Teraz jest 10 wrz 2025, 05:50

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4678 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 335  Następna strona
Pośmiejmy się 
Autor Treść postu
Znawca

REJESTRACJA08 gru 2006, 13:01

POSTY        102

LOKALIZACJAStolica Pomorza
- Śmierc księżnej Diany.
- Jak to?
- To proste: angielska księżniczka z egipskim kochankiem rozwala sie we francuskim tunelu, w niemieckim samochodzie z holenderskim silnikiem prowadzonym przez Belga, upitego szkocką whisky, goniona przez włoskich paparazzi na japońskich motorach. I dostajesz te  informacje od Amerykanów używajac technologii Billa Gatesa, którą i tak ukradliśmy Japończykom, do tego czytasz to najprawdopodobniej na klonie IBM używajacym scalakow z Tajwanu i monitorze z Korei, zlożonym przez ludzi z Bangladeszu w fabryce w Singapurze, przewożonym ciężarówkami kierowanymi przez Hindusow, porywanymi przez Indonezyjczykow, rozładowanymi przez Sycylijczykow, przemyconymi przez Meksykanów i ostatecznie sprzedanym tobie. A to wszystko masz wytłumaczone po polsku  I to jest bracie globalizacja.

<!--sizeo:1--><span style="font-size:8pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->United Road, take me home To the place, I belong; To Old Trafford, to see United; Take me home, United road<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

20 wrz 2007, 06:33
Fachowiec

REJESTRACJA16 maja 2006, 21:36

POSTY        2772

LOKALIZACJAz MEKKI
Kilka haseł z wrześniowego  happeningu Młodych Demokratów  przed siedzibą NFZ:

"Przełóż zawał na luty"

"Zaplanuj raka na styczeń "

I hasła felietonisty  GW pokazujące bezsens promowania usług medycznych:

"Jeśli dasz sobie uciąć nogę w tym miesiącu , zrobimy to za pół ceny"

"Jeśli dasz sobie uciąć jedną nogę , amputacja drugiej gratis"

20 wrz 2007, 20:26
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA29 paź 2006, 15:34

POSTY        98

Szybki quiz - Kto to powiedział?

<!--coloro:#3333FF--><span style="color:#3333FF"><!--/coloro-->1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem
2. Nie będzie koalicji z Samoobrona
3. Cieszę się, ze będę na pierwszej linii walki z Samoobroną.
4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy.
5. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sadu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS
6. V-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osadzał w wiezieniu działaczy opozycji w latach 70
7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań.
8. Wprowadzimy szybko niższe podatki.
9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku.
10. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa.
11. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD.
12. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencje.
13. Pomożemy Stoczni (UE żąda zwrotu 4 mld).
14. Zredukujemy administrację państwową
15. W rządzie nie będzie byłych członków PZPR.<!--colorc--></span><!--/colorc-->

Dla ułatwienia jeszcze:
* Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... ( z 10 VII 2006)
* ZASADY ZOBOWIĄZUJĄ

Ile można wałkować to samo: w mailach, na portalach, sms-ach itp. Myślę, że to jeszcze dodatkowo zmobilizuje elektorat PiS bo przypomina małą nagonkę a na dodatek to nie jest śmieszne.

21 wrz 2007, 07:39
Zaawansowany

REJESTRACJA27 gru 2006, 14:58

POSTY        35

Dostałekm to od kogoś dawno temu i to jest super!!

Umieść 5 szympansów w jednym pokoju.

Zawieś banana przy suficie i ustaw drabinę pozwalającą dotrzeć do banana.

Upewnij się ze nie ma innego sposobu by schwytać banana.

Zainstaluj system , który będzie miał za zadanie wylać lodowata wodę w całym pomieszczeniu (oczywiście przez sufit)  jak tylko któryś z szympansów zacznie wchodzić po drabinie.

Szympansy  szybko się nauczą , że nie należy wdrapywać się na drabinę.

Po jakimś czasie wyłącz system "polewania lodowatą wodą".

Teraz zastąp jednego z szympansów na nowego.

Ten ostatni wejdzie po drabinie i nie wiedząc czemu dostanie w****ol od innych.

