Teraz jest 10 wrz 2025, 20:51

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4678 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 335  Następna strona
Pośmiejmy się 
Autor Treść postu
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Na Onecie jest parę osób, które piszą  bulwersujące teksty. Jaś_Śmietana, Czuły_Wojtek, Antek_emigrant itd. I kasia_lublin.  Niektórzy podejrzewaja, że są to pracownicy Onetu, którzy piszą je celowo, aby podgrzewać atmosferę na forum. Najzabawniejsze kiedy znajdzie się osoba, kóra nie domyśla, że to podpucha, tylko mysli że to prawdziwy tekst. I strrrrrrrasznie się oburza! Niektórzy widząc to, podchwytują ironię i nakręcają tych naiwnych. Oto ostatni  przykład.
Artykuł "Pijany ginekolog przyjął 22 pacjentki przez 1,5 h"
<a href="http://wiadomosci.onet.pl/1646473,11,1,1,item.html" target="_blank">http://wiadomosci.onet.pl/1646473,11,1,1,item.html</a>

Dużo tego, ale warto! Aby było łatwiej - wybrałem najciekawsze psoty. Przyjemnej lektury :D

Ale ja miałam przygodę u GINEKOLOGA !!! PRZECZYTAJCIE !!! PLIZZZ!!!
Dwa miesiące temu spostrzegłam sie że spóźnia mi się okres. To nie było normalne bo do tej pory krwawiłam dosyć regularnie więc tym większe było moje zdziwienie. Pomyślałam sobie że może jestem w ciąży albo coś. NA CO CZEKASZ? krzyknął na mnie TUPTUŚ UBIERAJ SIĘ I JEDZIEMY DO GINA! No to posłusznie spełniłam jego rozkaz. W ciagu pół godziny byliśmy u lekarza. Gdy nadeszła moja kolej grzecznie weszłam do gabinetu. Chciałam sama ale TUPTUS nie pozwolił mi POCZEKAJ! IDE Z TOBĄ! powiedział oschłym glosem. NO DOBRZE WYDUKAŁAM przestraszona bo pierwszy raz byłam u GINA. Lekarz był miły. Powiedział PROSZĘ SIĘ ROZPAKOWAĆ no to ja zdjęłam wszystko i usiadłam na krześle ortopedycznym. Już wtedy zauważyłam ze TUPTUSIOWI gul skoczył. Lekarz ubrał rękawiczk, podszedł do mnie, rozszerzył mi nogi i już miał zamiar włożyć tam ręke ale nie zdążył bo pięść TUPTUSIA wylądowała na jego splocie słonecznym. Lekarz zwijał się w konwulsjach TUPTUŚ  poprawił jeszcze nieświeżym oddechem a nastepnie chwycił mnie za ręke i powiedział ZWIJAMY SIĘ STĄD MAŁA... nawet nie zdążyłam się ubrać... NIGDY NIE ZAPOMNE TEJ PRZYGODY!
kasia_lublin@amorki.pl , 23.11.2007 11:38

I komentarze:

- Kasia i ty się chwalisz, że masz chamskiego faceta, a sama też jesteś porąbana? A jak miał ciebie zbadać? Ten lekarz powinien wezwać policję, która zapuszkowałaby tego twojego durnia tuptusia.
~tez Kasia

- czy wszystkie"kasie" sa takie glupie???Czy to dziwny zbieg  okolicznosci?  ~tylko pytam

-  wszystkie :]  ~drH

-  Wyobraź sobie,że nie wszystkie Kasie są takie głupie:)a, że  co nie które mają bujną wyobraźnie to juz inna sprawa:))
katka131@vp.pl

- Hej kolego! Calkowicie sie z Toba zgadzam! To prawda, ze  Kaski to puste lalki!! Sama znam taka...... A tak sie sklada ze mam na imie Ania i choc nigdy sie nie "przechwalam" to rzeczywiscie musze Ci przyznac racje, ze jestesmy bardzo sympatyczne. Pozdrawiam!!!!!
~anna24

-  bo wstane i pojde do Ciebie. jeszcze jedno zle slowo na  imie mojej kochanej zony i zrobie Ci jak Tuptus ginekologowi.
~marcinek

