Na Onecie jest parę osób, które piszą bulwersujące teksty. Jaś_Śmietana, Czuły_Wojtek, Antek_emigrant itd. I kasia_lublin. Niektórzy podejrzewaja, że są to pracownicy Onetu, którzy piszą je celowo, aby podgrzewać atmosferę na forum. Najzabawniejsze kiedy znajdzie się osoba, kóra nie domyśla, że to podpucha, tylko mysli że to prawdziwy tekst. I strrrrrrrasznie się oburza! Niektórzy widząc to, podchwytują ironię i nakręcają tych naiwnych. Oto ostatni przykład.
Artykuł "Pijany ginekolog przyjął 22 pacjentki przez 1,5 h"<a href="http://wiadomosci.onet.pl/1646473,11,1,1,item.html" target="_blank">http://wiadomosci.onet.pl/1646473,11,1,1,item.html</a>
Dużo tego, ale warto! Aby było łatwiej - wybrałem najciekawsze psoty. Przyjemnej lektury

Ale ja miałam przygodę u GINEKOLOGA !!! PRZECZYTAJCIE !!! PLIZZZ!!!
Dwa miesiące temu spostrzegłam sie że spóźnia mi się okres. To nie było normalne bo do tej pory krwawiłam dosyć regularnie więc tym większe było moje zdziwienie. Pomyślałam sobie że może jestem w ciąży albo coś. NA CO CZEKASZ? krzyknął na mnie TUPTUŚ UBIERAJ SIĘ I JEDZIEMY DO GINA! No to posłusznie spełniłam jego rozkaz. W ciagu pół godziny byliśmy u lekarza. Gdy nadeszła moja kolej grzecznie weszłam do gabinetu. Chciałam sama ale TUPTUS nie pozwolił mi POCZEKAJ! IDE Z TOBĄ! powiedział oschłym glosem. NO DOBRZE WYDUKAŁAM przestraszona bo pierwszy raz byłam u GINA. Lekarz był miły. Powiedział PROSZĘ SIĘ ROZPAKOWAĆ no to ja zdjęłam wszystko i usiadłam na krześle ortopedycznym. Już wtedy zauważyłam ze TUPTUSIOWI gul skoczył. Lekarz ubrał rękawiczk, podszedł do mnie, rozszerzył mi nogi i już miał zamiar włożyć tam ręke ale nie zdążył bo pięść TUPTUSIA wylądowała na jego splocie słonecznym. Lekarz zwijał się w konwulsjach TUPTUŚ poprawił jeszcze nieświeżym oddechem a nastepnie chwycił mnie za ręke i powiedział ZWIJAMY SIĘ STĄD MAŁA... nawet nie zdążyłam się ubrać... NIGDY NIE ZAPOMNE TEJ PRZYGODY!
kasia_lublin@amorki.pl , 23.11.2007 11:38
I komentarze:- Kasia i ty się chwalisz, że masz chamskiego faceta, a sama też jesteś porąbana? A jak miał ciebie zbadać? Ten lekarz powinien wezwać policję, która zapuszkowałaby tego twojego durnia tuptusia.
~tez Kasia
- czy wszystkie"kasie" sa takie glupie???Czy to dziwny zbieg okolicznosci? ~tylko pytam
- wszystkie :] ~drH
- Wyobraź sobie,że nie wszystkie Kasie są takie głupie:)a, że co nie które mają bujną wyobraźnie to juz inna sprawa:))
katka131@vp.pl- Hej kolego! Calkowicie sie z Toba zgadzam! To prawda, ze Kaski to puste lalki!! Sama znam taka...... A tak sie sklada ze mam na imie Ania i choc nigdy sie nie "przechwalam" to rzeczywiscie musze Ci przyznac racje, ze jestesmy bardzo sympatyczne. Pozdrawiam!!!!!
~anna24
- bo wstane i pojde do Ciebie. jeszcze jedno zle slowo na imie mojej kochanej zony i zrobie Ci jak Tuptus ginekologowi.
~marcinek
- Piekna przygoda Kasiu, a to całe rozszczekane towarzystwo tylko ci zazdrości Tuptusia i fantazji.
~ajm
- Aż dziwne że wiedziałaś ze trzeba pójść do ginekologa i to w tym wieku. Mamusia powiedziała ci skad sie biorą dzieci czy twój tuptus. Rany! kobieto w którym ty wieku żyjesz? A twój men to z księzyca się urwał ~iwona
- Te komentarze pisze Tuptuś. Kaśka go dawno rzuciła, bo był za gruby. ~vo
- Kasiu to ty jeszcze masz miesiączki ? ~tuptuś
- Ja tam Kasi wierzę,ona by nas nie okłamywała.Prawda Kasiu? ~Rispekt
-zazdroszcze ci przygód. a ten Tuptuś to nie ma brata bliźniaka? chętnie bym sie zaprzyjaźniła:)
~lulu
- TEN TUPTUŚ TO JAKIS BIEDNY ZACOFANY FACET. MYSLAŁ ŻE GINEKOLOG BADA PRZEZ DNO OKA CZY MOZE PRZEZ ZATOKI ??? BOŻE ZE TACY LUDZIE W XXI WIEKU JESZCZE SĄ. DOBRZE ŻE cIE NIE SPALI NA STOSIE TEN TUPTUŚ. UWAZAJ
~GOSIA
-Kasiu z Lublina ,Ty masz bardzo wybujałą fantazję.Ty i ten Twój Tuptuś(co to wogóle za ksywka) to jakas porażka!!! Męczysz wszystkich tymi swoimi zmyślonymi historyjkami.Wzięłabyś sie lepiej do jakiejś pracy
~prawda
- o choroba , a zona mi mowila ze lekarz zaglada no tam, wiecie, przez gardlo, niech tylko wroci z pracy to ja z nia pogadam!!!