Zastąp jeszcze jednego ze starych szympansów nowym.

Ten tez dostanie w****ol, i to szympans n° 6 (ten , który był przed nim wprowadzony) będzie bil najmocniej.

Kontynuuj wymianę starych szympansów na nowych aż będą sami nowi.

Zauważysz ze żaden z nich nie będzie się starał wchodzić na drabinę, a jeżeli trafi się jeden który o tym choćby pomyśli to na pewno dostanie w****ol od pozostałych. Najgorsze jest to ze żaden z nich nie wie dlaczego.

Tak tez rodzi się funkcjonowanie i kultura firmy.

Teraz wiesz jaki jest proces, dlaczego przyśpiesza się wymianę "dinozaurów" na "młodych", dlaczego nie dostaniesz banana, i dlaczego twój współpracownik staje się twoim najgorszym wrogiem!

Dapa dzięki :))

21 wrz 2007, 19:00
Zawodowiec

REJESTRACJA10 lis 2006, 07:34

POSTY        3465

<!--quoteo(post=15520:date=21. 09. 2007 g. 06:58:name=Chrish)--><div class='quotetop'>(Chrish @ 21. 09. 2007 g. 06:58) [snapback]15520[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Szybki quiz - Kto to powiedział?
Dla ułatwienia jeszcze:
* Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... ( z 10 VII 2006)
* ZASADY ZOBOWIĄZUJĄ

Ile można wałkować to samo: w mailach, na portalach, sms-ach itp. Myślę, że to jeszcze dodatkowo zmobilizuje elektorat PiS bo przypomina małą nagonkę a na dodatek to nie jest śmieszne.
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Dla Praktyka i Zoltara to coś, co najlepiej potrafią, więc nie pozbawiaj Ich tej pszyjemności.
(Ciekawe czy Praktyk poleci mi słownik ortograficzny)  :czytaj:

21 wrz 2007, 19:14
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA26 lis 2006, 16:29

POSTY        294
Takich małych prowokatorów to ci u nas ostatnio na tej stronie dostatek !!!   <_< To wrodzone ? Nabyte ? Wyuczone ? Od kogo ? Od PiS- u, PO, LiD, SO, LPR ? Ciekawe ? :Ucz się! Ucz ! Nauka to potęgi klucz !! :czytaj:

Ostatnio edytowano 21 wrz 2007, 21:15 przez praktyk1945, łącznie edytowano 1 raz

21 wrz 2007, 21:10
Specjalista

REJESTRACJA21 paź 2006, 16:38

POSTY        808

Takich małych prowokatorów to ci u nas ostatnio na tej stronie dostatek !!!   <_< To wrodzone ? Nabyte ? Wyuczone ? Od kogo ? Od PiS- u, PO, LiD, SO, LPR ? Ciekawe ? :Ucz się! Ucz ! Nauka to potęgi klucz !! :czytaj:

Praktyk, z pełnym szacunkiem do wieku (ponoś jesteś starszy niż węgiel), ten post nosi tytuł „Pośmiejmy się”. Tu zamieszczamy dowcipy, anegdoty, śmieszne opowiadania itp. Gdy je czytamy, wywołują uśmiech na twarzy, a niektóre bawią nas do łez.
Wiem, że lubisz pisać, ale zapominasz gdzie, co i po co piszesz. Co prawda moje doświadczenia w zawodzie lekarza są raczej małe (przebadałam kilkanaście dziewczynek będąc przedszkolakiem), lecz mam wrażenie, że to skleroza, jak w tym kawale:

Przychodzi Praktyk do lekarza i mówi
Panie doktorze, mam sklerozę.
Lekarz – od kiedy
Praktyk – a co od kiedy

Może już się nie ucz, lecz staraj się nie zapomnieć tego czego się nauczyłeś…

21 wrz 2007, 22:04
Znawca
Własny awatar

POSTY        294

<!--quoteo(post=15538:date=21. 09. 2007 g. 21:10:name=praktyk1945)--><div class='quotetop'>(praktyk1945 @ 21. 09. 2007 g. 21:10) [snapback]15538[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Takich małych prowokatorów to ci u nas ostatnio na tej stronie dostatek !!!   To wrodzone ? Nabyte ? Wyuczone ? Od kogo ? Od PiS- u, PO, LiD, SO, LPR ? Ciekawe ? :Ucz się! Ucz ! Nauka to potęgi klucz !! :czytaj:

