Teraz jest 04 wrz 2025, 11:10

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3
Nowy GIKS 
Autor Treść postu
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA10 sty 2008, 08:45

POSTY        6

Poszukujesz ambicji? Spójrz na scenę polityczną w ostatnim pólroczu i tam poszukaj ambicji.Nie znajdziesz jej.Tam ,gdzie idzie o stanowiska,czy jak kto woli-stolki-prożno oczekiwać ambicji.Zreszta nie o ambicje chodzi w przypadku Łódzkiego UKS,a o nalezne miejsce dla pani N ,bo była dobra na swoim stanowisku,po prostu kompetentna i ludzka. :brawa:

Mam nieodparte wrażenie, że osoba pisząca te peny to lizusek Pani N.

17 sty 2008, 10:14
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA09 sty 2008, 18:46

POSTY        5

<!--quoteo(post=22421:date=16. 01. 2008 g. 21:53:name=robot60)--><div class='quotetop'>(robot60 @ 16. 01. 2008 g. 21:53) [snapback]22421[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Poszukujesz ambicji? Spójrz na scenę polityczną w ostatnim pólroczu i tam poszukaj ambicji.Nie znajdziesz jej.Tam ,gdzie idzie o stanowiska,czy jak kto woli-stolki-prożno oczekiwać ambicji.Zreszta nie o ambicje chodzi w przypadku Łódzkiego UKS,a o nalezne miejsce dla pani N ,bo była dobra na swoim stanowisku,po prostu kompetentna i ludzka. :brawa:

<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

:brawa:  Żywa prawda. To jest lizusek.
:excl:  Z...achowanie wskazuje, że szuka sobie nowego miejsca. Pewnie był wykluczony za doping.

A tak na marginesie mój(a) szef(owa) był(a) już dziś na torciku powitalnym u WDUKS. Przywitanie tradycyjne, czym chata bogata. Czy ta nasza kadra kierownicza musi, aż tak urabiać podwładnych? A gdzie robota? Ja muszę w tym czasie lizać te wstrętne faktury, a później nanosić poprawki szefa (owej), który(a) był (ła) tak zarobiony(a).  :wsciekly:

17 sty 2008, 19:36
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA06 gru 2007, 20:43

POSTY        20

<!--quoteo(post=22459:date=17. 01. 2008 g. 10:14:name=artoo)--><div class='quotetop'>(artoo @ 17. 01. 2008 g. 10:14) [snapback]22459[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
<!--quoteo(post=22421:date=16. 01. 2008 g. 21:53:name=robot60)--><div class='quotetop'>(robot60 @ 16. 01. 2008 g. 21:53) [snapback]22421[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

:brawa:  Żywa prawda. To jest lizusek.
:excl:  Z...achowanie wskazuje, że szuka sobie nowego miejsca. Pewnie był wykluczony za doping.

A tak na marginesie mój(a) szef(owa) był(a) już dziś na torciku powitalnym u WDUKS. Przywitanie tradycyjne, czym chata bogata. Czy ta nasza kadra kierownicza musi, aż tak urabiać podwładnych? A gdzie robota? Ja muszę w tym czasie lizać te wstrętne faktury, a później nanosić poprawki szefa (owej), który(a) był (ła) tak zarobiony(a).  :wsciekly:

Tego Lizuska czeka nagroda od GIKS-a i Min.Fin.- będzie powołany na DUKS, a wtedy okaze się,że to wcale nie taki lizusek,tylko DUKS z krwi i kosci.

17 sty 2008, 20:02
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA09 sty 2008, 18:46

POSTY        5
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Tego Lizuska czeka nagroda od GIKS-a i Min.Fin.- będzie powołany na DUKS, a wtedy okaze się,że to wcale nie taki lizusek,tylko DUKS z krwi i kosci.

Z...  :wub: to chyba już Ci uderzyła krew do głowy. Ale musisz mieć t...  :dupa: ?

Ostatnio edytowano 19 sty 2008, 00:24 przez Olan, łącznie edytowano 1 raz

17 sty 2008, 20:21
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA06 gru 2007, 20:43

POSTY        20

17 sty 2008, 20:27

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska
Koledzy/koleżanki większość Waszej dyskusji ( ostatnie posty ) nadaje się na priv. To tam jest miejsce do wyrażania wzajemnych uczuć do siebie i najbliższych.
:nonono:  :nonono:

17 sty 2008, 21:21
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA09 sty 2008, 18:38

POSTY        8
:blink: GIKS jest taki ... np. mało medialny (nie sprzedaje naszych osiągnięć).
Chyba nie miał roboty, że mu dołożono DAP?
A może to oznaka nowych koncepcji PO w zakresie działań administracji podatkowej?

