Teraz jest 10 wrz 2025, 11:42

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1463 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 105  Następna strona
Planowane podwyżki 
Autor Treść postu
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA07 lut 2017, 08:05

POSTY        29
Post Re: Znowu bez podwyżek...
A coś wiadomo odnośnie Izby Warszawskiej? Kiedy

22 lis 2017, 10:46
Znawca

REJESTRACJA23 paź 2006, 14:43

POSTY        252
Marjolka                    

Widzę, że wszyscy dostają wyrównania, podwyżki, tylko w Szczecinie cicho-sza.

Nie wszyscy. W Rzeszowie też cisza.

22 lis 2017, 11:23
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA19 lip 2007, 08:04

POSTY        2
robunio73                    

Marjolka                    

Widzę, że wszyscy dostają wyrównania, podwyżki, tylko w Szczecinie cicho-sza.

Nie wszyscy. W Rzeszowie też cisza.

Jaka cisza?
Przecież w intranecie umieszczono pismo informujące, że jeżeli ZZ się nie dogadają to pieniądze zostaną zwrócone do MF.

22 lis 2017, 11:46
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA04 maja 2010, 13:46

POSTY        11
W Lubuskim cisza jak makiem zasiał.

22 lis 2017, 13:19
Zaawansowany

REJESTRACJA16 cze 2009, 07:20

POSTY        95
Na Lubelszczyźnie wypłacili za wrzesień i październik, listopad już po nowemu. Teraz wojna o drugą transzę, mają dostać głównie ci z ponad 20 letnim stażem.
Nagrody za 3 kwartał też wypłacone, szałowa kwota niecałych 250 zł na rękę  :P  :o  :(

22 lis 2017, 19:34
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA21 maja 2009, 09:41

POSTY        7
Ronaldinio                    

W Lubuskim cisza jak makiem zasiał.

Już nie "makiem zasiał". Informacja jest na Intrze. Wypłata środków ma nastąpić w przyszłym tygodniu. Trochę to trwało, ale regulacja wynagrodzeń zostanie przeprowadzona zarówno w oparciu o zajmowane stanowisko jak i rodzaj wykonywanych zadań. W końcu wypracowano bardzo sprawiedliwy podział środków. Brawo lubuskie... :brawa:

22 lis 2017, 19:38
Zawodowiec

REJESTRACJA10 lis 2006, 07:34

POSTY        3465
Czy jest coś co Was jeszcze trzyma w tej KASie?  :wacko:

22 lis 2017, 19:49
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA30 sty 2011, 20:50

POSTY        95
Co to ma być, to się nazywa podwyżka, na kwocie netto to nawet trudno zauważalna zmiana.
Jak można przyjąć jedyne kryterium staż pracy - czy każdy w US wykonuje tą samą pracę, ma takie samo wykształcenie, odpowiedzialność po co ja w tym układzie mam brać udział w postępowaniach podatkowych, ja chcę być sekretarką.
Odniesienie tych szumnych podwyżek do rynku pracy jest uwłaczające.
Czekam jeszcze na grudzień, jaką to premię przewidziano i jaki tym razem podział wynagrodzeń, oby w tym podziale przewidziano działy merytoryczne i działy gdzie nie ma dodatkowych elementów wynagrodzeń. Ale to pewnie tylko takie książkowe.

22 lis 2017, 22:55
Znawca

REJESTRACJA05 paź 2016, 18:29

POSTY        130
Pinki007                    

A coś wiadomo odnośnie Izby Warszawskiej? Kiedy

Czy ktoś może wreszcie w Izbie weźmie się do roboty i zacznie zamieszczać ważne informacje, chociażby uzgodnień ze związkami, na intranecie?

23 lis 2017, 07:49
Znawca

REJESTRACJA29 paź 2006, 18:12

POSTY        118
Co to za podwyżki? Ministerstwo dało do podziału ochłapy to trudno żeby starczyło dla wszystkich i żeby te podwyżki w ogóle miały jakieś znaczenie. Jednak Ministerstwo zadowolone- jest sukces, bo w końcu niby dano pieniądze.
Ja tez jestem rozgoryczona tymi presudopodwyżkami.
Mam odpowiedni staż pracy ( prawie 19 lat w skarbowości) ale mam nieszczęście pracować na stanowisku osoby kierującej wieloosobowym stanowiskiem pracy. W IAS Katowice takie osoby jeśli chodzi o premie  uznawane są za zwykłych pracowników, a jeśli chodzi o ostatnie podwyżki uznawane są przez ZZ za kierowników.
Zatem pensję mam niewiele wyższą niż moje koleżanki a premię taką samą.
Z uwagi na to, że dostałam ostrzeżenie od Moderatora o wielokrotnym naruszeniu regulaminu dokładnie opisując moje nastawienie i z czego ono wynika, powiem tylko, że poczułam się bardzo zdemotywowana tym jak potraktowano mnie i osoby na takim jak moje stanowisku.

Ostatnio edytowano 23 lis 2017, 08:36 przez Nipani, łącznie edytowano 1 raz

23 lis 2017, 08:07
Site Admin

REJESTRACJA04 paź 2009, 20:33

POSTY        705
cob                    

Czy ktoś może wreszcie w Izbie weźmie się do roboty i zacznie zamieszczać ważne informacje, chociażby uzgodnień ze związkami, na intranecie?

Niech oni może lepiej pracują nad jak najszybszą naliczeniem i wypłatą wyrównań i pensji po nowemu. O uzgodnieniach ze związkami było tu wystarczająco dużo.
Z drugiej strony na stronach intranetowych IAS jest masa pustych zakładek. Pomysł dobry - brak tylko treści.

"Ludzie cały czas żyją w strachu. Boimy się pogody, boimy się władzy, boimy się nocy i potworów, które czają się w mroku. Boimy się starości i śmierci. Niektórzy boją się nawet życia. Ludzie czują strach w prawie każdej minucie swego istnienia."

23 lis 2017, 08:11
Znawca

REJESTRACJA23 paź 2006, 14:43

POSTY        252
Hello, ta informacja jest sprzed tygodnia i wynika z niej tylko, że ZZ nie mogą się dogadać.
A wiesz coś z niej na temat sposobu podziału kwot, dlaczego i komu w jakiej wysokości ?
Jakoś się nie mogę doczytać z tego pisma  :angry2: .

23 lis 2017, 08:56
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA10 cze 2017, 09:19

POSTY        229
Znowu bez podwyżek... U nas słychać, że w grudniu będą i to te grudniowe będą duże. Ktoś zna jakieś szczegóły?

23 lis 2017, 18:49

REJESTRACJA03 lis 2017, 14:10

POSTY        83

LOKALIZACJAŚląsk
Na stronie KAS na Śląsku pojawiła się informacja, że podwyżki mają być tak podzielone:
- 200 zł brutto wymiar/orzecznictwo
- reszta 150 zł brutto
- kierownictwo 185 zł brutto
To nie są jeszcze kwoty zatwierdzone.
W takim tempie to my nigdy celników nie dogonimy  :mur:
A poza tym kolejny raz nie docenia się pracownika i jego pracy, a płaci się tym razem za komórkę w której się jest  :zygi:

23 lis 2017, 19:03
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1463 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 105  Następna strona