Dzięki ATRIZA A pamiętasz może czy tabelki trzeba było samemu tworzyć czy były już i wystarczyło je uzupełnić?
06 cze 2018, 10:09
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Zgadzam się z Atrizą, tabelki na koniec. Ja również zaczynałam od sylogizmów, analogie, raveny, tabelki i wykresy rozwiązywałam po kolei. Nie zastanawiałam się dłużej niż ok. 1,3 min na zadanie z treścią. Te zadania wbrew pozorom nie są trudne, jednak stres i czas sprawia, że człowiek nie jest wstanie racjonalnie myśleć. Powodzenia w nauce
____________________________________ CR
06 cze 2018, 17:16
agakar
Dzięki ATRIZA 3mmsie-- A pamiętasz może czy tabelki trzeba było samemu tworzyć czy były już i wystarczyło je uzupełnić?
Tabelki były, ale bez główek i boczków, tylko z pojedynczymi wartościami.
06 cze 2018, 19:33
Moje zgłoszenie w KSAP ma od ponad tygodnia status: zgłoszenie jest w KSAP. Czy ten status zostanie jeszcze zmieniony? Nie wiem, czy mogą mi go jeszcze wrócić do poprawki?
07 cze 2018, 11:29
Mnie po pewnym czasie przyszedł jeszcze komunikat że zgłoszenie zostało wypełnione poprawnie i jest kompletne
07 cze 2018, 13:57
minkamaj
Mnie po pewnym czasie przyszedł jeszcze komunikat że zgłoszenie zostało wypełnione poprawnie i jest kompletne
Dzięki. Ja właśnie dzisiaj otrzymałam taką informację. Mogę szukać transportu i noclegu.
08 cze 2018, 15:02
Powodzenia Pandora
Ostatnio edytowano 20 cze 2018, 08:56 przez julka84, łącznie edytowano 1 raz
20 cze 2018, 08:53
Czy na teście wiedzy obowiązuje nas ustawa o ochronie danych osobowych z 29.08.1997 r.? Pytam dla pewności Jak ogólnie nastroje? Mnie dopadł już stres W KSAP-ie 609 zaakceptowanych zgłoszeń
20 cze 2018, 12:01
julka84
Powodzenia Pandora
Mnie jeszcze stres nie dopadł. Zdam to zdam i będę zadowolona. Nie zdam, to będzie mi szkoda czasu, który poświęciłam na przygotowania. Myślałam, że będzie więcej chętnych a tu 611 zgłoszeń. Jestem tym faktem pozytywnie zaskoczona.
21 cze 2018, 07:00
Ja podobnie jak Pandora, jeszcze bez stresu. Na naukę nie poświęciłam zbyt wiele czasu to i na wiele też nie liczę. Zdam super, nie to też świat się nie zawali.
____________________________________ 2015 - U 18 W 50 2017 - U 35 W 57 2018 - U 35 W 51 2019- U 35 W 62
21 cze 2018, 07:58
A ja pewnie najwięcej się nauczę w pociągu do Warszawy, hehe. Bo jak na razie to nauka marnie mi idzie. W zeszłym roku forum było bardziej aktywne i można było sobie coś więcej utrwalić, a w tym roku taka jakaś cisza przed burzą... No chyba, że zdają sami wielbiciele futbolu
____________________________________ 2017 - U44, W48, o 2 za mało do szczęścia... 2018 - U38, W44, o 8 za mało do szczęścia... 2019 - U44, W62, wystarczyło...
22 cze 2018, 10:53
Rzeczywiście w tym roku wyjątkowo mało odzewu jest na skarbowcach. im bliżej egzaminu tym większa jest świadomość mojej niewiedzy SZOK! Wszystko już zaczyna się mylić!!!
22 cze 2018, 18:14
madizka
A ja pewnie najwięcej się nauczę w pociągu do Warszawy, hehe. Bo jak na razie to nauka marnie mi idzie.
W 2009 roku sporo się nauczyłem w pociągu z Gdańska do Warszawy. A właściwie przypomniałem i utrwaliłem sobie ze "ściąg", na których miałem wypisane najważniejsze dane, zwłaszcza liczby, np. wskaźniki.
motylek777
Rzeczywiście w tym roku wyjątkowo mało odzewu jest na skarbowcach. im bliżej egzaminu tym większa jest świadomość mojej niewiedzy :o SZOK! Wszystko już zaczyna się mylić!!!
Normalny stan umysłu. Ważne, aby w odpowiednim momencie (na egzaminie) umysł odblokował się i uwolnił dane zapisane na "twardym dysku".
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
22 cze 2018, 18:42
Mało odzewu jest Motylek777 na skarbowcach bo ludzie wymęczeni są, nie mają siły się udzielać. A to że zaczyna Ci się mylić, to wszyscy tak mają, wszyscy są z tej samej gliny.