Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
09 sty 2019, 18:37
Re: Pośmiejmy się
.
10 sty 2019, 20:05
Nasi milusińscy.
Załącznik:
foch.jpg
Załącznik:
Grupa wsparcia.jpg
Załącznik:
Pełnia szczęścia.jpg
Załącznik:
kot i bałwan.jpg
Załącznik:
współpraca kota z psem.jpg
Załącznik:
kici, kici.jpg
Załącznik:
yin i yang.jpg
Załącznik:
oczekiwanie na wiosnę.jpg
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
10 sty 2019, 20:44
Niedawno poślubiona panienka udaje się do lekarza na badania. Przy okazji tychże badań zadaje lekarzowi pytania: - A co to jest co wisi mojemu mężowi między nogami? - To jest coś, co nazywamy penisem. - A co to jest takie czerwono-purpurowe na końcu penisa? - To jest coś, co nazywamy główką penisa. - A co to są te dwie okrągłe rzeczy znajdujące się jakieś 35 cm od główki penisa? - No, proszę pani, nie wiem jak u pani męża, ale u mnie to się nazywa pośladki.
11 sty 2019, 19:10
Kim jest ginekolog?
To lekarz który szuka problemów tam, gdzie każdy mężczyzna szuka przyjemności
12 sty 2019, 14:01
Dzik na wesoło
Załącznik:
dzik nie dzik.jpg
Słynny piłkarz Milik a dzik
Załącznik:
Niech strzela Milik.jpg
Znany piłkarz Lem w sprawie dzika
Załącznik:
Lem o dzikach.jpg
Tylko przeziębiony...
Załącznik:
tylko przeziębiony.jpg
Wiadomość z ostatniej chwili:
Załącznik:
Z ostatniej chwili.jpg
12 sty 2019, 20:47
Trafił mi się taki tekst pod selfikami: "Jeśli nie wyglądasz jak na twoich zdjęciach, stawiasz mi drinki, dopóki nie zaczniesz! :) "
Przychodzi biały niedźwiedź do baru, a barman do niego: - O, mamy w menu drinka nazwanego na twoją cześć! - Nie może być! Eryk?!
Sondaże opinii publicznej są jak ciśnieniomierz w kotle parowym. Chodzi o to, żeby docisnąć na maksa, ale nie spowodować wybuchu.
Kiedy próbuję udowodnić coś mojej żonie, odwołując się do Internetu, ona argumentuje, że MÓJ Internet jest zły, a JEJ - poprawny.
14 sty 2019, 03:49
Dziewczyna dla chłopaka ubiera najładniejszą bieliznę. Żona dla męża - na jaką sobie zasłużył!
Kobiecie udawać orgazm jest łatwo. Spróbujcie udać erekcję.
- Żeby zasnąć, liczę dziewczyny, z którymi się przespałem. - A czemu nie owce? - Oj tam, raz się zdarzyło...
Mąż zakomunikował swojej żonie: - Wyobraź sobie, że jutro w pubie obok odbędzie się konkurs na najdłuższego penisa - "Mister Członek". Żona: - Nie chcę, żebyś wyciągał go ze spodni w miejscach publicznych! - Ale przecież nagrodą jest sporo kasy! - Wszystko jedno, nie chcę, byś go wyciągał przy obcych! Następnego wieczoru zadowolony mąż wraca do domu, licząc pieniądze. W progu wita go żona: - Och, ty draniu, więc wyciągnąłeś go przy wszystkich? - Nie gniewaj się, kochanie, tylko na taką długość, aby wygrać!
15 sty 2019, 19:47
Kobieta jest jak otwarta książka. O fizyce kwantowej. Po chińsku. Ale otwarta!
Moja żona zaproponowała, abyśmy zaczęli używać w sypialni zabawek. Zgodziłem się, ale ona z jakichś powodów nie była zadowolona. A to był najlepszy model kolejki elektrycznej jaki znalazłem.
25 sty 2019, 22:10
Pielęgniarka kocha się z lekarzem. W pewnym momencie pyta: - Panie doktorze, pan jest chirurgiem czy anestezjologiem? - Chirurgiem. - No to rżnij pan, a nie usypiasz!
Chirurg do pacjenta przed operacją: – Czy jest pan przesądny? – Nie, a dlaczego pan pyta? – Bo od jutra będzie pan wstawał tylko lewą nogą.
26 sty 2019, 11:21
- Jak po japońsku brzmi przysłowie „przez żołądek do serca”? - Harakiri.
W parku stały rzeźby Adama i Ewy. Stały całe lata, w dzień i w nocy, w deszczu, śniegu i upale. Pewnego dnia zjawiła się dobra wróżka. Zrobiła pokus-pokus i rzeźby ożyły. - Jesteście tacy piękni i młodzi, a tyle lat staliście bez ruchu. Daję Wam pół godziny aktywnego życia. Sprawcie by to było Wasze najszczęśliwsze 30 minut! Adam i Ewa wzięli się za ręce i pobiegli w krzaki. Już po chwili dało się słyszeć ochy i achy, jęki rozkoszy i okrzyki zachwytu. Po pół godziny oboje grzecznie wrócili do wróżki. - Ach, to było takie piękne, daję wam dodatkowe 30 minut. Możecie powtórzyć to co sprawiło Wam tyle radości. Adam i Ewa są zachwyceni. Znowu chwycili się za ręce i ruszyli w stronę zarośli. - Hura, powtórzmy to! - Tak jest powtórzmy! - Ale jak znowu złapiemy jakiegoś gołębia, to tym razem ty go będziesz trzymać, a ja mu będę s***ł na głowę!
30 sty 2019, 09:34
U lekarza
Załącznik:
lekarz pierwszego kontaktu.jpg
Załącznik:
Porada lekarza....jpg
Załącznik:
panie doktorze jestem kobietą.jpg
Załącznik:
Jurny Stefan !.jpg
Załącznik:
bolący worek.jpg
01 lut 2019, 20:25
Weterynarz uczy pomocnika, jak należy koniowi podawać środek przeczyszczający: - Bierzesz tę rurkę, wsuwasz ją koniowi do pyska, tak do połowy, wkładasz tabletkę purgenu i dmuchasz... Zrozumiałeś? Idź, tak zrób... Po godzinie, zataczając się, pojawia się pomocnik. - No i co? Dałeś? - Nie zdążyłem - koń dmuchnął pierwszy...
Odessa. Targ. Stoisko z kiełbasami. Dialog: - Panie, pan już kolejnej kiełbasy próbujesz i niczego nie kupujesz! Nie smakuje?! - Smakuje. - Pieniędzy pan nie masz? - Mam. - No to kupuj pan! - A po co? - Żeby pojeść! - A niby co ja robię?
Czeczen złapał złotą rybkę. Obraca ją w dłoni, nie wie, co z nią zrobić. - No, wypowiedz życzenie. - A co to ma być za życzenie? - No, jak by ci to wyjaśnić... Wczoraj złapał mnie jeden Azer i poprosił o milion dolarów i ja mu je dałam. A ty co byś chciał? - Jego adres, k*rwa!!!
Żona do męża: - A pamiętasz ten film "Nagi instynkt"? Tę scenę, w której Sharon Stone rozkłada nogi? - Oczywiście, że pamiętam. - A chleba kupić zapomniałeś...