~nieswiadomy
- a co z okresem ?? ~blądynka
- Mialem kiedys zolwia. Na imie mial Tuptus ale nie bil ginekologow. Nie mial tez dziewczyny ze spoznionym okresem. A moze mial bo ja wtedy malo o okresach wiedzialem. Ukradli mi go sasiedzi. Zrobili z niego zupe. Bardzo wtedy plakalem. By zalac te gorycz zapisalem sie do PZPR-u. Nie pomoglo, do zolwi mieli stosunek obojetny. To sie chcialem wypisac. Ale nie pozwolili. To wyjechalem za granice. To ojczyzna mnie ukarala zdradami wlasnej zony. To zostalem na zawsze. Wrocic nie moge bo w ojczyznie sie porobilo. Komunisci chodza do kosciola. A ja jestem ateista. Zeby choc jak Kwasniewski "poszukujacym agnostykiem", nie, ateista jestem. Z przemyslen i przekonania. To co mam robic? Kupic nowego zolwia?
~banita
- Jestem ciekawa ile masz lat.Stwierdzam jednak,ze nie jesteś jeszcze pełnoletnia ponieważ nie potrafisz zachować się u lekarza to jak ty uprawiasz sex.
I jeszcze jedno... Prawdziwa kobieta powinna chodzić na wizytę do ginekologa przynajmniej raz w roku, a ty z tego co piszesz to byłaś po raz pierwszy. Mam nadzieję, że po tych wszystkich komentarzach przemyślisz sobie swoje zachowanie.
~ananke
- dziewczyno otrzaśnij sie nie da sie pujśc do ginekologa i sprawić zeby on cie nie dotykał. Tez miałam raz badanie ginekologiczne ale nie zachowywałam sie jak ty. Poprostu nie potrzebnie bralas tam ze sobą chlopaka. a przy okazji to u ginekologa nie ma zadnych krzesel ortopedyczmych tylko moja droga krzeslo ginekologiczne a naprawde to sie nazywa koza. I ja nie rozumiem jak ty sobie badanie ginekologiczne wyobrazalaś ze co lekarz na ciebie popatrzy i ci powie co ci jest. No moja droga w błędzie byłaś. Ale chyba masz nauczke i przy kolejnej okazji juz nie postapisz tak glupio o ile jakis ginekolog cie przyjmie. Bo ja na ich miejscu balabym sie cie dotknac.
~milunia
- Dziewczyno czym ty sie chwalisz??!!!! Tym, ze masz chlopaka ktory nie posiada nawet grama rozumu, czy tym ze sama nie jestes lepsza od niego??!!! Zastanow sie zanim cos napiszesz i nie zadreczaj ludzi swoimi wypocinami!!!!! To jest żenujace!!!!!!!!!
~anna24
- Kasiu..tylko pozazdroscic Ci TUPTUSIA! Moj dawno w portki by ze starchu nasiusial! Pozwolilby na badanie to raz...a po dwa cala wine ponioslabym JA! A bo ty glupia i plodna krzyczalby...wiadomo co zlego to MY KOBIETY! Nawet nie pomyslalby dran...ze ja bez niego czysto wszedzie mam!
boginiwmini1@vp.pl- poszłaś potem jeszcze raz? ja osobiście lubię chodzić do ginekologa. mój nie wchodzi ze mną bo się boję że mógłby wywinąć taki numer jak twój Tuptuś. radzę Ci idź jeszcze raz pogadaj, poproś o tabletki i będziesz miała z głowy pozdrawiam
kingamyszka@buziaczek.pl- ty nie potrzebujesz ginekologa ale dobrego psychiatry i jak znam zycie to pewnie blondi jestes a ten twoj tuptus to maly rozowy przyjaciel na baterie pzdr. idz sobie zajarac
~jaracz joint
- jestes chyba wychowana gdzies w puszczy.to jest normalne badanie ginekologiczne
~babcia
- Co za cham i lobuz z tego Tuptusia a i ty jestes nie lepsza skoro dopuscilas do takiej sytuacji ~normalna
- Inteligentny chłopaczyna z tego Tuptusia.Brawa dla niego. P.S. Znałem takiego żółwia, co się Tuptuś wabił, ale on nie był taki porywczy...
~ELO
- Kasieńko? Czy mógłbym Cię przebadać bez obecności Tuptusia?
~Gin badający solo
- Te Kasie są fajne a to że jedna taka jakaś nie teges to nie znaczy że od razu wszystkie głupie ja sama znam jedną super Kasie za to Anki to szmule straszne i nikt nie wspomniał o ASIACH jeszcze głupszych ;]]
~tralala sialala
- Kaska!! KOham Ciem. Tylko sie nie hfal Tóptósiowi
~bo mi przyp......
- No i słusznie TUPTUŚ to zrobił. Czego ten gin mógł szukać między Twoimi nogami? Zgubił tam, coś czy co?
~kuba
- uuuuuuuu nie zazdroszcze ci, czyli jesteś w tej ciąży czy nie??!! On cie chciał zgwałcić??
~Zaszokowana
- O rety co za brednie, to nawet nie jest śmieszne, Twój facet jest conajmniej dziwny i nierozwinięty, skoro nie wie że ginekolog własnie zagląda w "to"miejsce. Aż przykro to czytać dziewczyno jesteś przykra... ~gosiaq
- Kasiu, jak zwykle post do rozpuku. Autorzy komentarzy - poczucie humoru jest czynnikiem ilorazu inteligencji. Leczcie sie na nogi bo w glowach i tak nic nie macie.
~kropka