Teraz jest 06 wrz 2025, 15:36

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2013 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 144  Następna strona
Egzamin na iks-a 
Autor Treść postu
Zaawansowany

REJESTRACJA27 gru 2006, 14:58

POSTY        35
łot pytanie, prośba. Tylko czy ktoś pamieta te pytania? Ja starałem sę je zapamiętać ale nie zapamiętałem. Tym raze spiszę je na kartce i zaraz po egzaminie napiszę na tej stronie. I tak nie zadam więc spiszę sobie pytania.
Czasu myślę że starczy na spisanie            ha                         ha                        ha
stawiam 1:10 że ten (ta)  kto zda będzie naczelnikiem. dyrektorem, zstępcą, kimś !

06 paź 2007, 21:59
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 19:34

POSTY        59

LOKALIZACJAworldwide

łot pytanie, prośba. Tylko czy ktoś pamieta te pytania? Ja starałem sę je zapamiętać ale nie zapamiętałem. Tym raze spiszę je na kartce i zaraz po egzaminie napiszę na tej stronie. I tak nie zadam więc spiszę sobie pytania.
Czasu myślę że starczy na spisanie            ha                         ha                        ha
stawiam 1:10 że ten (ta)  kto zda będzie naczelnikiem. dyrektorem, zstępcą, kimś !

ale pocieszyłeś ... :mur:
czy nikt naprawdę nic nie pamięta - totalna zaćma - czy nie chcecie żeby ktos z bractwa był lepszy??

07 paź 2007, 16:34
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 18:09

POSTY        42
Mogę podpowiedzieć tylko, że pytania były bardzo szczegółowe, coś w stylu na doradcę podatkowego (forma) tyle tylko, że żadne się nie powtórzyło z tych pytań opublikowanych na doradcę ( w moim zestawie- zestawów było kilka). Moim zdaniem, jeśli  masz  dobrą pamięć i opanujesz  na tyle wszystkie przepisy, że będzie wiedział   o czym jest mowa, w każdym artykule znając przy tym (terminy, daty,  katalogi wyłączeń itp.) i się nie pomylisz przy przenoszeniu - to masz  80% szans na zaliczenie egzaminu. Radzę  dobrze opanować  też kodeksy, prawo bankowe i finanse publiczne - szczególnie w części dotyczącej samorządów. Druga rada nie patrz na pytania te z wcześniejszych lat, bo to jak dwa różne egzaminy.

07 paź 2007, 18:57
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA20 paź 2006, 20:09

POSTY        156

LOKALIZACJAz dołu mapy
No PAN zaszalał. Ale ma prawo:). A co do meritum. Nikt , naprawde nikt oprócz poety układającego pytania nie jest w stanie ich zapamiętać, a tym bardziej odtworzyć. Tam przecież przecinki maja znaczenie. No i rada dla zdających... wykuć na tzw blaszkę wszystkie teksty. Bo poeta uwielbia jak umiecie to wszystko na pamięć. Że to w tej formie nie potrzebne???? ...... poeta ma inne zdanie, a ja inne. Ale ja jestem tylko wyrobnikiem.

07 paź 2007, 20:45
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)
Ktoś teraz jedzie zdawać?
A może lepiej zarezerwować bilety do Londynu?

23 paź 2007, 12:52
Fachowiec

REJESTRACJA23 paź 2006, 03:51

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor
A co, można zdawać zamiejscowo na zmywaku ?

Ostatnio edytowano 23 paź 2007, 13:12 przez elsinore, łącznie edytowano 1 raz

23 paź 2007, 13:11
Zawodowiec

POSTY        3146

Nie. Tam tylko część praktyczna, aby udowodnić swoją przydatność społeczną.

23 paź 2007, 17:21

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

<!--quoteo(post=17068:date=23. 10. 2007 g. 13:11:name=elsinore)--><div class='quotetop'>(elsinore @ 23. 10. 2007 g. 13:11) [snapback]17068[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Nie. Tam tylko część praktyczna, aby udowodnić swoją przydatność społeczną.
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Ale, za to jak fajnie ta praktyka płatna  :D

23 paź 2007, 21:11
Zawodowiec

POSTY        3146

Oto jedno z pytań, które pojawi się na najbliższym egzaminie:

Stanowisko, o które się ubiegasz, zostanie wkrótce zlikwidowane z uwagi na:
a) wprowadzenie ustawy o KAS
b) wprowadzenie ustawy o Policji Finansowej
c) odejście z pracy wszystkich IKS-ów z uwagi na emerytury i niskie płace
d) aresztowaniu wszystkich IKS-ów za ograniczanie rozwoju gospodarczego
e) bo tak będzie sobie życzył MF (piekarz z Legnicy)

25 paź 2007, 06:58
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA04 maja 2007, 06:41

POSTY        26
Podatek liniowy od os.fiz.
-jest
- chce PO
- wprowadzi PIS

25 paź 2007, 08:53

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:25

POSTY        75
Właśnie siedzę w pociągu do Wawy, w przedziale 3 fajne laski i hafciarka(?). Analizując pustkę w mojej głowie, liczę na istny hedonizm w drodze powrotnej... Kurcze, hafciarka! Może to coś znaczy?

04 lis 2007, 14:45

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

Właśnie siedzę w pociągu do Wawy, w przedziale 3 fajne laski i hafciarka(?). Analizując pustkę w mojej głowie, liczę na istny hedonizm w drodze powrotnej... Kurcze, hafciarka! Może to coś znaczy?

Pod jaką sieć masz podpiętego laptopa, że Ci tak ładnie w pociągu odbiera ?
Trochę mi Ciebie żal, trzy fajne laski + hafciarka ( też fajna ? ), a Ty na skarbowcach się produkujesz  <_<

Ostatnio edytowano 04 lis 2007, 15:03 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz

04 lis 2007, 15:02
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 19:34

POSTY        59

LOKALIZACJAworldwide
Prośba do zdających w poniedziałek! Podajcie jakieś przykładowe pytania jakie mieliście .... jak najwięcej!!!!

04 lis 2007, 17:26
Fachowiec

REJESTRACJA23 paź 2006, 03:51

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor

<!--quoteo(post=17656:date=04. 11. 2007 g. 14:45:name=Lomax)--><div class='quotetop'>(Lomax @ 04. 11. 2007 g. 14:45) [snapback]17656[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Pod jaką sieć masz podpiętego laptopa, że Ci tak ładnie w pociągu odbiera ?
Trochę mi Ciebie żal, trzy fajne laski + hafciarka ( też fajna ? ), a Ty na skarbowcach się produkujesz  <_<
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Właśnie LOMAX, wyrażaj się precyzyjnie, wszak haftować można na różne sposoby  :zygi:

3-mam kciuki za zdających !!!

04 lis 2007, 17:38
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2013 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 144  Następna strona