- Piekna przygoda Kasiu, a to całe rozszczekane towarzystwo  tylko ci zazdrości Tuptusia i fantazji.
~ajm

- Aż dziwne że wiedziałaś ze trzeba pójść do ginekologa i to  w tym wieku. Mamusia powiedziała ci skad sie biorą dzieci czy twój tuptus. Rany! kobieto w którym ty wieku żyjesz? A twój men to z księzyca się urwał ~iwona

- Te komentarze pisze Tuptuś. Kaśka go dawno rzuciła, bo był za gruby.  ~vo

- Kasiu to ty jeszcze masz miesiączki ?   ~tuptuś

- Ja tam Kasi wierzę,ona by nas nie okłamywała.Prawda Kasiu?  ~Rispekt

-zazdroszcze ci przygód. a ten Tuptuś to nie ma brata bliźniaka? chętnie bym sie zaprzyjaźniła:)
~lulu

- TEN TUPTUŚ TO JAKIS BIEDNY ZACOFANY FACET. MYSLAŁ ŻE GINEKOLOG BADA PRZEZ DNO OKA CZY MOZE PRZEZ ZATOKI ??? BOŻE ZE TACY LUDZIE W XXI WIEKU JESZCZE SĄ. DOBRZE ŻE cIE NIE SPALI NA STOSIE TEN TUPTUŚ. UWAZAJ
~GOSIA

-Kasiu z Lublina ,Ty masz bardzo wybujałą fantazję.Ty i ten Twój Tuptuś(co to wogóle za ksywka) to jakas porażka!!! Męczysz wszystkich tymi swoimi zmyślonymi historyjkami.Wzięłabyś sie lepiej do jakiejś pracy
~prawda

- o choroba , a zona mi mowila ze lekarz zaglada no tam, wiecie, przez gardlo, niech tylko wroci z pracy to ja z nia pogadam!!!
~nieswiadomy

- a co z okresem ??   ~blądynka

- Mialem kiedys zolwia. Na imie mial Tuptus ale nie bil ginekologow. Nie mial tez dziewczyny ze spoznionym okresem. A moze mial bo ja wtedy malo o okresach wiedzialem. Ukradli mi go sasiedzi. Zrobili z niego zupe. Bardzo wtedy plakalem. By zalac te gorycz zapisalem sie  do PZPR-u. Nie pomoglo, do zolwi mieli stosunek obojetny. To sie chcialem wypisac. Ale nie pozwolili. To wyjechalem za granice. To ojczyzna mnie ukarala zdradami wlasnej zony. To zostalem na zawsze. Wrocic nie moge bo w ojczyznie sie porobilo. Komunisci chodza do kosciola. A ja jestem ateista. Zeby choc jak Kwasniewski "poszukujacym agnostykiem", nie, ateista jestem. Z przemyslen i przekonania. To co mam robic? Kupic nowego zolwia?
~banita

- Jestem ciekawa ile masz lat.Stwierdzam jednak,ze nie jesteś jeszcze pełnoletnia ponieważ nie potrafisz zachować się u lekarza to jak ty uprawiasz sex.
I jeszcze jedno... Prawdziwa kobieta powinna chodzić na wizytę do ginekologa przynajmniej raz w roku, a ty z tego co piszesz to byłaś po raz pierwszy. Mam nadzieję, że po tych wszystkich komentarzach przemyślisz sobie swoje zachowanie.
~ananke

- dziewczyno otrzaśnij sie nie da sie pujśc do ginekologa i sprawić zeby on cie nie dotykał. Tez miałam raz badanie ginekologiczne ale nie zachowywałam sie jak ty. Poprostu nie potrzebnie bralas tam ze sobą chlopaka. a przy okazji to u ginekologa nie ma zadnych krzesel ortopedyczmych tylko moja droga krzeslo ginekologiczne a naprawde to sie nazywa koza. I ja nie rozumiem jak ty sobie badanie ginekologiczne wyobrazalaś ze co lekarz na ciebie popatrzy i ci powie co ci jest. No moja droga w błędzie byłaś. Ale chyba masz nauczke i przy kolejnej okazji juz nie postapisz tak glupio o ile jakis ginekolog cie przyjmie. Bo ja na ich miejscu balabym sie cie dotknac.
~milunia