30 sty 2008, 22:02
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA14 lis 2006, 12:14

POSTY        2
Obecne medialne błyśnięcie z propozycjami zmian do Ordynacji podatkowej mnie powaliło.
Widocznie dordcy Pana ministra nie mają czasu na  :czytaj: obowiązujących przepisów.
Czas Panie ministrze zmienić tych teoretyków/pełn.obow./  :stop: na prawdziwych fachowców.

26 lut 2008, 21:54
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA16 cze 2008, 19:42

POSTY        18

GIKS rozpoczął juz marsz demontowania "układu PIS" w swoim pionie. Rozpoczęto od Dyrektorów DKS i DKR.
Ich odwołanie odbyło sie podobnie jak w ZUSie.:(
Kiedy możemy spodziewać sie nowych Dyrektorów.
Na chwilę obecną brak jakichkolwiek typowań.

:lol: Po zmianie rozporządzenia w sprawie organizacji UKS będzie łatwiej wymieniać kadrę.
To nie jest eksperyment, ale celowe działanie. Można wsadzić własnego wicka, który podkopie dołek pod DUKS i mamy wolny stołek dla naszego ,,orła'' . :zeby:  :zeby:  :zeby:

26 wrz 2008, 16:29

REJESTRACJA15 lis 2007, 21:14

POSTY        141

<!--quoteo(post=19542:date=30. 11. 2007 g. 10:06:name=3000)--><div class='quotetop'>(3000 @ 30. 11. 2007 g. 10:06) [snapback]19542[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
GIKS rozpoczął juz marsz demontowania "układu PIS" w swoim pionie. Rozpoczęto od Dyrektorów DKS i DKR.
Ich odwołanie odbyło sie podobnie jak w ZUSie.:(
Kiedy możemy spodziewać sie nowych Dyrektorów.
Na chwilę obecną brak jakichkolwiek typowań.

:lol: Po zmianie rozporządzenia w sprawie organizacji UKS będzie łatwiej wymieniać kadrę.
To nie jest eksperyment, ale celowe działanie. Można wsadzić własnego wicka, który podkopie dołek pod DUKS i mamy wolny stołek dla naszego ,,orła'' . :zeby:  :zeby:  :zeby:
Czytając twój wywód przypomniał mi się dowcip o facecie który sprzedawał maść na szczury. Pyta go zainteresowany jak to działa, on na to , łapiesz pan szczura smarujesz mu pan brzuszek i po 3 dniach szczur zdycha. Ależ to bezsensu odpowiada zainteresowany, jak złapie szczura to od razu wale go w łeb i po kłopocie.Na to sprzedawca :można i tak,można i tak.

26 wrz 2008, 16:57
Amator
Własny awatar

POSTY        18

Czytając twój wywód przypomniał mi się dowcip o facecie który sprzedawał maść na szczury. Pyta go zainteresowany jak to działa, on na to , łapiesz pan szczura smarujesz mu pan brzuszek i po 3 dniach szczur zdycha. Ależ to bezsensu odpowiada zainteresowany, jak złapie szczura to od razu wale go w łeb i po kłopocie.Na to sprzedawca :można i tak,można i tak.

:czytaj: Kupno i smarowanie spowalnia, ale inne zdrowe gryzonie to widzą i atakują konającego. :rolleyes:  :zeby:  :zeby:  :zeby:

Ostatnio edytowano 02 paź 2008, 08:10 przez Sung, łącznie edytowano 1 raz

01 paź 2008, 18:35
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA09 sty 2008, 18:38

POSTY        8
Cytat z forum:,,Minister Finansów uznał, że wyrównywanie poziomu wynagrodzeń w służbie cywilnej NIE DOTYCZY jednostek organizacyjnych w resorcie finansów i w związku z tym środków z tej puli NIE OTRZYMAMY...''

:angry2:  :angry2:  :angry2: Martwi mnie to, że nasz obecny Szef tak słabo wstawia się za skarbówką u Pana Ministra. Ja palę, akcyza rośnie, inflacja też, a płaca realna dołuje.

Co do zmian kadrowych (wicków, dyrektorów) to były i będą, jedni  <_< szybko a inni  :wub:

02 paź 2008, 19:56
Amator
Własny awatar

POSTY        18
:rotfl: Dostaniesz taką kasę z wyrównania wartościowania, że konto w banku zamienisz na ,,złote''. Ba, starczy Ci nawet na beret i przelot do New York nową linią - transtelepatyczną.

:excl: Wyrównanie będzie być może na Św. Mikołaja. Kwoty nie powalą.  :(  :angry2:  :(

08 paź 2008, 20:20
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 41 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3