Chyba nie doceniłem Forumowiczów. Jest już prawie 239000, a zaraz będzie 240000!
10 tysięcy odsłon jednego dnia. Nie w kij dmuchał.
I jeśli w IAS Wrocław będzie 800 PLN, w IAS Kraków będzie 1000 PLN, to wtedy tym z Krakowa będzie lżej że mają więcej niż ci z Wrocławia?
A ci z Wrocławia będą się wściekać że maja mniej niż ci z Krakowa?
Każda IAS ma swój regulamin nagród. Tak jak regulamin ZFŚS. Fundusz socjalny też powinien być taki sam w całym kraju?
Nie przekonałaś mnie że to jest warte codziennego klikania i sprawdzania z wypiekami na twarzy gdzie, kto, ile.
Odniosłem się do tego już wcześniej:
skarbowcy bardzo pilnie śledzą i aktywnie biorą udział w dyskusjach zwłaszcza w dwóch tematach
• Podwyżki w KAS w 2019 roku
i
• Nagrody 2018
Zaraz najpopularniejszym tematem będzie
• Nagrody 2019
tutaj:
viewtopic.php?p=170274#p170274I okazuje się że miałem rację. Niektórzy narzekają na polityczne wątki w "Hyde Parku" czym uzasadniają brak aktywności a tymczasem jakoś one nie przeszkadzają w klikaniu tutaj:
viewtopic.php?f=6&t=4326&p=173291#p173291Interesuje mnie ile ja dostanę, ale nie interesuje mnie ile dostał kolega z innego działu czy kolezanka z innego pokoju.
Tym bardziej nie interesuje mnie ile dostali w innej IAS niż moja.
A skądżeż takie robaczywe myśli? Skrzywienie zawodowe?
Jeśli kogoś nie obchodzi polityka to nie czyta, nie pisze i nie mówi o polityce.
Tak samo kiedy kogoś nie interesuje np. sport, muzyka, historia czy geografia .
Proste jak budowa cepa.
Apolityczni? Czyli Ty nie oglądasz wiadomości czy "faktów" w telewizji?
Ani nie czytasz o polityce ani w gazetach ani w internecie?
A chodzisz głosować w czasie wyborów?
A czy ja nawołuję do głosowania na kogoś lub do niegłosowania na kogoś? Nie. Każdy ma swój rozum i niech wnioski wyciąga sam.
A czy znanego polityka PIS przychodzącego do urzędu (a zdarza się) ja traktuję inaczej niż innego znanego polityka PO? Nie.
A czy zacytowanie listu otwartego napisanego przez Tomasza Lisa do Władysława Kosiniaka-Kamysza narusza zasadę apolityczności?
A czy pokazanie obłudy
viewtopic.php?p=172965#p172965viewtopic.php?p=173279#p173279narusza zasadę apolityczności?
A czy pokazanie fałszu i zakłamania
viewtopic.php?p=173276#p173276narusza zasadę apolityczności?
A przypomnienie antysemityzmu francuskiego
viewtopic.php?p=173277#p173277narusza zasadę apolityczności?
I tak dalej.
Coś niewłaściwego jest w tych moich postach?