- Dziewczyno czym ty sie chwalisz??!!!! Tym, ze masz chlopaka ktory nie posiada nawet grama rozumu, czy tym ze sama nie jestes lepsza od niego??!!! Zastanow sie zanim cos napiszesz i nie zadreczaj ludzi swoimi wypocinami!!!!! To jest żenujace!!!!!!!!!
~anna24

- Kasiu..tylko pozazdroscic Ci TUPTUSIA! Moj dawno w portki by ze starchu nasiusial! Pozwolilby na badanie to raz...a po dwa cala wine ponioslabym JA! A bo ty glupia i plodna krzyczalby...wiadomo co zlego to MY KOBIETY! Nawet nie pomyslalby dran...ze ja bez niego czysto wszedzie mam!
boginiwmini1@vp.pl

- poszłaś potem jeszcze raz? ja osobiście lubię chodzić do ginekologa. mój nie wchodzi ze mną bo się boję że mógłby wywinąć taki numer jak twój Tuptuś. radzę Ci idź jeszcze raz pogadaj, poproś o tabletki i będziesz miała z głowy pozdrawiam
kingamyszka@buziaczek.pl

- ty nie potrzebujesz ginekologa ale dobrego psychiatry i jak znam zycie to pewnie blondi jestes a ten twoj tuptus to maly rozowy przyjaciel na baterie pzdr. idz sobie zajarac
~jaracz joint

- jestes chyba wychowana gdzies w puszczy.to jest normalne badanie ginekologiczne
~babcia

- Co za cham i lobuz z tego Tuptusia a i ty jestes nie lepsza skoro dopuscilas do takiej sytuacji  ~normalna

- Inteligentny chłopaczyna z tego Tuptusia.Brawa dla niego. P.S. Znałem takiego żółwia, co się Tuptuś wabił, ale on nie był taki porywczy...
~ELO

- Kasieńko? Czy mógłbym Cię przebadać bez obecności Tuptusia?
~Gin badający solo

- Te Kasie są fajne a to że jedna taka jakaś nie teges to nie  znaczy że od razu wszystkie głupie ja sama znam jedną super Kasie za to Anki to szmule straszne i nikt nie wspomniał o ASIACH jeszcze głupszych ;]]
~tralala sialala

- Kaska!! KOham Ciem. Tylko sie nie hfal Tóptósiowi
~bo mi przyp......

- No i słusznie TUPTUŚ to zrobił. Czego ten gin mógł szukać między Twoimi nogami? Zgubił tam, coś czy co?
~kuba

- uuuuuuuu nie zazdroszcze ci, czyli jesteś w tej ciąży czy nie??!! On cie chciał zgwałcić??
~Zaszokowana

- O rety co za brednie, to nawet nie jest śmieszne, Twój facet jest conajmniej dziwny i nierozwinięty, skoro nie wie że ginekolog własnie zagląda w "to"miejsce. Aż przykro to czytać dziewczyno jesteś przykra...  ~gosiaq

- Kasiu, jak zwykle post do rozpuku. Autorzy komentarzy - poczucie humoru jest czynnikiem ilorazu inteligencji. Leczcie sie na nogi bo w glowach i tak nic nie macie.
~kropka

Ostatnio edytowano 24 lis 2007, 16:19 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz

24 lis 2007, 16:15
Specjalista

REJESTRACJA03 lip 2007, 18:19

POSTY        450
Wiecie skąd Kancelaria Premiera dowiedziała się o bombie z czasów wojny w suficie?
Dziadek z Wehrmachtu zadzwonił do Tuska i mu powiedział!
źródło gwno.pl

26 lis 2007, 00:18
Zawodowiec

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity

Wiecie skąd Kancelaria Premiera dowiedziała się o bombie z czasów wojny w suficie?
Dziadek z Wehrmachtu zadzwonił do Tuska i mu powiedział!
źródło gwno.pl

