Poszukujesz ambicji? Spójrz na scenę polityczną w ostatnim pólroczu i tam poszukaj ambicji.Nie znajdziesz jej.Tam ,gdzie idzie o stanowiska,czy jak kto woli-stolki-prożno oczekiwać ambicji.Zreszta nie o ambicje chodzi w przypadku Łódzkiego UKS,a o nalezne miejsce dla pani N ,bo była dobra na swoim stanowisku,po prostu kompetentna i ludzka. :brawa:
Mam nieodparte wrażenie, że osoba pisząca te peny to lizusek Pani N.
17 sty 2008, 10:14
artoo
<!--quoteo(post=22421:date=16. 01. 2008 g. 21:53:name=robot60)--><div class='quotetop'>(robot60 @ 16. 01. 2008 g. 21:53) [snapback]22421[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Poszukujesz ambicji? Spójrz na scenę polityczną w ostatnim pólroczu i tam poszukaj ambicji.Nie znajdziesz jej.Tam ,gdzie idzie o stanowiska,czy jak kto woli-stolki-prożno oczekiwać ambicji.Zreszta nie o ambicje chodzi w przypadku Łódzkiego UKS,a o nalezne miejsce dla pani N ,bo była dobra na swoim stanowisku,po prostu kompetentna i ludzka. :brawa:
Mam nieodparte wrażenie, że osoba pisząca te peny to lizusek Pani N. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
:brawa: Żywa prawda. To jest lizusek. :excl: Z...achowanie wskazuje, że szuka sobie nowego miejsca. Pewnie był wykluczony za doping.
A tak na marginesie mój(a) szef(owa) był(a) już dziś na torciku powitalnym u WDUKS. Przywitanie tradycyjne, czym chata bogata. Czy ta nasza kadra kierownicza musi, aż tak urabiać podwładnych? A gdzie robota? Ja muszę w tym czasie lizać te wstrętne faktury, a później nanosić poprawki szefa (owej), który(a) był (ła) tak zarobiony(a). :wsciekly:
17 sty 2008, 19:36
Olan
<!--quoteo(post=22459:date=17. 01. 2008 g. 10:14:name=artoo)--><div class='quotetop'>(artoo @ 17. 01. 2008 g. 10:14) [snapback]22459[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> <!--quoteo(post=22421:date=16. 01. 2008 g. 21:53:name=robot60)--><div class='quotetop'>(robot60 @ 16. 01. 2008 g. 21:53) [snapback]22421[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Poszukujesz ambicji? Spójrz na scenę polityczną w ostatnim pólroczu i tam poszukaj ambicji.Nie znajdziesz jej.Tam ,gdzie idzie o stanowiska,czy jak kto woli-stolki-prożno oczekiwać ambicji.Zreszta nie o ambicje chodzi w przypadku Łódzkiego UKS,a o nalezne miejsce dla pani N ,bo była dobra na swoim stanowisku,po prostu kompetentna i ludzka. :brawa:
Mam nieodparte wrażenie, że osoba pisząca te peny to lizusek Pani N. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
:brawa: Żywa prawda. To jest lizusek. :excl: Z...achowanie wskazuje, że szuka sobie nowego miejsca. Pewnie był wykluczony za doping.
A tak na marginesie mój(a) szef(owa) był(a) już dziś na torciku powitalnym u WDUKS. Przywitanie tradycyjne, czym chata bogata. Czy ta nasza kadra kierownicza musi, aż tak urabiać podwładnych? A gdzie robota? Ja muszę w tym czasie lizać te wstrętne faktury, a później nanosić poprawki szefa (owej), który(a) był (ła) tak zarobiony(a). :wsciekly: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Tego Lizuska czeka nagroda od GIKS-a i Min.Fin.- będzie powołany na DUKS, a wtedy okaze się,że to wcale nie taki lizusek,tylko DUKS z krwi i kosci.
17 sty 2008, 20:02
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Tego Lizuska czeka nagroda od GIKS-a i Min.Fin.- będzie powołany na DUKS, a wtedy okaze się,że to wcale nie taki lizusek,tylko DUKS z krwi i kosci. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Z... :wub: to chyba już Ci uderzyła krew do głowy. Ale musisz mieć t... :dupa: ?
Ostatnio edytowano 19 sty 2008, 00:24 przez Olan, łącznie edytowano 1 raz
17 sty 2008, 20:21
nie wyczuwasz,że jaja sobie robię?
