby krakanie wron - gdzie to kur .. a wszystko jest?! A odwilż kiedy wreszcie przyjdzie? Śnieg z nieba napie .. la jakby ich tam w górze poje ..ło ! Niby ponoć wiosna już jest, kur .. a - łgarstwo i oszustwo na każdym kroku, kur .. a ...
A ludzie słysząc kocie krzyki uśmiechają się do siebie i mówią łagodnie: - Słyszysz jak się drze? Wiosna idzie... Kotów nie oszukasz
Zajefajny...
____________________________________ mucho trabajo poco dinero
15 lut 2008, 12:58
Powód, dla którego Ziobro zamordował laptopa
Czy oglądacie czasami filmy kryminalne? W takich filmach detektywi, którzy już praktycznie znają przestępcę zadają sobie pytanie: "jaki był motyw zbrodni?". Bez motywu nie ma zbrodni. Spróbujmy więc wyręczyć Ministerstwo Sprawiedliwości, które i tak zbyt wiele sił musi zmarnować na zajmowanie się sprawą laptopa Zbigniewa Ziobry, i odszukać motyw, jaki były minister mógł mieć, by zamordować swój przenośny komputer.
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec--> Poseł PO Janusz Palikot przyznaje, że posłowie w kierowanej przez niego komisji "Przyjazne Państwo" są przemęczeni i zażądali wolnego. - Odbyło się ok. 30 spotkań w ciągu 40 dni i posłowie nie chcieli pracować w przyszłym tygodniu. Przecież sam nie będę obradował - mówi Palikot, który również chce odpocząć. Wyjeżdża na tydzień do jednego z najbardziej znanych kurortów narciarskich przy granicy francusko-szwajcarskiej. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Moim zdaniem ucieka przed atakiem amerykańskiego satelity.
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
____________________________________ <!--sizeo:1--><span style="font-size:8pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->United Road, take me home To the place, I belong; To Old Trafford, to see United; Take me home, United road<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->
George W. Bush powiedział, że co prawda wizy dla Polaków nie zostaną zniesione, w zamian jednak otrzymamy satelitę...
W szpitalu: - Dlaczego do tej pory nie odwiedziła pana żona? - Bo ona też leży w szpitalu. - Tragedia rodzinna? - Tak, ale ona pierwsza zaczęła.
Hrabinia na balu tańczy z generałem. Generał zachwyca się dłońmi hrabini: -Oh jak jaśnie pani to robi, że ma takie piękne dłonie? Wspaniałe... wspaniałe... -To proste generale, zawsze na noc zakładam rękawiczki i już od kiedy byłam panienką tak sypiam w rękawiczkach... -Zadziwiające, ja całe życie sypiam w kalesonach a d..a jak była pryszczata tak jest!
Rozmawiają dwie studentki: - No dlaczego go rzuciłaś? Przecież mówiłaś, że ma w sobie "to coś". - Tak ale już wszystko wydał.
Życie jest jak szachy - raz posuwasz królową, a raz bijesz konia.
Do urzędu przychodzi gość. Jest rok 1989, niedługo po upadku komuny: - Dzień dobry, chce zmienić nazwisko. - A jak się pan nazywa? - Bezjajcow. To takie staromodne, chciałbym nazywać się jakoś po amerykańsku. - Dobrze. Niech pan przyjdzie za tydzień po dowód. Po tygodniu przychodzi, odbiera dowód i czyta nazwisko: Yonderbrack...
- Halo, czy to pani Kowalska? - Tak, a kto mówi? - Apteka. Była pani u nas i zamiast tymianku przez pomyłkę wzięła cyjanek. - O Boże! Co ja mam teraz zrobić!? - Dopłacić 3,50.
Mąż wraca do domu lekko niewyraźny: - Piłeś? - No coś ty, ani kropelki. - Przecież widzę, że ledwie stoisz na nogach. Przyznaj się. Piłeś? - Nie piłem. - Powiedz Gibraltar. - Piłem.