Oj Millan, Millan... Jesteś niepoprawny. Widząc Cię na stronie głównej w topiku "Pośmiejmy się", pomyślałem że dałeś se na luz. A Ty i tutaj politykujesz  :D

Ostatnio edytowano 26 lis 2007, 07:24 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz

26 lis 2007, 07:23
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA29 lis 2006, 11:51

POSTY        19
- Wiesz co? Moja żona to straszny niechluj.
- Dlaczego?
- W domu ciągle brud i smród. Kurze niepowycierane, nie odkurzone od tygodni. Nawet odlać się nie mogę bo w zlewie pełno brudnych naczyń

Mąż z żoną przychodzą do restauracji. Żona zamawia:
- Poproszę ziemniaki i kotlet schabowy.
- A warzywo? - pyta kelner.
- On to samo co ja!

26 lis 2007, 08:40
Zawodowiec

REJESTRACJA10 lis 2006, 07:34

POSTY        3465
Skoro ma już za sobą występ z Dodą, powinien jeszcze zapytać Kazimierza Marcinkiewicza, jak się lepi bałwana i będziemy mieli premiera marzeń
/Joachim Brudziński, sekretarz generalny PiS, o medialnych talentach Donalda Tuska/

Ostatnio edytowano 27 lis 2007, 19:48 przez kominiarz, łącznie edytowano 1 raz

27 lis 2007, 19:48
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA05 gru 2006, 12:37

POSTY        255

Na Onecie jest parę osób, które piszą  bulwersujące teksty. Jaś_Śmietana, Czuły_Wojtek, Antek_emigrant itd. I kasia_lublin.  Niektórzy podejrzewaja, że są to pracownicy Onetu, którzy piszą je celowo, aby podgrzewać atmosferę na forum. Najzabawniejsze kiedy znajdzie się osoba, kóra nie domyśla, że to podpucha, tylko mysli że to prawdziwy tekst. I strrrrrrrasznie się oburza! Niektórzy widząc to, podchwytują ironię i nakręcają tych naiwnych. Oto ostatni  przykład.

O W MORDE !!! Czytając ten artykuł przypomniała mi się pewna historia.  

Wczoraj wieczorek leżałam zmęczona po całodziennej harówce. 12 godzin w polu zrobiło swoje. Nawet się nie wykąpałam. Po prostu jak wróciłam od ogórków to po prostu się ległam na wyro. Byłam brudna i spocona. Czułam jak pot zastyga mi na plecech tworząc skorupę... Zasnęłam... Obudziło mnie chrząkanie. To był mój facet. Wrócił z tyry. Sapał. Chciał szybkiego numerku. Ja byłam za bardzo zmęczona aby go obsłużyć więc leżałam jak kłoda na wyrze. TUPTUŚ wszedł na mnie sapiąc, jego tygodniowy zarost drapał mnie w brodę a resztki jedzenia wiszący mu z wąsów przyprawiało mnie o wymioty. Zaczął... w górę w dół, w górę w dół. Podczas stosunku beknął jescze nieświeżą kiełbasą, jego cielsko ruszało się nie zgrabnie a nieobcięte paznokcie u nóg drapały mnie w w stopy. Po wszystkim zsunął się bezwładnie i zasnął obok...

kasia_lublin@amorki.pl , 28.11.2007 11:29

<a href="http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,37606508,102104657,4320149,0,forum.html" target="_blank">http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,37606508...49,0,forum.html</a>

Kasia the BEST!

Ostatnio edytowano 29 lis 2007, 13:56 przez antiFa, łącznie edytowano 1 raz

28 lis 2007, 15:02
Zawodowiec

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity

<!--quoteo(post=19053:date=24. 11. 2007 g. 16:15:name=Nadir)--><div class='quotetop'>(Nadir @ 24. 11. 2007 g. 16:15) [snapback]19053[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

O W MORDE !!! Czytając ten artykuł przypomniała mi się pewna historia.  
Wczoraj wieczorek leżałam zmęczona po całodziennej harówce....
kasia_lublin@amorki.pl , 28.11.2007 11:29
<a href="http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,37606508,102104657,4320149,0,forum.html" target="_blank">http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,37606508...49,0,forum.html</a>
Kasia the BEST!
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Fajne są te przygody Kasi!
Ale jeszcze fajniejsze są komentarze niektórych zbulwersowanych forumowiczów.
Wielu jeszcze nabiera się na "ortografy" Jasia czy Wojtka.

Parę przykładów:
NALEŻY NATYCHMIAST ZAKAZAĆ SPOŻYWANIA MARICHUANY  
Ponieważ zwiększa ono ryzyko zakażenia wirusów HIV brudnymi strzykawkami!
kasia_lublin@op.pl , 16.05.2007 11:14
I reakcja: KASIA KOCHAM CIE !!!! kocham wszystkie głupie laskie :D:D:D  

Jestem teraz na Seszelach i jest 23 stopni Richtera  
A wy gdzie jesteście i jaka jest u was pogoda?
kasia_lublin@amorki.pl (14:43)

Albo: Czy to prawda że hakerzy włamują się na komputery uzytkowników za pomocą legendarnego programu i narzędzia Paint?
A riposta?
Kasiu, hmmm, Wy tam w Lublinie macie chyba nieograniczony dostęp do"bielaruskiej" vodki  
~zdziwiony

Czy taki:
Mój TUPTUŚ URATOWAŁ Czechy przed powodzią!!! PRZECZYTAJCIE!

Super jest ten:
A ja byłam z CZULYM_WOJTKIEM na największej imprezie a GREJT BRITAIN....
Chyba rzucę tuptusia dla czułego_wojtka.
kasia_lublin@amorki.pl (14:55)

Wiele postów kończy się: Tego dnia nie zapomnę do końca życia.
Na przykład:
Otóż rzecz sie działa zeszłego lata. Wspólnie z tuptusiem jechałam naszym  BMW autostradą z Lublina do Krakowa....

Albo:
Ja też miałam do czynienia z gangsterami. PRZECZYTAJCIE! Rzecz się działa minionego lata. Było upalne popołudnie. Razem z tuptusiem wybraliśmy się w Bieszczady aby podziwiać Morskie Oko. Oczywiście w podróż wyruszyliśmy naszym cacuszkiem BMW rocznik 2012, 128 zaworów, 1024 MB RAM, 6,7 pojemności, 5600 kilodżuli koni mechanicznych, alu felgi, dach bilboard na górze, deska rozdzielcza z moją podobizną....
NIGDY NIE ZAPOMNE TEJ PRZYGODY!
kasia_lublin@amorki.pl (14:55)

A to ostatnie hity:

Ludzie błagam! Powiedzcie mi jedną rzecz!  
Jak można być tak pustym i kochać DODE? Na tym forum są same nastolatki psiapsiółki które mają kiełbie we łbie... Jak mozna się podniecać tą pseudo piosenkarką skoro ona jest pusta jak bęben Roling Stonesów! Ja nie dość że mam lepszą figurę od niej (wymiary to 60-90-60) to jeszcze mam nogi od ziemi aż do szyji i oglądają się za mną faceci. Oprócz tego nie robię takich byków jak czuly_wojtek oraz jestem mądra bo mam IQ 170. Pozatym prawie wszystkie krzyżówki w TELE TYGODNIU rozwiazuje w ciągu 15 minut.
I kto jest lepszy? Ja czy DODA?  
kasia_lublin@amorki.pl (14:33)

Błagam i proszę was!! WSKAŻCIE MI CHOCIAŻ JEDNĄ RÓŻNICĘ POMIĘDZY PO A PIS!  
PROSZĘ!
kasia_lublin@amorki.pl (14:47)

14 listopada 2007
<!--coloro:#6633FF--><span style="color:#6633FF"><!--/coloro-->Ja kupiłam kiedyś na Allegro pędzel którym DONALD TUSK malował kominy.  
W latach 80tych a wy co kupiliście dziwnego?<!--colorc--></span><!--/colorc-->
kasia_lublin@amorki.pl (00:12)

Wiecej tekstów Kasi do poczytania tutaj:
<a href="http://kasia-lublin.blog.onet.pl/" target="_blank">http://kasia-lublin.blog.onet.pl/</a>