17 sty 2008, 20:27
Koledzy/koleżanki większość Waszej dyskusji ( ostatnie posty ) nadaje się na priv. To tam jest miejsce do wyrażania wzajemnych uczuć do siebie i najbliższych. :nonono: :nonono:
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
17 sty 2008, 21:21
:blink: GIKS jest taki ... np. mało medialny (nie sprzedaje naszych osiągnięć). Chyba nie miał roboty, że mu dołożono DAP? A może to oznaka nowych koncepcji PO w zakresie działań administracji podatkowej?
30 sty 2008, 22:02
Obecne medialne błyśnięcie z propozycjami zmian do Ordynacji podatkowej mnie powaliło. Widocznie dordcy Pana ministra nie mają czasu na :czytaj: obowiązujących przepisów. Czas Panie ministrze zmienić tych teoretyków/pełn.obow./ :stop: na prawdziwych fachowców.
26 lut 2008, 21:54
3000
GIKS rozpoczął juz marsz demontowania "układu PIS" w swoim pionie. Rozpoczęto od Dyrektorów DKS i DKR. Ich odwołanie odbyło sie podobnie jak w ZUSie. Kiedy możemy spodziewać sie nowych Dyrektorów. Na chwilę obecną brak jakichkolwiek typowań.
Po zmianie rozporządzenia w sprawie organizacji UKS będzie łatwiej wymieniać kadrę. To nie jest eksperyment, ale celowe działanie. Można wsadzić własnego wicka, który podkopie dołek pod DUKS i mamy wolny stołek dla naszego ,,orła'' . :zeby: :zeby: :zeby:
26 wrz 2008, 16:29
Sung
<!--quoteo(post=19542:date=30. 11. 2007 g. 10:06:name=3000)--><div class='quotetop'>(3000 @ 30. 11. 2007 g. 10:06) [snapback]19542[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> GIKS rozpoczął juz marsz demontowania "układu PIS" w swoim pionie. Rozpoczęto od Dyrektorów DKS i DKR. Ich odwołanie odbyło sie podobnie jak w ZUSie. Kiedy możemy spodziewać sie nowych Dyrektorów. Na chwilę obecną brak jakichkolwiek typowań.
Po zmianie rozporządzenia w sprawie organizacji UKS będzie łatwiej wymieniać kadrę. To nie jest eksperyment, ale celowe działanie. Można wsadzić własnego wicka, który podkopie dołek pod DUKS i mamy wolny stołek dla naszego ,,orła'' . :zeby: :zeby: :zeby: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Czytając twój wywód przypomniał mi się dowcip o facecie który sprzedawał maść na szczury. Pyta go zainteresowany jak to działa, on na to , łapiesz pan szczura smarujesz mu pan brzuszek i po 3 dniach szczur zdycha. Ależ to bezsensu odpowiada zainteresowany, jak złapie szczura to od razu wale go w łeb i po kłopocie.Na to sprzedawca :można i tak,można i tak.
26 wrz 2008, 16:57
aligator1
Czytając twój wywód przypomniał mi się dowcip o facecie który sprzedawał maść na szczury. Pyta go zainteresowany jak to działa, on na to , łapiesz pan szczura smarujesz mu pan brzuszek i po 3 dniach szczur zdycha. Ależ to bezsensu odpowiada zainteresowany, jak złapie szczura to od razu wale go w łeb i po kłopocie.Na to sprzedawca :można i tak,można i tak.
:czytaj: Kupno i smarowanie spowalnia, ale inne zdrowe gryzonie to widzą i atakują konającego. :rolleyes: :zeby: :zeby: :zeby:
Ostatnio edytowano 02 paź 2008, 08:10 przez Sung, łącznie edytowano 1 raz
01 paź 2008, 18:35
Cytat z forum:,,Minister Finansów uznał, że wyrównywanie poziomu wynagrodzeń w służbie cywilnej NIE DOTYCZY jednostek organizacyjnych w resorcie finansów i w związku z tym środków z tej puli NIE OTRZYMAMY...''
:angry2: :angry2: :angry2: Martwi mnie to, że nasz obecny Szef tak słabo wstawia się za skarbówką u Pana Ministra. Ja palę, akcyza rośnie, inflacja też, a płaca realna dołuje.
Co do zmian kadrowych (wicków, dyrektorów) to były i będą, jedni <_< szybko a inni :wub:
02 paź 2008, 19:56
:rotfl: Dostaniesz taką kasę z wyrównania wartościowania, że konto w banku zamienisz na ,,złote''. Ba, starczy Ci nawet na beret i przelot do New York nową linią - transtelepatyczną.
:excl: Wyrównanie będzie być może na Św. Mikołaja. Kwoty nie powalą. :angry2: