Teraz jest 10 wrz 2025, 12:38

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11747 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 791, 792, 793, 794, 795, 796, 797 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA14 kwi 2018, 11:47

POSTY        8
Post Re: Postępowanie kwalifikacyjne
https://dsc.kprm.gov.pl/aktualnosci/wyn ... e-cywilnej

Gratulacje dla wszystkich, którzy zdali

28 sie 2018, 14:09
Zaawansowany

REJESTRACJA24 maja 2017, 08:32

POSTY        38
Udało się za pierwszym razem  :D :piwo:
Gratulacje dla wszystkich, którym się w tym roku udało bo test był wyjątkowo... :mellow:

28 sie 2018, 14:26
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA13 lut 2009, 14:28

POSTY        22
Również gratulacje dla tych co zdali i otuchy dla tych co się nie udało - głowa do góry !!!:) Tym bardziej, że w poprzednim roku nawet Ci co mieli chyba 92 pkt. nie dostawali mianowania z braku miejsc, teraz "wystarczyło" zdać i zostało ponad 100 miejsc. Faktycznie egzamin musiał być... hmmmm.

28 sie 2018, 14:41
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA15 sty 2015, 19:00

POSTY        43
W tym roku zdawało kilkoro moich znajomych. Wszyscy intensywnie się uczyli. Po egzaminie wszyscy twierdzili, że nie był trudny. Wszyscy zdali. Także niekoniecznie musi być tak, że test był hmmm... Może po prostu znaczna część zdających nie przygotowała się wystarczająco dobrze. Formuła testu umiejętności jest znana od lat i można go ogarnąć. Z wiedzy te 50 kilka punktów zawsze jakoś się uzbiera. Jeśli jest niski poziom zdających to i z umiejętności można więcej zdobyć - patrz słynna standaryzacja. Także wszystko jest do zdania jak widać

Ostatnio edytowano 28 sie 2018, 15:50 przez Mondzik, łącznie edytowano 1 raz

28 sie 2018, 15:22
Zaawansowany

REJESTRACJA14 lip 2009, 15:46

POSTY        79
Misiowa                    

Gratulacje dla wszystkich, którym się w tym roku udało bo test był wyjątkowo... :mellow:

Mi też się udało za pierwszym :)  pije-===[ Ciągle w to nie wierzę jeszcze.
Test był okrutny, dlatego moje 100 punktów mnie rozwaliło :D
Gratulacje dla wszystkich 207 osób :)

28 sie 2018, 15:28
Zaawansowany

REJESTRACJA24 maja 2017, 08:32

POSTY        38
Mondzik                    

W tym roku zdawało kilkoro moich znajomych. Wszyscy intensywnie się uczyli. Po egzaminie wszyscy twierdzili, że nie był trudny. Wszyscy zdali. Także niekoniecznie musi być tak, że test był hmmm... Może po prostu znaczna część zdających nie przygotowała się wystarczająco dobrze. Formuła testu umiejętności jest znana od lat i można go ogarnąć. Z wiedzy te 50 kilka punktów zawsze jakoś się uzbiera. Jeśli jest niski poziom zdających to i z umiejętności można więcej zdobyć - patrz słynna standaryzacja. Także wszystko jest do zdania jak widać

Oczywiście, że wszystko jest do zdania. Sama intensywnie się przygotowałam do egzaminu i udało mi się zdać. Co nie znaczy, że nie dostrzegam odmiennego poziomu trudności jaki nam KSAP zaserwował w porównaniu do testów z poprzednich lat -choćby tego zeszłorocznego. Liczba osób, które zdały w tym roku - prawie o 100 mniejsza niż w poprzednim - zdaje się także przeczyć Twojej opinii. Rozpiętość punktowa również.
Poczekajmy na publikację testu, każdy będzie mógł się samodzielnie z nim zmierzyć.
Tak jak ktoś wyżej ładnie napisał: otuchy dla tych, którym się nie udało i zawziętości w przyszłym roku.

aspa                    

Misiowa                    

Mi też się udało za pierwszym :)  pije-===[ Ciągle w to nie wierzę jeszcze.
Test był okrutny, dlatego moje 100 punktów mnie rozwaliło :D
Gratulacje dla wszystkich 207 osób :)

Gratulacje ASPA  pije-===[

28 sie 2018, 16:33
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA18 maja 2009, 09:33

POSTY        328
Mondzik                    

W tym roku zdawało kilkoro moich znajomych. Wszyscy intensywnie się uczyli. Po egzaminie wszyscy twierdzili, że nie był trudny. Wszyscy zdali. Także niekoniecznie musi być tak, że test był hmmm... Może po prostu znaczna część zdających nie przygotowała się...

Jeżeli test nie był trudny to ... nie wierzę że pozostali się nie uczyli. Bo po co jechać "na betona"?

28 sie 2018, 16:50
Amator

REJESTRACJA11 maja 2018, 12:06

POSTY        29
Ja również zdałam za pierwszym razem. Zanim zacznę świętować chciałabym podziękować wszystkim osobom na tym forum które udzielały bezcennych, moim zdaniem, wskazówek jak poradzić sobie z tym egzaminem. Teraz idę pije-===[

28 sie 2018, 16:57
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA14 gru 2006, 21:39

POSTY        291
Gratuluje wszystkim którzy zdali i znaleźli się w limicie. Tym którzy mieli trochę pecha, życzę determinacji i nie poddawania się: wszystko jest dla ludzi, także ten egzamin.

28 sie 2018, 17:13
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA13 lut 2009, 14:28

POSTY        22
Znam osoby które w tamtym roku zdały mianowanie, zdobyły więcej punktów niż dzisiejsi na liście, a mimo to nie otrzymali mianowania, bo nie zmieścili się w limicie :(. Znam też osoby które w tegorocznej edycji brali udział i niestety, a z pewnością się przykładali do nauki. Stwierdziłem Mondzik tylko fakt, że pozostało ponad 100 miejsc "wolnych" pomimo zdających bodaj ponad 600 osób. Trzymam kciuki za kolejne roczniki, nie poddawajcie się i głowa do góry :)

28 sie 2018, 20:16
Zaawansowany

REJESTRACJA22 sty 2017, 12:52

POSTY        32
Gratulacje dla wszystkich szczęśliwców, u mnie się udało za 3 razem, jak to się mówi: do trzech razy sztuka ;-) Nie poddawajcie się kochani, tylko walczcie o swoje, bo warto. Uczucie niesamowite, kiedy znajdujesz swoje nazwisko na liście. Dziękuję wszystkim za gimnastykę i postępowanie i jeszcze raz gratuluje !!!

28 sie 2018, 20:47
Zaawansowany

REJESTRACJA15 gru 2016, 09:02

POSTY        54
Gratulacje dla wszystkich szczęśliwców. Mnie też udało się za pierwszym razem i to z niezłym wynikiem - 113.  :zeby:

28 sie 2018, 20:52
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA24 cze 2018, 14:36

POSTY        2
Hej, zabrakło mi jednego punktu. Czy wiecie coś o możliwościach odwołania? Czy przychodzi Wam do głowy dyskusyjne pytanie, które ewentualnie dałoby się podważyć. Serio, gdyby brakowało mi więcej bym olała ale teraz tak myślę o opcjach. Help!

29 sie 2018, 09:15
Nowicjusz

REJESTRACJA29 mar 2018, 12:26

POSTY        1
Łoł zostały wolne miejsca chyba pierwszy raz odkąd pamiętam. Chyba coś się ludzie średnio przyłożyli.

29 sie 2018, 09:38
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11747 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 791, 792, 793, 794, 795, 796, 797 ... 840  Następna strona