Chyba zostanę fanem Kasi ;)

28 lis 2007, 18:25
Zaawansowany

REJESTRACJA05 lut 2007, 17:29

POSTY        52
Boję się, czy mam wystarczająco wysokie IQ, ale ...co tam, zaryzykuję i kupię ten Tele tydzień...:D  może chociaż jedną rozwalę :)))

28 lis 2007, 22:34

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

Boję się, czy mam wystarczająco wysokie IQ, ale ...co tam, zaryzykuję i kupię ten Tele tydzień...:D  może chociaż jedną rozwalę :)))

Kasię z Lublina ?

28 lis 2007, 22:50
Fachowiec

REJESTRACJA16 maja 2006, 21:36

POSTY        2772

LOKALIZACJAz MEKKI
Wjawor też ja zna !!!  Czy powiedział o tym żonie ?

29 lis 2007, 01:12
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA29 lis 2007, 09:03

POSTY        1

LOKALIZACJAWroclaw
[<!--fonto:Courier New--><span style="font-family:Courier New"><!--/fonto-->b]Glosariusz terminów[/b]
schody - bariera architektoniczna używana w służbie zdrowia do
wstępnej selekcji chorych

patomorfolog - lekarz ostatniego kontaktu

yyy - ulubiona wypowiedź naszych polityków

anestezjolog - członek ekipy operującej, który sprawia, że nie
czujesz bólu do momentu otrzymania rachunku.

alkohol - kosmetyk zażywany doustnie. Zażyty w odpowiedniej
dawce powoduje zdecydowaną poprawę urody otoczenia zażywającego.

apatia - stosunek do stosunku po stosunku

antysemita - judeosceptyk, tylko bardziej zażarty

arab - osoba z kulturowo uwarunkowanym
ręcznikiem na głowie

antykwariat - inaczej stary idiota

bałagan - przestrzeń zaaranżowana alternatywnie

budda - mieszkanie pssa

biedak - osobnik ekonomicznie nieprzystosowany

ciąża - inaczej zemsta dyrygenta - nie chciała grać na flecie, to
musi dźwigać bęben

dyplomata - ktoś, kto potrafi powiedzieć ci "spie…….",
w taki sposób, że czujesz narastające podniecenie przed zbliżającą się
podróżą

dorosły - osoba, która przestała rosnąć na końcach i zaczęła rosnąć po
środku.

denat - osoba bezterminowo dysfunkcyjna

erekcja - czasowy objaw niezrównoważenia hormonalnego

FANTA - akronim czyli skrótowiec. Pochodzi od zwrotu **** And Never Touch
Again

głuchoniemy - osoba ze wzmożoną werbalizacją ruchową

ginekolog - lekarz, który szuka problemów tam, gdzie inni znajdują radość

grubas - osoba zorientowana horyzontalnie

haracz - dobrowolna opłata na rzecz lokalnego lobby baseballowego

internacjonalizm - miłość francuska polskiego anglisty z włoską
germanistką na szwedzkiej amerykance w hiszpańskim hotelu

jąkała - osoba z samopowtarzalną dysfunkcją płynności artykulacji

jeden - mniej niż dwa

jezuicki - okrzyk na widok Żydów

ksiądz - człowiek, do którego wszyscy mówią ojcze, za wyjątkiem jego
własnych dzieci, które mówią do niego wujku

kac - suszenie po zalaniu

komputer - urządzenie służące do rozwiązywania problemów, których bez niego
w ogóle by nie było

konsultant - ktoś, kto weźmie zegarek od twojej żony, powie ci
która godzina, po czym każe zapłacić za informacje.

krecik - czołowy działacz podziemia

kurz - odwodnione błoto.

kurdupel - osobnik o obniżonym środku ciężkości, z krótszym czasem wędrówki
impulsów nerwowych, wertykalnie zdegradowany

leń - osoba motywacyjnie zubożona

market - ring do walk zespołowych o wątpliwej wartości trofea
zazwyczaj przeterminowane, układane na regałach, przez osobników obdarzonych
ujemnym ilorazem inteligencji.

