Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Jeśli poszukasz po frazie "city" to trochę tych zadowolonych z
części umiejętności jest i na tym forum.
Części wiedzy nie ma sensu - to trzeba samemu i niestety mieć trochę szczęścia, którego oczywiście serdecznie życzę
Akina Tytuł: Re: Postępowanie kwalifikacyjne Napisane: 20 paź 2022, 12:29
Ja byłem na kursach CITY, zarówno dot. umiejętności jak i zagadnień prawnych. Kurs dot. umiejętności polecam. Na pewno sporo mi pomógł i przygotował mnie do szybkiego rozwiązywania zadań z sylogizmów, zbiorów, większy/mniejszy. Z tym, ...
Starszyekspert Tytuł: Re: Gimnastyka umysłu Napisane: 04 wrz 2018, 15:56
Zdecydowanie na część umiejętności polecam kurs szkoły CITY SCHOOL - dzięki Panu Jackowi moje nazwisko znalazło się na liście mianowanych. Poprzednie podejście było bez wsparcia żadnej szkoły i skończyło się marnym wynikiem z części umiejętności...
Martini Tytuł: Re: Postępowanie kwalifikacyjne Napisane: 31 sty 2017, 13:45
Ja jestem po dwóch różnych kursach i jeśli chodzi o wiedzę, mam wrażenie, że to się coraz bardziej rozmija
I już sama nie wiem jak się uczyć do części wiedzy
W kwestii umiejętności polecam zdecydowanie City School, PCE odradzam...
Martini Tytuł: Re: Kurs na urzędnika mianowanego Napisane: 16 sty 2016, 19:40
... Podpisuję się obiema łapkami. Wiedza ok, ale kurs umiejętności to jakaś pomyłka. Najgorzej wydane pieniądze w moim życiu. Szczerze polecam Cityschool. Umiejętności. Wreszcie zrozumiałam sylogizmy, relacje, logikę. Co do wiedzy, chyba w zeszłym roku nie było w City kursu z wiedzy, ale w ...
Radoslaw Tytuł: Re: Gimnastyka umysłu Napisane: 07 maja 2015, 09:55
Byłem na kursie w CITY w pokoju koleżanka w Globalu (mieliśmy wymienić sie materiałami) i widać między nami różnicę mimo że podchodziła do egzaminu i wiedziała o nim już wiele to po zajęciach które ja skończyłem jest daleko za mną, ...