Udało się za pierwszym razem Gratulacje dla wszystkich, którym się w tym roku udało bo test był wyjątkowo...
28 sie 2018, 14:26
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Również gratulacje dla tych co zdali i otuchy dla tych co się nie udało - głowa do góry !!!:) Tym bardziej, że w poprzednim roku nawet Ci co mieli chyba 92 pkt. nie dostawali mianowania z braku miejsc, teraz "wystarczyło" zdać i zostało ponad 100 miejsc. Faktycznie egzamin musiał być... hmmmm.
28 sie 2018, 14:41
W tym roku zdawało kilkoro moich znajomych. Wszyscy intensywnie się uczyli. Po egzaminie wszyscy twierdzili, że nie był trudny. Wszyscy zdali. Także niekoniecznie musi być tak, że test był hmmm... Może po prostu znaczna część zdających nie przygotowała się wystarczająco dobrze. Formuła testu umiejętności jest znana od lat i można go ogarnąć. Z wiedzy te 50 kilka punktów zawsze jakoś się uzbiera. Jeśli jest niski poziom zdających to i z umiejętności można więcej zdobyć - patrz słynna standaryzacja. Także wszystko jest do zdania jak widać
Ostatnio edytowano 28 sie 2018, 15:50 przez Mondzik, łącznie edytowano 1 raz
28 sie 2018, 15:22
Misiowa
Udało się za pierwszym razem :D Gratulacje dla wszystkich, którym się w tym roku udało bo test był wyjątkowo...
Mi też się udało za pierwszym Ciągle w to nie wierzę jeszcze. Test był okrutny, dlatego moje 100 punktów mnie rozwaliło Gratulacje dla wszystkich 207 osób
28 sie 2018, 15:28
Mondzik
W tym roku zdawało kilkoro moich znajomych. Wszyscy intensywnie się uczyli. Po egzaminie wszyscy twierdzili, że nie był trudny. Wszyscy zdali. Także niekoniecznie musi być tak, że test był hmmm... Może po prostu znaczna część zdających nie przygotowała się wystarczająco dobrze. Formuła testu umiejętności jest znana od lat i można go ogarnąć. Z wiedzy te 50 kilka punktów zawsze jakoś się uzbiera. Jeśli jest niski poziom zdających to i z umiejętności można więcej zdobyć - patrz słynna standaryzacja. Także wszystko jest do zdania jak widać
Oczywiście, że wszystko jest do zdania. Sama intensywnie się przygotowałam do egzaminu i udało mi się zdać. Co nie znaczy, że nie dostrzegam odmiennego poziomu trudności jaki nam KSAP zaserwował w porównaniu do testów z poprzednich lat -choćby tego zeszłorocznego. Liczba osób, które zdały w tym roku - prawie o 100 mniejsza niż w poprzednim - zdaje się także przeczyć Twojej opinii. Rozpiętość punktowa również. Poczekajmy na publikację testu, każdy będzie mógł się samodzielnie z nim zmierzyć. Tak jak ktoś wyżej ładnie napisał: otuchy dla tych, którym się nie udało i zawziętości w przyszłym roku.
aspa
Misiowa
Udało się za pierwszym razem :D Gratulacje dla wszystkich, którym się w tym roku udało bo test był wyjątkowo...
Mi też się udało za pierwszym pije-===[ Ciągle w to nie wierzę jeszcze. Test był okrutny, dlatego moje 100 punktów mnie rozwaliło Gratulacje dla wszystkich 207 osób
Gratulacje ASPA
28 sie 2018, 16:33
Mondzik
W tym roku zdawało kilkoro moich znajomych. Wszyscy intensywnie się uczyli. Po egzaminie wszyscy twierdzili, że nie był trudny. Wszyscy zdali. Także niekoniecznie musi być tak, że test był hmmm... Może po prostu znaczna część zdających nie przygotowała się...
Jeżeli test nie był trudny to ... nie wierzę że pozostali się nie uczyli. Bo po co jechać "na betona"?
28 sie 2018, 16:50
Ja również zdałam za pierwszym razem. Zanim zacznę świętować chciałabym podziękować wszystkim osobom na tym forum które udzielały bezcennych, moim zdaniem, wskazówek jak poradzić sobie z tym egzaminem. Teraz idę
28 sie 2018, 16:57
Gratuluje wszystkim którzy zdali i znaleźli się w limicie. Tym którzy mieli trochę pecha, życzę determinacji i nie poddawania się: wszystko jest dla ludzi, także ten egzamin.
28 sie 2018, 17:13
Znam osoby które w tamtym roku zdały mianowanie, zdobyły więcej punktów niż dzisiejsi na liście, a mimo to nie otrzymali mianowania, bo nie zmieścili się w limicie . Znam też osoby które w tegorocznej edycji brali udział i niestety, a z pewnością się przykładali do nauki. Stwierdziłem Mondzik tylko fakt, że pozostało ponad 100 miejsc "wolnych" pomimo zdających bodaj ponad 600 osób. Trzymam kciuki za kolejne roczniki, nie poddawajcie się i głowa do góry
28 sie 2018, 20:16
Gratulacje dla wszystkich szczęśliwców, u mnie się udało za 3 razem, jak to się mówi: do trzech razy sztuka ;-) Nie poddawajcie się kochani, tylko walczcie o swoje, bo warto. Uczucie niesamowite, kiedy znajdujesz swoje nazwisko na liście. Dziękuję wszystkim za gimnastykę i postępowanie i jeszcze raz gratuluje !!!
28 sie 2018, 20:47
Gratulacje dla wszystkich szczęśliwców. Mnie też udało się za pierwszym razem i to z niezłym wynikiem - 113.
28 sie 2018, 20:52
Hej, zabrakło mi jednego punktu. Czy wiecie coś o możliwościach odwołania? Czy przychodzi Wam do głowy dyskusyjne pytanie, które ewentualnie dałoby się podważyć. Serio, gdyby brakowało mi więcej bym olała ale teraz tak myślę o opcjach. Help!
29 sie 2018, 09:15
Łoł zostały wolne miejsca chyba pierwszy raz odkąd pamiętam. Chyba coś się ludzie średnio przyłożyli.