mieszane uczucia - teściowa spada w przepaść Twoim nowiutkim
samochodem

niepewność - dwóch facetów wchodzi do ubikacji, jeden rozpina
rozporek, a drugi zaczyna malować usta

piękno - ulotne zjawisko mijające zwykle po wytrzeźwieniu

pijany - osobnik przestrzennie zagubiony

rozwód - słowo wywodzące się z łaciny. Oznacza wyrwanie genitali przez
portfel.

szczerbaty - osoba o zwiększonej wydajności oddechowej

wędka - kij łączący debila z wodą

wibrator - urządzenie na złość kobietom montowane w telefonach

pozdrawiam janko49<!--fontc--></span><!--/fontc-->

29 lis 2007, 12:52
Znawca
Własny awatar

POSTY        255
Miałam niesamowitą przygodę ze ZŁODZIEJEM !!! PRZECZYTAJCIE !!!  

To było dwa lata temu. Siedziałam w swoim pokoju wypatrując z okna mojego faceta który miał akurat wracać z Niemiec. (Ma własną firmę budowalną). Był słoneczny lipcowy wieczór. Godzina około 22.59. Zbliżała się ciemność. Stałam tak w oknie. Trzymając w jednej ręce szklankę z WHISKEY a w drugiej ręce JOYA. TUPTUŚ leżał w kojcu tuż obok moich stóp. Miał smutne oczy. Tęsknił. POCZEKAJ PIESKU PAN ZARAZ PRZYJEDZIE. Wtem... Usłyszałam jakieś chrobotanie na parterze (mamy pełną przepychu trzy piętrową wille urządzoną w stylu wczesnobizantyjskim rokoko). JEST TAM KTO? krzyknęłam HALO! ale nikt nie odpowiadał. Chrobotanie ucichło. MÓGŁBYŚ JUŻ PRZYJECHAĆ WARIACIE powiedziałam do siebie pod uchem. Wtem chrobotanie znów przybrało na sile. TUPTUŚ podniósł się z kojca, nastroszył uszy. SZUKAJ! SZUKAJ PIESKU krzyknąłamm TUPTUŚ zerwał się na równe nogi. Przyłożył nosek do podłogi NIUCH NIUCH NIUCH zaczął niuchać TUP TUP zszedl na dół po schodach. Serce mi waliło jak klapa od śmietnika. NIUCH NIUCH TUP TUP TUP NIUCH słyszałam na górze. NAgle usłyszałam szmotanine która rozgrywała się na dole. Krzyk jakiegoś człowieka. TUPTUS!!! TUPTUS !! krzyknęłam. Nie wytrzymałam. Zbiegłam na dół po schodach pełna niepokoju. Zobaczyłam... jak mój TUPTUS trzyma za gardło jakąś zamaskowaną postać która w lewej ręce trzymała odbiornik nastawiony na RM, z ust kapał mu jad i resztkami sił wypowiedział CZEŚĆ KOMUSZKI !!! Szybko zadzwoniłam po policję. Mój pies był bohaterem! W oddali usłyszałam odgłos parkowania BMW 2012...
NIGDY NIE ZAPOMNE TEJ PRZYGODY

kasia_lublin@amorki.pl , 29.11.2007 12:17

:wub:

Dziewczyny skusily byscie sie na moją wanne ktura  

ma 10 m na 10 m i jest w niej chydro masasz? I jak ktura by sie chciala w takiej wannie wykapać? Na pewno sie kąpiecie w miskach to byście miały frajde jak byście sie w takiej durzej wannie jaką ja mam wykąpały.No i jak chciały byście?  

czuly_wojtek@poczta.onet.pl , 29.11.2007 13:42

<a href="http://wiadomosci.onet.pl/1649760,11,item.html" target="_blank">http://wiadomosci.onet.pl/1649760,11,item.html</a>

29 lis 2007, 13:52
Znawca
Własny awatar

POSTY        255

Ludzie.... co my czytamy.... i czemu czasem się nawet z tego śmiejemy...

Bo to śmieszne jest  :excl:  czasem  :excl:

29 lis 2007, 15:13
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 4678 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 335  Następna strona