Praktyk, z pełnym szacunkiem do wieku (ponoś jesteś starszy niż węgiel), ten post nosi tytuł „Pośmiejmy się”. Tu zamieszczamy dowcipy, anegdoty, śmieszne opowiadania itp. Gdy je czytamy, wywołują uśmiech na twarzy, a niektóre bawią nas do łez.
Wiem, że lubisz pisać, ale zapominasz gdzie, co i po co piszesz. Co prawda moje doświadczenia w zawodzie lekarza są raczej małe (przebadałam kilkanaście dziewczynek będąc przedszkolakiem), lecz mam wrażenie, że to skleroza, jak w tym kawale:

Przychodzi Praktyk do lekarza i mówi
Panie doktorze, mam sklerozę.
Lekarz – od kiedy
Praktyk – a co od kiedy

Może już się nie ucz, lecz staraj się nie zapomnieć tego czego się nauczyłeś…
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Zielonka ! Z moją pamięcią nie jest ta źle, jak z Twoją. Stosuję zasadę ! Nie zaczepiam nikogo pierwszy ! Odpowiadam tylko na zaczepki ! Możesz sprawdzić !Czytać to jeszcze nie zapomniałem. Kto znowu mnie zaczepił? Ty także.  Uwagi to zwracaj wszystkim ! Tym młodszym również. A może przede wszystkim. O sobie też nie zapominaj (może już skleroza). Ja też mam wrażenie, że to 'skleroza", jak w tym kawale :

Przychodzi Zielonka do lekarza i mówi :
Panie doktorze jestem zielony!
Lekarz - To widać !
Zielonka - A co widać ? Od kiedy ?

PS. I staraj się nie zapominać ! Mam nadzieję, że kontynuacji nie będzie ! - Z Twojej strony.  :nonono:  Z mojej także ! :piwo: Wszysto zależy od Ciebie i od innych ( też młodszych) również.  :stop:

21 wrz 2007, 23:41
Znawca
Własny awatar

POSTY        294
Komunikat na stronie MF. Ten z okazji "Dnia Służby Celnej " - końcówka :

Cyt. "W Katedrze Polowej z okazji "Dnia Służby Celnej" koncelebrowana była Msza Święta, której przewodniczyła  :) Biskup Polowy Wojska Polskiego Generał  Dywizji Tadeusz Płoski."

21.09.2007   17:26

PS. Ciekawe, kiedy to sprostują? Kobieta, biskup i generał dywizji ?   :(  Imię i nazwisko jakby męskie ?
Widać, że w MF wszystko mogą. Nawet zmieniać płeć !!! I to biskupowi... Może na "rozkaz" OTR ?

22 wrz 2007, 20:07

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska
Po co od razu doszukiwać się cudów. Może tylko kocha inaczej. :D

Ostatnio edytowano 22 wrz 2007, 20:21 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz

22 wrz 2007, 20:21

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

z milanem obiecałem sie nie kopać. Ale kominiarz Tobie tego nie obiecałem...

Obiecałeś też przestrzegać regulamin obowiązujący na forum logując się tutaj.
Gdzie w Twoim poście jest coś na temat tego topicu :nonono:
Zapraszam na priv.

22 wrz 2007, 21:24
Fachowiec

REJESTRACJA16 maja 2006, 21:36

POSTY        2772

LOKALIZACJAz MEKKI
<a href="http://www.ffk-wilkinson.com/" target="_blank">Urocza walka o pocałunki kobiety</a>

22 wrz 2007, 21:40
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA03 wrz 2007, 20:47

POSTY        19
Da sie ustawic tak na forum, zeby odrazu 1 z brzegu były  NOWE posty??? ;-)

22 wrz 2007, 22:04
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 4678 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 335  Następna strona