Trzech żuli uzbierało trochę grosza na butlę samogonu. Kupili. Ręce im się trzęsą z podniecenia. - Nie niosę, kufa, rozbiję... - mów pierwszy, Patryk. - Mnie tak ręce latają, że upuszczę - dodaje drugi, Mateusz. Trzeci, Norbert wziął flaszkę i... wypadła mu, rozbijając się totalnie. Pierwszy zaczął rwać włosy; drugi na****ziela łbem w mur. A winowajca wsadził ręce w kieszenie i stoi. Po godzinie się uspokoili. - Kurde, Norbert, ale ty masz nerwy - mówi Patryk do żula-rozbijaki. - My rwiem włosy z głów, walimy łbem o ścianę a ty taki spokojny... A Norbert wyciąga ręce z kieszeni, a w każdej dłoni urwane jądro. - Echhh... każdy przeżywa po swojemu....
Małżeństwo Cichońskich postanowiło pójść do opery. Kiedyś w końcu trzeba... Ubrali się odświętnie w garnitur i suknie wieczorowa. Ustawili się po bilety w kolejce pod kasą. Przed nimi gość zamawia: - Tristan i Izolda. Dwa poproszę... Kowalski jest następny: - Zygmunt i Ania. Dla nas tez dwa.
To Polacy wymyślili triatlon. Bo tylko polak idzie na basen pieszo, a wraca rowerem.
W barze toczy się rozmowa o brzydkich połowicach. Pewien mężczyzna podnosi głowę znad kufla i mówi: - Moja żona jest tak brzydka, że jak ostatnio postawiłem ją w sadzie zamiast stracha na wróble, to ptaki oddały zeszłoroczne czereśnie... - A moja ma wymiary 90/60/80... - mówi inny. - Super - klaszczą panowie. - To prawie idealne! - Taaa... - wzdycha facet. - A druga noga jest taka sama...
Ostatnio edytowano 20 lut 2008, 08:23 przez Magsli, łącznie edytowano 1 raz
18 lut 2008, 18:57
Przychodzi facet do sklepu: - Poproszę jfjdp ziemniaków. - Czego kilogram?
____________________________________ mucho trabajo poco dinero
19 lut 2008, 14:28
Bóg mówi do Adama: - Adam daj żebro! - Nie dam! - No Adam daaaj!!! - Nie dam! - No proszę Adam daj!! - Nie dam, mam jakieś złe przeczucie.
Archeologom udało się całkowicie odszyfrować napis na płytach darowanych Mojżeszowi. Okazało się, że przykazanie było tylko jedno: "Nie z czasownikami pisze się osobno. Na przykład: nie zabijaj, nie kradnij, nie cudzołóż, itd."
Jak nazywa się naturalna metoda antykoncepcyjna z użyciem kalendarzyka?
- Watykańska ruletka...
Zajaczek przychodzi do drogerii: -Czy jest szampon? -Jest,ale tylko jajeczny. -A to dziekuje,nie skorzystam.Chcialem sie caly wykapac!
Brytyjczyk, Francuz i Rosjanin poszli obejrzeć obraz Adam i Ewa w rajskim ogrodzie. - Spójrzcie na nich - mówi Brytyjczyk - są tacy powściągliwi, opanowani. Na pewno są Brytyjczykami. - Nonsens - nie zgodził się Francuz - są nadzy, piękni, na pewno są Francuzami. - Brak ubrań, brak schronienia - wylicza Rosjanin - mają tylko jabłko do jedzenia, i wmawia im się, że to raj - na pewno są Rosjanami.
22 lut 2008, 22:16
Żona budzi się w środku nocy. Widzi, że po sypialni krąży jakiś cień. Zaspana zapala lampkę, patrzy a to mąż. - co ci jest ? dlaczego nie śpisz ? - baby mi się chce. - no to chodź. - no przecież chodzę !
23 lut 2008, 19:49
Święta za pasem: <a href="http://img208.imageshack.us/my.php?image=901176757153uy9.jpg" target="_blank">http://img208.imageshack.us/my.php?image=901176757153uy9.jpg</a>
24 lut 2008, 15:47
wiewiór23
Żona budzi się w środku nocy. Widzi, że po sypialni krąży jakiś cień. Zaspana zapala lampkę, patrzy a to mąż. - co ci jest ? dlaczego nie śpisz ? - baby mi się chce. - no to chodź. - no przecież chodzę !
- no przecież chodzę! Może jakoś mi przejdzie... :blush:
(wersja dłuższa)
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
24 lut 2008, 16:11
Wchodzi blondynka do windy. Starszy Pan pomaga jej wnieść torby z zakupami a następnie zwraca się do niej: Na drugie? - Teresa