Teraz jest 10 wrz 2025, 16:10

Ten tematjest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1309 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 94  Następna strona
Wybory AD 2007 
Autor Treść postu
Amator

REJESTRACJA01 wrz 2007, 11:18

POSTY        29
Uważam, że nie ma co rozpamietywać, co było to juz się skończyło. Teraz trzeba patrzeć do przodu i wybrać tych, którzy swojej kadencji nie rozpocznął od redukcji aparatu skarbowego. A takie hasła wyborcze mają niektórzy POlitycy. Dlatego nie zamierzam kierować się sercem, ale głową. Dlaczego? Kto ma miękkie serce ten ma twardą d...

29 wrz 2007, 11:01
Fachowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 19:39

POSTY        1834

Jarek to ma lepszy gabinet
<a href="http://www.ithink.pl/artykuly/felietony/piotr-gaber/jarek-to-ma-lepszy-gabinet/" target="_blank">http://www.ithink.pl/artykuly/felietony/pi...lepszy-gabinet/</a>

29 wrz 2007, 11:05
Amator

REJESTRACJA01 wrz 2007, 11:18

POSTY        29

<!--quoteo(post=15947:date=29. 09. 2007 g. 07:24:name=kominiarz)--><div class='quotetop'>(kominiarz @ 29. 09. 2007 g. 07:24) [snapback]15947[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
A co do nielubienia Jaruzelskiego. Nie wszyscy Polacy go nie lubili.
Np. niejaki Adam M. stanął w obronie generała mowiąc: Odpppp...l sie od generała"!
A wiesz gdyby dzisiaj wystartował w wyborach ilu by na niego zagłosowało?!

Masz rację. Nawet dziś, gdy zbliżają się wybory, jeden z kandydatów woli rozmawiać w debacie z notorycznym pijakiem (wyciągając go na pierwsze strony) niż z liderem opozycji.
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Drago, jakiej opozycji? PO nie ma żadnej koncepcji jak ratować nadszarpniety wizerunek Polski. OK moga wygrać, ale czy wówczas nie przeprowadzą rachunku zysków i strat i uznają, że KAS to dobry moment na obcięcie i tak małych etatów w skarbówce.

29 wrz 2007, 11:08
Fachowiec

POSTY        1834

...ale czy wówczas nie przeprowadzą rachunku zysków i strat i uznają, że KAS to dobry moment na obcięcie i tak małych etatów w skarbówce.

Nie, bo KAS to jeden z okrętów flagowych PISu. Poślą go na dno pierwszym strzałem.

PO ma inną koncepcję - od razu wyciąć połowę urzędów, plus kastracja działów kontroli. Niestety to co pisał Inspektor na temat PO to bardzo celny komentarz.

29 wrz 2007, 11:22
Zawodowiec

REJESTRACJA10 lis 2006, 07:34

POSTY        3465

PO ma inną koncepcję - od razu wyciąć połowę urzędów, plus kastracja działów kontroli. Niestety to co pisał Inspektor na temat PO to bardzo celny komentarz.

I dlatego też NIE będę głosował na PO  :angry:  
Ale i nie tylko dlatego.

29 wrz 2007, 11:26
Fachowiec

POSTY        1834

I dlatego też NIE będę głosował na PO  :angry:  
Ale i nie tylko dlatego.

Chodzi o komentarz Inspektora? Akurat dla PISu też nie był zbyt ciepły..
Dwa główne powody KASy to "blask reformatora" czyli likwidatora "aparatu ucisku" oraz "opcja zero". Która Cię bardziej kręci?

Ostatnio edytowano 29 wrz 2007, 11:36 przez Drago, łącznie edytowano 1 raz

29 wrz 2007, 11:35
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA26 lis 2006, 16:29

POSTY        294
Drago ! PO zawsze  druga !!!  A dlaczego ? Tusk, Chlebowski, Szejnfeld itd... Won ! Diabeł "Rokita - Boruta" poszedł do piekła (sam się odstawił - paputek ! ) Gdzie "Rokita - Boruta" nie może, tam Nelly p(o)śle !".
Poprzednie wybory - "stary program "- z 2002r. Teraz w maju na konwencji uchwalili nowy ! (Nie wiem . Ale chyba nikt z PO nie zna ... tego programu . Ktoś tu podawał link (chyba Kominiarz ?) Stron tam - nie liczyłem. Reformować chcą wszystko. Zielonka (przep... ta skleroza) Inspektor ma rację jak pisze o alternatywie ...Uwaga ! główną przeszkodą w realizacji ich (PO) programu jest... KONSTYTUCJA !! Jakie wygodne tłumaczenie (w przyszłości). EK

PS. Do Inspektora ! Życzę sobie "BAANNN !!!". Ale na czerwono ! Co mogłem to zrobiłem sam ! Czarny kolor źle mi się kojarzy- to żałoba niestety ! We wszystkich sprawach  :stop: Myślę, że Pan wie o co chodzi ? I jeszcze jedno . Czy o celnikach  aktualne to "OK". Ostatnio to wszystko było jakieś takie tajemnicze. Ta pani dziękuje - przesyłka dotarła.  Jeżeli Pan ma jakieś wątpliwości - to tylko do tej pani. Przepraszam Pana , że tak publicznie ! Moja zasada: Na wszystkie pytania zawsze odpowiadałem. Może za dużo chciałem wiedzieć ? Może ? Jakoś tajemniczo znikały -zmieniały się (ostatnio) moje posty (?). A inne pozostawały (?!) Można "Ban" jak to ... .Dziękuję za "0%" (może coś mi się jednak należało ?) Mam spore zaległości : W domu, na działce (...)
Żegnam Pana !  :stop:

29 wrz 2007, 16:09
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA20 paź 2006, 20:09

POSTY        156

LOKALIZACJAz dołu mapy

Drago ! PO zawsze  druga !!!  A dlaczego ? Tusk, Chlebowski, Szejnfeld itd... Won ! Diabeł "Rokita - Boruta" poszedł do piekła (sam się odstawił - paputek ! ) Gdzie "Rokita - Boruta" nie może, tam Nelly p(o)śle !".
Poprzednie wybory - "stary program "- z 2002r. Teraz w maju na konwencji uchwalili nowy ! (Nie wiem . Ale chyba nikt z PO nie zna ... tego programu . Ktoś tu podawał link (chyba Kominiarz ?) Stron tam - nie liczyłem. Reformować chcą wszystko. Zielonka (przep... ta skleroza) Inspektor ma rację jak pisze o alternatywie ...Uwaga ! główną przeszkodą w realizacji ich (PO) programu jest... KONSTYTUCJA !! Jakie wygodne tłumaczenie (w przyszłości). EK

PS. Do Inspektora ! Życzę sobie "BAANNN !!!". Ale na czerwono ! Co mogłem to zrobiłem sam ! Czarny kolor źle mi się kojarzy- to żałoba niestety ! We wszystkich sprawach  :stop: Myślę, że Pan wie o co chodzi ? I jeszcze jedno . Czy o celnikach  aktualne to "OK". Ostatnio to wszystko było jakieś takie tajemnicze. Ta pani dziękuje - przesyłka dotarła.  Jeżeli Pan ma jakieś wątpliwości - to tylko do tej pani. Przepraszam Pana , że tak publicznie ! Moja zasada: Na wszystkie pytania zawsze odpowiadałem. Może za dużo chciałem wiedzieć ? Może ? Jakoś tajemniczo znikały -zmieniały się (ostatnio) moje posty (?). A inne pozostawały (?!) Można "Ban" jak to ... .Dziękuję za "0%" (może coś mi się jednak należało ?) Mam spore zaległości : W domu, na działce (...)

A tak sobie myślę............ a niech im najlepszy przyjaciel, znaczy pies..... ich oblicze uliże
Praktyk.... po prostu uwierzmy w mądrość narodu. A jak to sie nie uda.... zawsze jest Irlandia:):)

29 wrz 2007, 21:40
Zaawansowany

REJESTRACJA27 paź 2006, 19:39

POSTY        58

LOKALIZACJAAtlantyda
Fragment piosenki z dzisiejszego "Zsypu"- ostatnie słowa (więcej nie zapamiętałem - niestety skleroza). O "wycieczce" Nelly do gabinetu :

Bo jak to mądrość głosi ludowa.
Gdzie Tusk nie może,
to pośle babę prosto z Krakowa.

30 wrz 2007, 11:03

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

...Mam spore zaległości : W domu, na działce (...)

Chyba już działka obrobiona.  :D

A Straszny Komisarz jak nic przyda się 21.10.2007r ( vel: 13.12.1981r. ) :excl:

30 wrz 2007, 19:30
Specjalista

REJESTRACJA21 paź 2006, 16:38

POSTY        808

<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Ja chcę umrzeć w kraju wolnym i stabilnym! Kategorycznie wypraszam sobie lżenie Polski przez niekompetentnych członków rządu, niekompetentnych dyplomatołków!" - wołał były minister spraw zagranicznych. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

[attachmentid=260]

<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Chcemy Polski Jana Pawła II    Jesteśmy dumni z pokojowej transformacji z 1989 roku i porozumienia Okrągłego Stołu. To pozwoliło nam na modernizację i rozwój państwa, bez przelewu ani kropli krwi - mówił na konwencji LiD były prezydent Aleksander Kwaśniewski. "Chcemy Polski Chopina, Wałęsy i Jana Pawła II" - zadeklarował.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Z pełnym szacunkiem, ale ci panowie musieli wypalić jakieś „zioło”.

Ostatnio edytowano 30 wrz 2007, 19:45 przez zielonka, łącznie edytowano 1 raz

30 wrz 2007, 19:44

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

...Z pełnym szacunkiem, ale ci panowie musieli wypalić jakieś „zioło”.

Pewnie Ziobro im trochę marychy podrzucił ze starych zapasów. :piwo:

30 wrz 2007, 19:46
Specjalista

REJESTRACJA21 paź 2006, 16:38

POSTY        808

<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Smutno mnie jest, że nasze dzieci oglądają telewizję gdzie występuje Donald ze swoim smutnym i groźnym wzrokiem i straszy nasze dzieci.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Świat stanął na głowie. Donald straszy, Rokita uspokaja…

30 wrz 2007, 20:11
Specjalista

REJESTRACJA03 lip 2007, 18:19

POSTY        450
Mam pytanie do "sympatyków" UPR czy wasze głosy powinny być dodane do LPR? :D
Może z LIS-ka zrobimy podział i Samoobrona dostanie 2, a LPR 1 głos (LPR ma mniejsze poparcie). Do LPR należy dodać UPR czyli razem nowa formacja ma juz 1 + 28 = 29 głosów.
BOGOWIE forum zaczajujcie więc i dokonajcie modernizacji sondy, możecie przecież wszystko.  :rolleyes:

Ostatnio edytowano 30 wrz 2007, 20:47 przez millan80, łącznie edytowano 1 raz

30 wrz 2007, 20:45
Ten tematjest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 1309 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 94  Następna strona